Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

"Έλληνας ο Μέγας Αλέξανδρος" δήλωσε ο Μπόνο (video)


Ο διάσημος τραγουδιστής του θρυλικού συγκροτήματος έδωσε από την σκηνή του ΟΑΚΑ ένα δεύτερο ρεσιτάλ προκαλώντας τα χειροκροτήματα των 70.000 θεατών, όταν κρατώντας το μικρόφωνο και απευθυνόμενος στο ενθουσιώδες κοινό δήλωσε με θέρμη, πως ο «Μέγας Αλέξανδρος ήταν Έλληνας». Ο διάσημος Ιρλανδός τραγουδιστής αποθεώθηκε από το ελληνικό κοινό, ο οποίος είναι γνωστός για τις πολιτικές του παρεμβάσεις διεθνώς. Ο Μπόνο συνέχισε να μιλά στο ελληνικό κοινό εκφράζοντας "Μια μεγάλη προσευχή να είναι η Ελλάδα ευτυχισμένη"  


http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/09/video_04.html

Αποκλειστικό: Bop chapman (Πάμε για πραξικόπημα!!)


Ο Bop chapman αναλύει τους λόγους για τους οποίους οδεύουμε προς ένα πραξικόπημα ενάντια στην κατοχική κυβέρνηση του μασόνου και μέλους της λέσχης builderberg Γεώργιου-Jefrey παπανδρέου.


Σε περίπτωση που δεν εμφανίζονται οι υπότιλοι κάντε κλικ κάτω στα δεξιά του βίντεο στο σημείο που λέει cc για να εμφανιστούν.

¨ΕΚΤΑΚΤΟ.. BOB CHAPMAN: ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ.


ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.

Ψεκασμοί


Και επισήμως εχτές στην αθήνα άρχισαν οι πρώτοι βαρβάτοι ψεκασμοί...

Κατά την διάρκεια της ημέρας πίσω από τα σύννεφά φυσικά μετρήσαμε πάνω από 20 αεροπλάνα κατά την διάρκεια της ημέρας.

Κάτι ετοιμάζουν να μας πούνε μάλλον...

TO ΣΧΕΔΙΟ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΜΟΥ


Το σχέδιο μείωσης του πλυθησμού του πλανήτη είναι παλιό, αλλά πάντα επίκαιρο και ήρθε στην επιφάνεια -εκ νέου- με αφορμή την υπόθεση ομηρίας στο κτίριο του Discovery Channel, όπου ένας μοναχικός οικολόγος τρομοκράτης φώναζε: "τα παρασιτικά ανθρώπινα βρέφη πρέπει να πεθάνουν", κάτι που είναι και απαίτηση ενός από τα μεγαλύτερα διεθνή χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Της Παγκόσμιας Τράπεζας.

Ο James J. Lee φοβάται ότι κάτι τέτοιο θέλουν το ΔΝΤ και η Παγκόσμια Τράπεζα, έχοντας ομήρους ολόκληρα έθνη.

Το 1984, στην παγκόσμια Έκθεση για την ανάπτυξη, η Παγκόσμια Τράπεζα απειλούσε τα έθνη που αργούν να εφαρμόσουν τη "Δημογραφική Τράπεζα πληθυσμών", με "δραστικά μέτρα, λιγότερο συμβατά με την ατομική επιλογή και ελευθερία".

Η έκθεση είναι αφιερωμένη, εξ' ολοκλήρου, σε μακροπρόθεσμες στρατηγικές της Παγκόσμιας Τράπεζας σε ό, τι αφορά τον έλεγχο του πληθυσμού:

"(...) Οι οικονομικές και πολιτικές επιδόσεις, κατά την προσεχή δεκαετία θα είναι ζήτημα της αύξησης του πληθυσμού στις αναπτυσσόμενες χώρες για..

Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Εντοπίστηκε οπλοστάσιο στα σύνορα με την Αλβανία




  • Ολόκληρο οπλοστάσιο βρέθηκε θαμμένο και συσκευασμένο σε ορεινή περιοχή της Διποταμίας Καστοριάς κοντά στα σύνορα με Αλβανία
  • Χιλιάδες φυσίγγια πολεμικών όπλων, χειροβομβίδες, υποπολυβόλα
Όπως ανακοινώθηκε, αστυνομικοί εντόπισαν και κατέσχεσαν τέσσερα πολεμικά τυφέκια (τρία τύπου Καλάζνικοφ κι ένα τύπου Μάνλιχερ), τρία υποπολυβόλα αγνώστου τύπου και προέλευσης, οκτώ γεμιστήρες πολεμικού όπλου, δεκατέσσερις χειροβομβίδες αγνώστου προελεύσεως, δεκατέσσερις....

Εκτός απο τη Μακεδονία χάνουμε και τον ήλιο της Βεργίνας !


