Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Ενός παπουτσιού μύρια έπονται...





  • Τα έμαθες τα νέα Γιώργο; Η αρχή μόλις έγινε και ακολουθεί η καταιγίδα
  • Άνανδρη επίθεση στην ΔΕΘ εναντίον τουρίστα αμερικανού πολίτη...!
Δεν ήταν τόσο ψύχραιμη ωστόσο η αντίδραση των υπολοίπων πολιτικών που συνόδευαν τον Γιώργο Παπανδρέου, αμέσως μετά την "επίθεση" του παπουτσιού. Όπου...

Επεισόδια στην Αριστοτέλους με Σκανδαλίδη και Σαχινίδη



  • Επίθεση και κατά του προέδρου του ΕΒΕΑ
Αγριεύουν οι Θεσσαλονικεις απέναντι στα κυβερνητικά και γενικότερα τροϊκανά στελέχη του ανθύπατου του ΔΝΤ, Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος σήμερα δέχτηκε "επίθεση" με πέταγμα παπουτσιού, καθώς αναχωρούσε από την ΔΕΘ.
Κανένα κυβερνητικό στέλεχος δεν τολμάει να πατήσει το πόδι του στην πλατεία Αριστοτέλους όπου από το πρωί ο κόσμος γιουχάρει άγρια όποιον υπουργό ή υφυπουργό βλέπει. Συγκεκριμένα στις 9. 30 το πρωί ο Σκανδαλίδης βγήκε από το ξενοδοχείο Ηλέκτρα στην Αριστοτέλους και την ώρα που έμπαινε στο πολυτελές αυτοκίνητο του μάρκας Lexus , τον πλησίασαν απειλητικά δύο ταξιτζήδες από την παρακείμενη πιάτσα και άρχισαν να φωνάζουν: «Αρχιλαμόγια, σηκωθείτε και φύγετε από την πόλη μας». Περιττό να ειπωθεί ότι ο οδηγός του πάτησε αμέσως γκάζι και εξαφανίστηκε.
Λίγη ώρα αργότερα, ο Σαχινίδης βγήκε από το ξενοδοχείο και πήγε να πιεί καφέ αλλά κάποιος από τους Θεσσαλονικείς τον πήρε χαμπάρι και φώναξε : «Απάνω του, είναι ο υφυπουργός Οικονομικών». Επακολούθησε μεγάλη ένταση και ο φουκαράς ο Σαχινίδης φυγαδεύτηκε. Το ρεπορτάζ λέει ότι τη σκηνή παρακολουθούσε ο διοικητής του ΙΚΑ Ροβέρτος Σπυρόπουλος που καθόταν μαζί με συνδικαλιστές σε παρακείμενο καφέ και λούφαξε στην καρέκλα του για να μην τον πάρουν χαμπάρι.
Επίθεση κατά του Κ. Μίχαλου
Άγνωστοι, που αποσπάστηκαν από το μπλοκ των διαδηλωτών, ιδιοκτητών φορτηγών, που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς» της Θεσσαλονίκης, επιτέθηκαν κατά του προέδρου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών Κωνσταντίνου Μίχαλου.
Ο Κωνσταντίνος Μίχαλος μετέβαινε στο ξενοδοχείο, προκειμένου να συμμετάσχει στη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων, όταν άγνωστοι, που αποσπάστηκαν από το μπλοκ των διαδηλωτών, τον προπηλάκισαν και τον χτύπησαν με γροθιές και κοντάρια σημαίας.
Η αστυνομία, προκειμένου να τους απομακρύνει, έκανε χρήση κροτίδων κρότου-λάμψης.

Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα





Ένα χρόνο μετά την -θρυλική πλέον- ατάκα του πρωθυπουργού «υπάρχουν λεφτά αλλά δεν τα δίνουν (η ΝΔ) στον κόσμο» οι εξαγγελίες της κυβέρνησης από την ΔΕΘ δεν θα περιλαμβάνουν παροχές. Οι Βρυξέλλες το ξέκοψαν από τον Αύγουστο καθώς ο προϋπολογισμός βρίσκεται σε οριακό σημείο.
Σε μια προσπάθεια αλλαγής του κλίματος, αναμένονται εξαγγελίες για φοροελαφρύνσεις επιχειρήσεων και κίνητρα για προσέλκυση ξένων επενδύσεων. Για την πολύπαθη μεσαία τάξη, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα υπάρξει δέσμευση του πρωθυπουργού να επιστρέψει μερικά... χρωστούμενα «όταν βγούμε από το τούνελ της κρίσης». Επιστροφή στα «θα» δηλαδή.
Πέραν τούτου,..

