Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Bίντεο Σοκ ακατάλληλο για μικρά παιδια..Δολοφονίες από Νιγηριανούς αστυνομικούς


Το παρακάτω βίντεο είναι αρκετά σοκαριστικό. Προβάλει αστυνομικούς να δολοφονούν εν ψυχρώ..


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο νόμος της ζούγκλας και των βαρβάρων...

Modestus είπε...

Φέρτε κι άλλους τέτοιους μαμελούκους στην Ελλάδα. Ο καλύτερος απλά έχει σκοτώσει την μάνα του.

Ανώνυμος είπε...

kai eseis malakes aristeroi ltou siriza kai loipoi lete gia dikaiomata lathrometanaston...
eiste bathia nixtomenoi! ZOA E ZOA!

Ανώνυμος είπε...

Συγκλονιστικό το παραπάνω βίντεο.Δεν κατάλαβα Κ.Ανώνυμε τι εννοείτε με το να λέτε οτι (είμαστε) απλά νυκτωμένοι σχετικά με τα δικαιώματα των λαθρομεταναστών.Θέλετε να πείτε οτι και πολύ τους είναι με βάση αυτα που ζουσαν σε αυτές τις χώρες?

Δίπλα τα αμάξια παιρνούν κανονικά.Αυτό δειχνει ότι έχει γίνει πλέον τόσο καθημερινό φαινόμενο οι δημόσιες εκτελέσεις που δεν σταματάει κανείς πλέον.Έτσι, Θεωρώ εντελώς λογική την προσελευσή τους σε άλλες χώρες και τα ρίσκα που παίρνουν για να έρθουν αν βλέπουν αυτά κάθε μέρα.Διαφωνείτε με αυτό? Αν διαφωνείτε με την προσελευσή τους , δεν θα έπρεπε να αντιδράσετε στο υπουργείο εξωτερικών για την στάση μας σε τέτοιου είδους συμπεριφορές? Αν δεν λυθεί το πρόβλημα της αιτίας μεταναστευσή τους τότε θα συνεχίζεται το πρόβλημα.

ΥΓ. Το είμαστε το έβαλα σε παρενθεση γιατί θέλω να τονίσω ότι αν και δεν ανήκω σε κανένα κόμμα και σχέση με αυτά, για την λογική σας και μόνο βαπτίζομαι αριστερός συριζα και ΄'οτι αλλό εννοείτε με το να λέτε και λοιπά.

ΥΓ.Και όσο για τα ¨ζώα¨ που μας αποκαλείτε δεν υπάρχει λόγως να το γράφατε αυτό. Αυτό δείχνει τι άνθρωπος είστε καταβάθος και με τι αξίες μεγαλώσατε απο την οικογενειά σας και όλο τον φιλικό κυκλο σας.Εσεις μου δώσατε το πάτημα να κάνω αυτήν την διαπίστωση.

Φακίνος Δημήτριος.

Ανώνυμος είπε...

Kε Φακινε ειναι ατομη και συναμα λογικη του παραλογου.Το τι προβληματα εχει ο καθε λαος στη χωρα του ποσως με ενδιαφερει εμενα και τον οποιονδηποτε αλλο λαο.Απ τη στιγμη που εχουμε χιλιαδες δικα μας προτεραιοτητα εχουν αυτα.Βασει της λογικης σας λοιπον τα δισεκατομμυρια των λαων που εχουν προβλημα να ερθουν στην Ελλαδα για να το λυσουν...Συγχαρητηρια αλλα καλα θα κανετε να απομακρυνθειτε απο τα κοινως δρωμενα εστω και εκφραζοντας την αποψη σας γιατι ειστε επικυνδινος για την πατριδα.Και πριν πεταξτε την καραμελιτσα "μα δημοκρατια εχουμε θα λεω οτι θελω" σας απαντω οτι επειδη ακριβως απειλειται η δημοκρατια μας απο φρονουντες σαν εσας που ψηφιζουν τα κτηνη που κυβερνανε, θα πρεπει να σας αφαιρεθει καθε δικαιωμα προς διαφυλαξη αυτης!Καληνυχτα σας γενικα και καλα και γρηγορα στερνα...