Η "ενδιάμεση συμφωνία" με την οποία οι Σκοπιανοί είχαν εγκαταλείψει τέτοιου είδους απαιτήσεις πάει.... περίπατο (!)

Τα νέα σχολικά βιβλία των Σκοπίων αναφέρουν τον ήλιο της Βεργίνας ως εθνικό τους σύμβολο...

Σε τεράστια επίσημη-εθνική πρόκληση προχώρησαν τα Σκόπια με...

"ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟ CASUS BELLI"


«Η επέκταση των ελληνικών χωρικών υδάτων έως τα 12 ναυτικά μίλια είναι κυριαρχικό δικαίωμα της χώρας, που προβλέπεται ρητά από το Δίκαιο της Θάλασσας και συνιστά μέρος του ευρωπαϊκού κεκτημένου. Το γεγονός και μόνο ότι υπάρχει απειλή πολέμου είναι απαράδεκτο. Δεν νοείται να υπάρχει απειλή πολέμου από μια χώρα υποψήφια προς ένταξη, εναντίον μιας.....

Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Ο σταυρός ένα Πανάρχαιο Σύμβολο των Σαρακατσάνων



Το δεύτερο μέρος που αποτελεί το δεύτερο συνθετικό της λέξεως Σαρακατσάνοι, είναι η...

Νταβούτογλου: «Η Τουρκία δεν πρόκειται να κάνει μονομερή βήματα για το ζήτημα των 12 μιλίων»


Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που έδωσε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών στο δημοσιογράφο Murat Akgün του τηλεοπτικού καναλιού ΝΤV ξεκαθάρισε ορισμένα σημεία της εξωτερικής πολιτικής της χώρας του που αφορούν άμεσα την Ελλάδα και διαλύουν όποιες προσδοκίες της ελληνικής πολιτικής ελίτ για μία αληθινή και ειλικρινή προσέγγιση των δύο χωρών.
Πιο συγκεκριμένα ο Τούρκος ΥΠΕΞ ξεκαθάρισε ότι  οι....

Ανέκδοτο


Μία πανέμορφη γυναίκα τρέχει έξαλλη στο αστυνομικό τμήμα και παρακαλεί τους αστυνομικούς να την πάνε σπίτι της.
- “Τι συμβαίνει;” ρωτά ο αξιωματικός υπηρεσίας.
- “Είναι ένας Νεοδημοκράτης στην είσοδο της πολυκατοικίας και.....

Κουρδικό: Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση; (2)



Ιστορικό βήμα για ένα Αυτόνομο Κουρδιστάν, μια Δημοκρατική Τουρκία!

του Σάββα Καλεντερίδη
Ανακοινώθηκε χθες στο Ντιγιαρμπακίρ μετά από διήμερο εργασιών το κείμενο συμπερασμάτων της 4ης Γενικής Συνέλευσης της Συνέλευσης Δημοκρατικής Κοινωνίας (DTK), με κύριο αίτημα την Αυτονομία του Κουρδιστάν.
Συγκεκριμένα, στο κείμενο συμπερασμάτων αναφέρεται ότι η...

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Αποκαλύφθηκε η μεγάλη απάτη των Αγγλων με το μνημείο Stonehenge..


Anti-ntp:Υπόψην το θέμα αποσιωπήθηκε......


Η αποκάλυψη που έκανε το περιοδικό National Geographic στο τεύχος του Ιανουαρίου συνταράξε τον κόσμο της αρχαιολογίας και άνοιξε το 2010 με μία από τις μεγαλύτερες επιστημονικές απάτες στην ιστορία.
Σε ένα άρθρο με τίτλο “ Stonehenge, η μεγάλη απάτη”, στην online έκδοση των ΗΠΑ, ο αρχαιολόγος Mike Parker Pearson θέτει επί τάπητος τα....

Μεθοδεύσεις για να μη βγει απόφαση από το Συμβούλιο της Επικρατείας κατά του Μνημονίου!


ΕΧΕΙ ΘΟΡΥΒΗΘΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ
Αν υπάρξει «μπλόκο», θα καταφύγει σε νομοθετικά διατάγματα για να συνεχιστούν οι περικοπές των επιδομάτων
Σε μείζον πολιτικό ζήτημα εξελίσσονται οι προσφυγές κατά του Μνημονίου που έχουν κατατεθεί στο Συμβούλιο της Επικρατείας και ήδη υποβλήθηκε άλλη μία από τον Δικηγορικό Σύλλογο Καλαμάτας.


Η κυβέρνηση έχει θορυβηθεί από τα «μηνύματα» που φθάνουν στο Μαξίμου αλλά και από το κλίμα που υπάρχει στο ΣτΕ, ότι οι προσφυγές θα.