Πέταξαν παπούτσι στον Jeffrey...!




  • "Έλληνες ξυπνήστε", φώναζε ο αγανακτισμένος πολίτης, που πέταξε το παπούτσι του στον Γιώργο Παπανδρέου σήμερα το πρωί, όταν ο τελευταίος έβγαινε από τη νότια είσοδο της Έκθεσης της Θεσσαλονίκης.

Το παπούτσι δεν βρήκε τον στόχο του και η ασφάλεια του Γιώργου Παπανδρέου (σημειώνουμε πως είναι υπερβολικά μεγάλος ο αριθμός των ανθρώπων που εργάζονται σε αυτήν) δεν μπόρεσε να αποτρέψει την... επίθεση!
Ο πολίτης που "κέρασε" τον.....

Απαξίωση του Ναού του Επικούρειου Απόλλωνα στην Ηλεία (του δεύτερου Παρθενώνα).


Ειδικοί του χώρου της αρχαιολογίας επισημαίνουν πως ο Ναός του Επικούρειου Απόλλωνος στην Φιγαλεία της Ηλείας αποτελεί, ίσως μετά τον Παρθενώνα, το σπουδαιότερο, από αρχιτεκτονικής και αρχαιολογικής άποψης, Ναό που διασώζεται σήμερα στον Ελλαδικό χώρο.
Παρά το πέρασμα άνω των 24 αιώνων από....


Υποσυνείδητα μηνύματα σε album της koukouroukou


Χαιρετισμούς στην 3άδα... Αναγνώστες μας συνεχίστε το ψάξιμο!!!!

Υποσυνείδητα μηνύματα σε album της koukouroukou για διαγωνισμό που λήγει στις   9/1/2011 και μοιράζεται σε πολλά από τα σημεία πώλησης της(όπως supermarket ).
 Η εικόνα είναι από το εξώφυλλο, μπορείτε να βρείτε όλο το album  στο
(εκδοτική εταιρία).

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

ΠΑΙΞΤΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ....


ΠΕΤΑΧΤΕ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΣΤΟΝ ΜΑΣΩΝΟΣΠΟΡΟ JEFFREY MINEIKO. αχχαχαχαχαχα

http://www.kongregate.com/games/JohnWeeks/shoet-jeffry

Μουσικό διάλειμμα για να μην ξεχνάμε.....


Ζήτω οι ήρωες! Ζήτω οι πραγματικοί Έλληνες

To Πατριωτικό μέτωπο δίνει δυναμικό παρών ενάντια στην ΝΤΠ ΔΙΑΔΩΣΤΕ



http://www.pamet.gr/home%20page.php

Ενα απο τα κόμματα που αξίζει να δούμε πιο σοβαρά.. γιατί μιλάει ανοιχτά ενάντια στην μασονία και την Νέα τάξη πραγμάτων.

Οι Αρχαίοι Έλληνες είδαν πρώτοι τον κομήτη ο Χάλει λένε οι Αμερικάνοι!!!!!


Anti-ntp:Είμαστε ένας λαός που δώσαμε τα φώτα σε όλους και εμείς εδώ τα έχουμε σβήσει τελείως.... ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ!!!!!!


Το μυστηριώδες λαμπερό αντικείμενο που εμφανίστηκε πάνω από τον Ελλήσποντο τον 5ο αιώνα π.Χ ήταν πιθανώς ο κομήτης τουΧάλεϊ, τον οποίο κανείς άλλος πολιτισμός δεν είχε περιγράψει ως τότε, υπολογίζουν Αμερικανοί αστρονόμοι...
Προτείνουν μάλιστα ότι το...

Έλληνας που αντιδρά, διώκεται από τη ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, γιατί ανήρτησε πανό αγανάκτησης στο σπίτι του. (από το Γαλαξίδι)


ΑΝΤΙ-ΝΤΠ: ΞΕΣΙΚΩΘΕΙΤΕ ΜΩΡΕ!!!!


Για τους μη γνώστες ΓΑΠ ή Τζέφρη ή Γιωργάκης είναι το ένα και το αυτό πρόσωπο...

Φίλοι αναγνώστες είστε η δύναμή μας και περιμένουμε και άλλο....

υλικό από εσάς.
Στους ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΥΣ, συνθήματα και δράσεις αναλόγου ύφους και ακομμάτιστες θα αναρτώνται και θα προβάλλονται.
Πρέπει οι Έλληνες να γνωρίσουν την ύπαρξη τέτοιων προσπαθειών.

και άλλος ένας στον αγώνα

ΣΤΟ ΦΙΛΙΠΠΟ ΑΝΗΚΟΥΝ ΤΑ ΟΣΤΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΤΑΦΟ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ!


Τα οστά, που βρέθηκαν στον βασιλικό τάφο της Βεργίνας ανήκουν στον Φίλιππο, πατέρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και όχι στον ετεροθαλή αδερφό του, Αρριδαίο.

Αυτό πιστοποιεί μία από τις πλέον....

Αφιερωμένο σε όλους σας! Μουσικό διάλειμα


Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Μέσω ασκήσεων, η Άγκυρα προσπαθεί να καταλάβει το Αιγαίο



  • Νέα επεισόδια στο σήριαλ του Ελληνοτουρκικού "πολέμου" στο Αιγαίο
Νέο επεισόδιο στον πόλεμο των ΝΟΤΑΜ στο Αιγαίο, καθώς η Τουρκία ζήτησε να «κλείσει» για ασκήσεις μέχρι τον... Δεκέμβριο περιοχή στο μέσον του Αιγαίου, μεταξύ Θάσου και Λήμνου, με προφανείς στόχους - αίτημα το οποίο απορρίφθηκε.
Η ελληνική ΝΟΤΑΜ κηρύσσει άκυρη την τουρκική, επισημαίνοντας ότι.. οι περιοχές που ήθελαν να αποκλείσουν οι Τούρκοι καλύπτουν περιοχές του ελληνικού εναέριου χώρου αλλά και τον τερματικό αεροδιάδρομο του αεροδρομίου της Λήμνου, ενώ επηρεάζουν τον αεροδιάδρομο G33 που χρησιμοποιείται για εσωτερικές πτήσεις.
Άρχισαν τις κινήσεις... καλής θέλησης οι γείτονες και γίνεται πλέον σαφές πως βασική επιδίωξη της Άγκυρας είναι η συνεχώς ογκούμενη –χρονικά- παραμονή και επέκταση της Τουρκίας στο Αιγαίο. Μία τακτική που κάθε άλλο ως φιλική μπορεί να χαρακτηρισθεί και ιδιαίτερα σε μία περίοδο κατά την οποία η κατάσταση στο εσωτερικό (και των δύο χωρών) δεν κρίνεται ως… ιδανική.




http://kostasxan.blogspot.com/2010/09/blog-post_1006.html

Η επιστροφή του Ισλάμ στην Αθήνα μετά το 1821...


Anti-ntp:Ας τόλμαγαν χριστιανοί να κάνουν προσευχή ανοιχτά σε μουσουλμανικό κράτος...
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!


Εκατοντάδες Μουσουλμάνοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδας για τον εορτασμό του τέλους του Ραμαζανίου με το «Αΐντ Αλ Φιτρ», στην πλατείας Κοτζιά. H πλατεία Κοτζιά αυτή την στιγμή μοιάζει περισσότερο με την Μέκκα παρά με την πρωτεύουσα μιας χώρας της Ε.Ε.

Το «Αΐντ Αλ Φιτρ» είναι μια μία ....

ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΧΑΠΙΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!


Αμερικανοί αρχαιοβοτανολόγοι μπόρεσαν για πρώτη φορά να μελετήσουν και να αναλύσουν το περιεχόμενο χαπιών που έφτιαχναν οι γιατροί στην αρχαία Ελλάδα και τα οποία ανακαλύφθηκαν προ 20ετίας, σε ένα ναυάγιο ελληνικού πλοίου στα ανοιχτά της Τοσκάνης.

Το πλοίο από ξύλο καρυδιάς, το οποίο...

Πρεμιέρα του θιάσου στην Θεσσαλονίκη με τίτλο "Εμείς οι αντεξουσιαστές"!



  • “Είναι η εικόνα του παλαιού συστήματος που διαλύεται, ενώ την ίδια στιγμή δε φαίνεται στον ορίζοντα κάτι νέο”
  • Με σκηνικό μία αποθήκη αερολόγησαν επαρκώς οι διακυβερνώντες. Μήπως την επόμενη φορά θα έπρεπε να μεταφέρουν το σκηνικό σε κάποιο θάλαμο του Κορυδαλλού;
Το νέο εμποδίζεται να γεννηθεί διότι ακόμη τα κόμματα ΠΟΔΗΓΕΤΟΥΝ τον λαό, αφιονίζοντάς τον πως έχουν λύσεις. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ. Τίποτε δεν έχουν. Ορεξη για εξουσία έχουν.
Το μόνο σίγουρο είναι ο καταποντισμός μας. Το πολιτικό σύστημα ...

ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΗΛΕΦΩΝΑ


ΠΡΟΣΟΧΗ! Τα τηλέφωνα 211 6000700, 211 7301301, 211 7304201, 211 7304210, 211 6000823, 211 6000850, 211 2004387, 211 7454955, 211 7304501, 211 1817100, 211 7304599, 211 7301322, 211 7304205, 211 7301399 211 1801011, 211 1202229, 211 1205123, 211 1035004, 211 1201131, 211 1205183, 213 0091004, 213 0425170, 26240 61542, 219 9993000, 219 9993004 ανήκουν σε ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ.Μην απαντάτε. Είναι Π Α Ρ Α Ν Ο Μ Ο Ι ΓΡΑΨΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ

ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Anti-ntp:Κρατήστε τα νεύρα σας!!!




Βόμβα:Για τον Jeffrey..... Έχουμε ακούσει από πολλούς να λένε ότι με τον Ανδρέα φάγαμε ψωμί, ότι έδωσε και έφαγε ο λαός κτλ.





είναι όμως έτσι; για να δούμε...
Κατ. αρχήν για να ξέρουμε τι λέμε πρέπει να ασχοληθούμε με το γενεαλογικό του δένδρο:
Ζιγκμουντ Μινέικο, ΠολωνοΕβραίος μηχανικός που κατασκευάζει οπλικά συστήματα και τα δίνει στους Τούρκους για να πολεμίσουν τους Έλληνες που ζητάνε απελευθέρωση (πατήστε ΕΔΩ για το σχετικό άρθρο).


(στην φωτό είναι η Σοφία Μινέικο και ο Γιώργος Παπανδρέου)



Ο Ζίγκμουντ κάνει μια κόρη, την Σοφία. Η Σοφία Παντρεύεται τον Γεώργιο Παπανδρέου εξ Αχαΐας και κάνουν τον Ανδρέα Παπανδρέου. Ο Ανδρέας το 1941 φεύγει Αμερική για σπουδές και νυμφεύεται το 1951 την ΑμερικανοΕβραία Margaret Chant. Πατέρας της Margaret Chant ήταν ο Douglas Chant ο οποίος διετέλεσε πρόεδρος Ιεχωβάδων Αμερικής. Ο Ανδρέας και η Margaret έκαναν μεταξύ άλλων τον......




Την Τρίτη 12.10.2010 προσδιορίστηκαν οι συζητήσεις στο Συμβούλιο της Επικρατείας για ιθαγένεια/ψήφο αλλοδαπών & βιομετρία στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος


Ενημερώνω τους φίλους του ιστολογίου, ότι έγινε δεκτή η Αίτηση Προτίμησης Ημερομηνίας Συζήτησης http://syntagmagr.blogspot.com/2010/08/blog-post_11.html της Αιτήσεως Ακυρώσεως κατά μαζικής απόδοσης ιθαγένειας & ψήφου αλλοδαπών στις δημοτικές εκλογές & ότι αυτή προσδιορίστηκε για την
Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010 & ώρα 09:30 στην Επταμελή Σύνθεση λόγω σπουδαιότητας του Δ' Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας  

Παράλληλα, την ίδια ημέρα, ώρα & στο...

ΕΝΘΥΜΗΣΘΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΠΡΟ ΜΕΡΙΚΩΝ ΕΤΩΝ ΤΗΝ ΜΕΤΩΝΟΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΤΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΣΕ ΟΔΟ ΤΟΥ (ΣΦΑΓΕΩΣ) ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ ;;



Ο ΘΑΥΜΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΣΦΑΓΕΩΣ ΚΑΙ ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΣ ΜΕΤΩΝΟΜΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΕ ΟΔΟ .... ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ (!!!!), ΤΩΡΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΙ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ!

(ΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΗΣΩΜΕ ΟΤΙ Ο ΚΕΜΑΛ ΔΕΝ ΕΓΕΝΝΝΗΘΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ! ΗΛΘΕ ΠΙΘΑΝΟΝ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 12 ΕΤΩΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ.....

Τέλος η Πρόσθετη διδακτικη στήριξη στα σχολεία


Μόλις ανέλαβε πέρισυ η Διαμαντοπούλου Υποθργός Παιδείας το πρώτο που ανακοίνωσε ήταν ότι σταματάνε τα δωρεάν φροντηστήρια στα σχολεία.Ομως μετά την θύελα των αντιδράσεων το πήρε πίσω.