Ελληνιστικά νομίσματα από την εποχή του Μεγάλου Αλεξάνδρου


Μια συλλογή ελληνιστικών νομισμάτων που χρονολογείται από την εποχή του Μεγάλου Αλεξάνδρου βρέθηκαν στη βόρεια Συρία. Η συλλογή περιλαμβάνει δύο ομάδες ελληνιστικά νομίσματα από ασήμι :Η πρώτη ομάδα περιλαμβάνει κέρματα 137 (δραχμών τετρα) και η δεύτερη ομάδα 115 δραχμών κέρματα.
Στην μία πλευρά των..

Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Συμφωνία για "Republic of Vardar Macedonia" με τους "Μακεδόνες" που μιλάνε "Μακεδονικά";;;;.... ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ


Σύμφωνα με Σκοπιανά ΜΜΕ μετά από τις σκοτεινές διαπραγματεύσεις ΠΑπανδρέου-Γκρουέφσκι για το όνομα, έχει επιτευχθεί συμφωνία που θα ανακοινωθεί μετά τις εκλογές του Νοεμβρίου... Το όνομα θα είναι"Republic of Vardar Macedonia". Η συμφωνία δεν προβλέπει αλλαγή του Συντάγματος της γειτονικής χώρας ενώ για την εθνικότητα και τη γλώσσα προβλέπεται η λύση της διπλής ονομασίας δηλ. ουσιαστικά θα λέγονται "Μακεδόνες" και θα μιλάνε "Μακεδονικά"...

Citing diplomatic sources, "Macedonia" yesterday announced that...

Ο Ροκφέλερ αποκαλύπτει την απάτη των "Δίδυμων Πύργων"


O εβραϊκής καταγωγής σκηνοθέτης του Hollywood Aaron Russo και υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ στις εκλογές του 2004, λίγο καιρό πριν πεθάνει από καρκίνο τον Αύγουστο του 2007, έδωσε μια ιστορικής σημασίας συνέντευξη στον Alex Jones.
Ο έντιμος και υπεύθυνος χαρακτήρας του, του επέβαλε να......

H μεγάλη ευκαιρία της Ελλάδας να βάλει τέλος στην κρίση


Σε παλαιότερο άρθρο με τίτλο το ‘κρυφό διαπραγματευτικό χαρτί της Ελλάδας’ είχα παραθέσει στοιχεία από τις εκθέσεις δύο μεγάλων πανεπιστημίων και μίας δικηγορικής εταιρίας των ΗΠΑ τις οποίες επιμελήθηκαν καθηγητές του Harvard, που έδειχναν πως η Ελλάδα έχει ένα μοναδικό νομικό πλεονέκτημα που μπορεί να την βοηθήσει να δώσει ένα ικανοποιητικό τέλος στην κρίση σε μικρό χρονικό διάστημα αρκεί να πάρει την απόφαση να το χρησιμοποιήσει, κάτι που είναι απορίας άξιο γιατί δεν έχει συμβεί μέχρι στιγμής.

Δυνατότητα για γρήγορη λύση της ελληνικής κρίσης δια της νομικής οδού
Σύμφωνα με τις συγκεκριμένες εκθέσεις το δίκαιο το οποίο διέπει τις δανειακές συμβάσεις ενός κράτους είναι εξαιρετικά σημαντικό και είναι πάντα προς συμφέρον του.....

Η ελληνικότητα της Θράκης και του Αιγαίου είναι η εγγύηση για την τουρκικότητα της Μικράς Ασίας


Ένα παιδί ή έναν άνθρωπο μειωμένης αντίληψης ποτέ δεν τον αφήνεις κοντά σε εκρηκτικές ύλες ή όπλα, γιατί αυτό είναι επικίνδυνο. Επικίνδυνο πρωτίστως για τον ίδιο. Είναι θέμα χρόνου να προκαλέσει συνθήκες δυστυχήματος, τις οποίες θα πληρώσει και ο ίδιος. Θα πάρει ένα κατσαβίδι και θα σκαλίζει τα εκρηκτικά. Θα πάρει ένα πιστόλι και θα παίζει τον καουμπόη. Είναι θέμα χρόνου να γίνει το ατύχημα.
Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τους Διεθνείς Νόμους και τις Διεθνείς Συνθήκες. Εκ των δεδομένων αυτές οι συνθήκες δημιουργούν ένα περιβάλλον, το οποίο ΔΕΝ....

Αστυνομικοί μαϊμού


  • Το ΠΑΣΟΚ βιάζεται να καταργήσει κάθε έννοια εθνικής κυριαρχίας
Αλλοδαποί «αστυνομικοί» στο κέντρο της Αθήνας! Από εδώ το πήγαιναν, εκεί το γύριζαν, στο τέλος προχώρησαν, αποδεικνύοντας ότι ως κυβέρνηση έχουν αμιγώς ιδεολογική ατζέντα. Με αφορμή την έξαρση της εγκληματικότητας, η οποία όμως τροφοδοτείται από την άρνηση του Μαξίμου να ....