Φέτος επανέρχεται πιο δυνατή. Πριν από  λίγο δήλωσε

"Σε ό,τι αφορά, όμως, την Πρόσθετη Διδακτική Στήριξη (ΠΔΣ), ή όπως συνηθίζεται πλέον να αποκαλείται «δωρεάν φροντιστήριο μέσα στα σχολεία», θα συνεχίσει να εφαρμόζεται με τον ίδιο τρόπο, αλλά σε μικρά σχολεία και σ΄εκείνα, που βρίσκονται σε απομακρυσμένες περιοχές. Στα υπόλοιπα σχολεία, όπου χρειάζεται, θα γίνεται μέσω Ίντερνετ."
Ας ελπίσοπυμε να ακούσει τις διαμαρτυρίες των μαθητών και θα το πάρει και πάλι πίσω

Η αναπροσαρμογή θα είναι βίαιη!!!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ

Η πτώση του βιοτικού επιπέδου σε επίπεδα της δεκαετίας του ’60 θα επαναφέρει νοοτροπίες και ήθη που θεωρήθηκαν «ξεπερασμένα» από μία κοινωνία που φαντασιώθηκε συλλογικά ότι ζει σε συνθήκες Μανχάτταν.
Του Μελέτη Η. Μελετόπουλου Διδάκτωρ Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών Πανεπιστημίου Γενεύης .
Ο κύκλος των οικονομικών αναλυτών που υποστηρίζουν ότι η Ελλάδα θα αποφύγει την δημοσιονομική κατάρρευση περιορίζεται ήδη στους .....

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑΣ!!!!ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Η ΟΥΓΓΑΡΙΑ


Αδύνατον να χωνέψουν οι Ευρωπαίοι το ηχηρό πολιτικό χαστούκι που έφαγαν η Ε.Ε. και το Δ.Ν.Τ. από τη νεοεκλεγείσα δεξιά κυβέρνηση της Ουγγαρίας, η οποία αρνήθηκε επιδεικτικά να συμμορφωθεί με τις απαιτήσεις τους,
προκειμένου να τους χορηγήσουν ένα δάνειο δηλώνοντας ότι δεν έχει καμία πρόθεση να επιβάλει πρόσθετα....

10 λόγοι που πρέπει να παραιτηθεί η Άννα Διαμαντοπούλου. (Μέλος της λέσχης builderberg)


Ξέρετε γιατί θα έπρεπε να φύγει η Διαμαντοπούλου; Θα σας πούμε εμείς τους λόγους που έβαλε μπροστά τα παιδιά (σιγά τώρα που την έπιασε ο πόνος) των πανελλαδικών εξετάσεων.


1). Έχει τον γιο της που είναι μαθητής σε κολέγιο, φοιτά στο ΙΒ του Γείτονα στη Βάρη, και το Σεπτέμβρη του 2011 θα ταξιδέψει προς Αγγλία ή Αμερική για σπουδές. ΔΕΝ θα ανταγωνισθεί τους συμμαθητές του αλλά ξεκινά τη ζωή του από θέση ισχύος διότι....

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Μάθημα δημοκρατίας τα Αρχαία Ελληνικά, για τους Γερμανούς....


ενώ για την κ. Θάλεια Δραγώνα, Γενική Γραμματέα του αφελληνισμένου υπουργείου πρώην εθνικής παιδείας, τα ελληνικά είναι μια μικρή γλώσσα και τα αρχαία ελληνικά νεκρή γλώσσα. Και η κυρία αυτή είναι.....

Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΣΑΣ!!!


ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 11/09/2010

ΑΘΗΝΑ       : ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ
ΘΕΣ/ΝΙΚΗ   : ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ
ΠΑΤΡΑ        : ΨΗΛΑ ΑΛΩΝΙΑ
ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ: ΣΤΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ.

ΕΝΑΡΞΗ:   11:00 ΤΟ ΠΡΩΪ 

ΛΗΞΗ:       ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΕΚΤΑ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ.

Είμαι αυτός που ψήφισε ΚΑΝΕΝΑΣ στην ερώτηση ποιος είναι καταλληλότερος για πρωθυπουργός.

Αυτός που ξεγελάσατε ακόμη μια φορά με διαβεβαιώσεις ότι χρήματα υπάρχουν και υποσχέσεις μια καλύτερη Ελλάδα. Περισσότερη δημοκρατία. Δημοψηφίσματα.

Αντί να κάνετε όσα υποσχεθήκατε, συνεχίζετε με..

Πάμε ΔΕΘ, σηκώστε τις μπάρες!...


Οι Επιτροπές Αγώνα Κατοίκων, Πολιτών και Εργαζομένων ενάντια στα διόδια οργανώνουν την αυτοκινητοπορεία «Πάμε ΔΕΘ-Σηκώστε τις μπάρες!» που θα.....

1 λίτρο βενζίνης κοστίζει περίπου 0,007 Ευρώ!... Εκεί που τ' αφεντικά μας (ΗΠΑ-ΔΝΤ), λένε πως έχουν δικτατορία! Ενώ εδώ στην Ελλάδα, στη δική τους "δημοκρατία"...


Η τιμή της βενζίνης στο Καράκας και στην Ελλάδα...
   
Του Δημήτρη Τσίμπλινα
   

Η φωτο που σας επισυνάπτω είναι από βενζινάδικο στο Καράκας (Βενεζουέλα). Την τράβηξα γιατί δεν θα με πιστεύατε αν σας έλεγα την τιμή της βενζίνης ανά λίτρο. Η τιμή είναι.....

CIA και χάκερς.


Πολλοί θα σκεφτείτε ότι δεν είναι δυνατόν η ισχυρότερη και πιο καλά οργανωμένη μυστική υπηρεσία πληροφοριών στον κόσμο να έχει πέσει θύμα hacking. Όσοι όμως πιστεύουν κάτι τέτοιο σίγουρα θα διαψευσθούν.
Από τη δεκαετία του ’90 μέχρι και σήμερα η C.I.A. αποτελεί το μεγαλύτερο στόχο επίδοξων hackers και εισβολέων σε παγκόσμιο επίπεδο. Με αρκετές επιτυχημένες προσπάθειες, hackers έχουν καταφέρει να αποσπάσουν πολύτιμα στοιχεία και πληροφορίες από τα αρχεία...

Η Αυστρία απέλασε γυφτοσκοπιανούς


Βιέννη. Σαράντα σκοπιανούς αθίγγανους απέλασε η Αυστρία, οι οποίοι είχαν ζητήσει πολιτικό άσυλο, όπως μετέδωσε πριν από λίγο (23:24) το βουλγαρικό πρακτορείο ειδήσεων ‘Φόκους’

Οι τσιγγάνοι αυτοί μεταφέρθηκαν σε περιοχή της πόλης Στρούμιτσας (Στρώμνιτσα) και άλλοι στην πόλη Ράντοβις.

Η πρεσβεία της Αυστρίας στα Σκόπια ανακοίνωσε ότι θα απελαθούν αύριο και άλλοι 100 Ρομά.

http://echedoros-a.blogspot.com/2010/09/blog-post_5456.html

Γιώργος Λιάνης: Δεν τολμάμε να κυκλοφορήσουμε στο δρόμο!


Κόλαφος ο Γιώργος Λιάνης στο δελτίο του Άλτερ:
  • Θα φύγω από την πολιτική για να μπορώ να κυκλοφορήσω στον δρόμο. Δεν ξέρω τι μπορεί να κάνει ένας αγανακτισμένος πολίτης πάνω στην οργή του!
  • Εάν περάσει το μέτρο για το πετρέλαιο θέρμανσης, θα παραιτηθώ από βουλευτής!
  • Δεν μ’ απασχολεί κανένα μνημόνιο. Δεν δέχομαι ότι η χώρα μου δε μπορεί να προστατεύσει τα σύνορα της επειδή δεν θέλουν οι ξένοι να το κάνει!
  • Εάν παραχωρηθούν ή κλείσουν μονάδες της ΔΕΗ θα γίνει Αρμαγέδων.
  • Απαράδεκτο να διευρύνεται η κυβέρνηση σε περίοδο λιτότητας.
  • Ως αντιπολίτευση είχαμε καταθέσει επερώτηση στη βουλή για το πετρέλαιο θέρμανσης, υπογεγραμμένη από 100 βουλευτές που ζητούσαμε να δοθεί επίδομα σε κάθε κάτοικο της μεθορίου. Τώρα όχι μόνο δεν δίνουμε επίδομα, τους παίρνουμε κι’ όλας τα λεφτά!
Αυτά και άλλα είπε ο Γιώργος Λιάνης στον αέρα. Στην ερώτηση της Κάτιας Μακρή “γιατί τα λέει στην τηλεόραση και όχι στον Παπακωνσταντίνου”, ο Λιάνης μειδίασε με νόημα και πίκρα.
Ζούμε μικρούς εμφυλίους παντού, την ώρα που χρειάζόμαστε ενότητα. Αυτή ήταν η φράση που κρατάμε. Εμπεριέχει την λύση του προβλήματος.