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΗ!!!Η προπαγάνδα της αποχής, εχθρός της Δημοκρατίας



Η τυραννία ενός ηγεμόνα σε μια ολιγαρχία δεν είναι τόσο επικίνδυνη για το κοινό καλό, όσο η απάθεια των πολιτών σε μια δημοκρατία.
Montesquieu (Γάλλος στοχαστής), 1689-1755
Δημοκρατία υπάρχει εκεί όπου ένας πολίτης έχει το δικαίωμα να πει..

Bob Chapman: Αν συνεχίσετε έτσι, θα μπείτε σε ύφεση για περισσότερο από τριάντα χρόνια


O Bob Chapman είναι βετεράνος της αμερικανικής δημοσιογραφίας και εκδότης του εβδομαδιαίου περιοδικού International Forecaster. Στη μετάφραση του βίντεο (το βίντεο βρίσκεται στο τέλος της ανάρτησης), καταθέτει τις απόψεις του για το Ελληνικό χρέος, προτείνει τι πρέπει να γίνει και δεν διστάζει να προτρέψει σε εκδίωξη της σημερινής κυβέρνησης Γιώργου Παπανδρέου - ΔΝΤ.

Το απομαγνητοφωνημένο απόσπασμα, από συνέντευξη με τον Bob Chapman, σε....

O Obama υπέρ των αεροψεκασμών;;;;


Μήπως τελικά η υποτιθέμενη "υπερθέρμανση του πλανήτη" είναι μια δικαιολογία για τη νομιμοποίηση των χημικών αεροψεκασμών;

«Ο Holdren, διευθυντής του Λευκού Οίκου Γραφείο Επιστημών και Τεχνολογίας, περιέγραψε σύντομα την ιδέα της σκοποβολής με....

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Τάκλα Μαχάν οι αναζητήσεις του Μεγάλου στρατηλάτη Μακεδόνα Αλέξανδρου.


Ποια η αναζήτηση του Μ.Αλεξάνδρου στην σκληρότερη έρημο του κόσμου; Μήπως εκπλήρωνε μια θεϊκή αποστολή; Πέτυχε;
Γράφει ο Γιάννης Σοφούλης για το Citypress-gr
Μέρος Α-B
Έχουν ειπωθεί πολλά για την εκστρατεία του Μ. Αλεξάνδρου συνολικά και πιο ειδικά για το τμήμα της εκείνο που έλαβε χώρα στην κεντρική Ασία. Πιο συγκεκριμένα αυτό το τμήμα που πραγματοποιήθηκε στην έρημο της Τάκλα Μακάν! Ποιος...

Ποιος πολιτικός έχει δηλώσει : ''Το ΔΝΤ καταδικάζει τις χώρες απο τις οποίες περνά σε μόνιμη υπανάπτυξη'';


ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Επομένως απ' ό,τι καταλαβαίνω από την απάντησή σας, δεν αντιμετωπίζετε το ενδεχόμενο παγώματος (του χρέους)...


Γ...

Μουσικό διάλειμα ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ! Ακούστε το αξίζει!


Θέλουμε την Ελλάδα μας πίσω - GetGreeceBack.com


Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

ο Ξέρξης προτού διατάξει γενική επίθεση, στέλνει πρεσβεία στον Λεωνίδα και του προσφέρει την Ηγεμονία της Ελλάδος


Anti-ntp:Ξυπνάτε μωρέ Έλληνες ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ!!!

… «Προτιμώ να πεθάνω για την Πατρίδα μου παρά να ζήσω για να την υποδουλώσω…» ήταν η υπερήφανη Λακωνική απάντησι του Λεωνίδα στο …ΔΝΤ της εποχής.
Το στενό των Θερμοπυλών σχηματίζεται μεταξύ του όρους Καλλιδρόμου και του Μαλιακού κόλπου και κατά την αρχαιότητα ήταν πολύ στενότερη δίοδος, γιατί η θάλασσα εισχωρούσε βαθύτερα στη στεριά και το φρούριο που το υποστήριζε δεν επέτρεπε την ανάπτυξι μεγάλων Μονάδων προς....

Coca Cola...ένα δηλητήριο μέσα μας.


TΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ Coca Cola...
Tα πρώτα 10 λεπτά:
10 κουταλιές ζάχαρης εισχωρούν στο σύστημά σας. Είναι το 100% της προτεινόμενης ημερήσιας δόσης. Ο λόγος που δεν κάνετε αμέσως εμετό από την υπερβολική δόση ζάχαρης είναι το φωσφορικό οξύ, που κόβει τη γεύση και σας επιτρέπει να κρατήσετε το αναψυκτικό στο στομάχι σας...
20 λεπτά:
Το ζάχαρό σας προκαλεί μια .....