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Υποδοχή απελευθερωτή ΓΑΠ από Τουρκοκύπριους! Για να μην ξεχνιόμαστε...


Περίπου ως απελευθερωτή υποδέχτηκαν τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου οι Τουρκοκύπριοι, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν χθες το απόγευμα στο «Λήδρα Πάλας» στη νεκρή ζώνη και αντάλλαξαν μαζί του απόψεις για το μέλλον των ελληνοτουρκικών σχέσεων, την Ε.Ε., τις εκλογές και, βέβαια, το Κυπριακό.

Μιλώντας σε εκπροσώπους 47 μη κυβερνητικών οργανώσεων και πέντε φιλοευρωπαϊκών κομμάτων, που συμμετείχαν στις..

Κύριε Καρατζαφέρη, ήρθε η ώρα να παραιτηθείτε


Αντιμετωπίσαμε με πολύ σεβασμό τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. για τον οποίο η άποψή μας ειναι ότι είναι "κωλοτούμπας". Όχι για τον ίδιο, αλλά για τους αφελείς οπαδούς του, που δεν φταίνε σε τίποτα. Για αυτούς που έψαχναν διέξοδο στις πατριωτικές τους ανησυχίες. Και κατέληξαν στην αγκαλιά του καιροσκόπου, "όπου φυσάει ο άνεμος". Ο οποίος....

Bloomberg: Λέτε ψέματα για το χρέος σας.


Καταγγελία σοκ έκανε ο επικεφαλής της Eurostat Walter Radermacher, ο οποίος μιλώντας στο Bloomberg υποστήριξε ότι παραμένει άγνωστο το… χρέος της Ελλάδας.
«Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα της ευρωζώνης που είπε ψέματα για τις συμφωνίες swap (ανταλλαγής)», ισχυρίστηκε ο κ. Radermacher και πρόσθεσε..

Η Ελληνική αντίδραση στο σχέδιο «BALYOZ» («Βαριά» -Βαριοπούλα )


Anti-ntp:Πολύ μακροσκελές άρθρο με πολύ καλη ανάλυση

Στις 20 Ιανουαρίου του 2010, η τουρκική εφημερίδα Taraf αποκάλυψε το τουρκικό σχέδιο «BALYOZ» («Βαριά»). Το ζήτημα, για αυτονόητους λόγους, έτυχε πολύ μεγάλης δημοσιότητας και στη χώρα μας από έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης, και απασχόλησε έντονα τόσο την κοινή γνώμη όσο και τους αρμόδιους κρατικούς φορείς. Σε αντίθεση όμως από ό,τι θα υπέθε τε κανείς, η αποκάλυψη του σχεδίου «Βαριά» και η δημοσιοποίηση του στο ευρύ κοινό, τόσο στην Ελλάδα όσο και την Τουρκία, δεν σημαίνει αυτόματα και την ακύρωση ή αχρήστευση του. Όπως θα...

Επεισόδια απειλούνται στη Βουλγαρία από τουρκόφρονες ισλαμιστές



Η "σύμπτωση" των γεγονότων, που εξελίσσονται στην γειτονική Βουλγαρία, με τα όσα εδώ και χρόνια διαδραματίζονται στην Θράκη, μόνο ως τυχαίο γεγονός δεν μπορεί να καταγραφεί. Βέβαια, άλλο Βουλγαρία και άλλο οι "ελαστικές πολιτικές αποφάσεις" στην Ελλάδα!!! Ο νόμος στην ....

ΝΑΤΟΣ - ΝΑΤΟΣ - Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ !




Συμπατριώτες Βορειοελλαδίτες-Θεσσαλονικείς.

Την Κυριακή 11 του Σεπτέμβρη, ο πρωθυπουργός που παρέδωσε την λαϊκή εντολή στο ΔΝΤ, σε ξένα κέντρα εξουσίας και στους τοκογλύφους, έρχεται γεμάτος θράσος και αλαζονεία, για να εξαγγείλει νέα μέτρα περιορισμού της προσωπικής και εθνικής μας αξιοπρέπειας.

Έρχεται για να εξαγγείλει νέες μειώσεις στους μισθούς και νέες αυξήσεις στα προϊόντα άμεσης καταναλωτικής ανάγκης για  όλα τα νοικοκυριά: Φτωχά και μικρομεσαία.

ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΘΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ ΕΔΩ... 

Έρχεται για να προετοιμάσει το έδαφος για την εκποίηση του ονόματος της Μακεδονίας, για την αποδοχή του νεοθωμανισμού με συνδιαχείριση του Αιγαίου με τους Τούρκους, για την αμφισβήτηση της ελληνικότητας της Θράκης, για την υποταγή στη «παγκόσμια διακυβέρνηση» των τοκογλύφων, την οποία με πάθος υποστηρίζει και πρεσβεύει εδώ και χρόνια.

Του απαντάμε με τον δικό μας τρόπο, δείχνοντας την περιφρόνησή μας στα ψεύδη του, πετώντας τα παλιά μας τα παπούτσια στη διαδρομή του από το αεροδρόμιο για ΔΕΘ. Το Πατριωτικό Μέτωποκαλεί όλους τους Έλληνες, από όλες τις γωνιές της ]χώρας και ιδιαίτερα από τη Βόρεια Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη, να σταθούν ενωμένοι στον κοινό αυτό αγώνα, υπενθυμίζοντας για μια ακόμη φορά πως δεν είναι κόμμα, δεν έχει «καθοδηγητές και μεσσίες», είναι οριζόντια και δημοκρατικότατα οργανωμένο - υποδεχόμενο όλους τους πολίτες από οποιαδήποτε ιδεολογικοπολιτική καταβολή, μόνο  με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ  τουςταυτότητα  - και δεν σκοπεύει να  παράξει «επαγγελματίες πολιτικούς», ούτε πρόκειται να ζητήσει την ψήφο κανενός.

Ακόμη καλεί όλους τους Έλληνες πολίτες που δεν μπορούν να έλθουν στη Θεσσαλονίκη, να συγκεντρώσουν τα παλιά τους τα παπούτσια σε σάκους και να τους αποστείλουν στο ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης με την ένδειξη «Πατριωτικό Μέτωπο», ή με όποιον άλλο τρόπο μπορούν. Μπορούν να ενημερώνονται εξάλλου για τα σημεία και τους χρόνους των κινητοποιήσεων, στην ιστοσελίδα του ΠΑΜ.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΕΔΩ:



Πρόταση για την ονομασία των Σκοπίων παρέδωσε ο Νίμιτς


Στην κυβέρνηση τον περασμένο Ιούλιο και την αποδέχθηκε αλλά κρατήθηκε μυστικό!


ΣΤΟ τελικό στάδιο φαίνεται να έχουν μπει οι διαπραγματεύσεις για την ονομασία των Σκοπίων, αλλά η κυβέρνηση εξακολουθεί να κινείται παρασκηνιακά και να συζητά πίσω από κλειστές πόρτες, αρνούμενη κάθε ενημέρωση στα κόμματα αλλά και στον ελληνικό λαό.

Σύμφωνα με ακριβείς πληροφορίες, η ελληνική.....

Έξι προτάσεις ώστε η χώρα να πάει μπροστά. Μέρος 1ο


Απόσπασμα από το βιβλίο του Κωνσταντίνου Κόλμερ, ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ. Ένα βιβλίο που συνιστώ σε κάθε blogger που θέλει να καταλάβει ακριβώς τους οικονομικοπολιτικούς λόγους που φτάσαμε στο σημερινό σημείο.

Δια την αντιμετώπιση της ανεργίας προτείνω:..

Να πως βολεύουν τα παιδιά τους οι Βουλευτές της "πράσινης" ανάπτυξης


Ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Πυθαγόρας Βαρδίκος, έχει 2 παιδιά τα οποία "φρόντισε" να αποκαταστήσει με παχυλούς μισθούς.
Ο υιός του Χαράλαμπος (Μπάμπης) Βαρδίκος, βρίσκεται με απόσπαση στο γραφείο του...

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΡΟΥΤΣΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΕ "ΕΝΤΟΝΟ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟ"


Επίσκεψη με «ισχυρό συμβολισμό», χαρακτηρίζουν πηγές του υπουργείου Εξωτερικών, τη διήμερη επίσκεψη που πραγματοποιεί ο υπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Δρούτσας, από την Τετάρτη, στην Κύπρο.

Πρόκειται για την πρώτη του....

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΑ "ΣΕΠΤEΜΒΡΙΑΝΑ"


c0170ea13c565bbfeb2fc9f26b6ccf3fΜακροσκελές άρθρο με αφορμή την επέτειο των Σεπτεμβριανών του 1955 στη Κωνσταντινούπολη «φιλοξενείται» στην τουρκική εφημερίδα «Taraf».

«Τα γεγονότα της 6ης προς 7η Σεπτεμβρίου ήταν κατόρθωμα του κράτους της Εργκενεκόν», σχολιάζει η εφημερίδα, αλλά δεν αποκλείει την εμπλοκή των Βρετανών «που ήθελαν να....