Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Τα έχουμε ξανακούσει αυτά κ. Παπανδρέου!



Γράφει ο 29-26

Στο άκουσμα της είδησης ότι δεν χρειάζεται να πάρουμε νέα μέτρα για να αποσπάσουμε την συμφωνία της Γερμανίας για επιμήκυνση, θυμήθηκα ότι αυτό ακριβώς έλεγε ο Παπανδρέου και πριν την προσφυγή της χώρας στο μηχανισμό στήριξης. Τότε έλεγε ότι όλα τα απαραίτητα μέτρα έχουν παρθεί (Μάρτιος 2010) και σε ανώτατο επίπεδο συμφωνήθηκε ότι δεν.....


χρειάζονται νέα. Αμέσως μετά, βέβαια, υπογράφηκε το μνημόνιο με εκατοντάδες νέα μέτρα πέραν πάσης φαντασίας.
Έτσι και τώρα, πάλι δεν χρειάζονται νέα μέτρα και πάλι θα έχουμε τα ίδια. Αλλά τίποτα από όλα αυτά δεν έχει σημασία όταν απέναντι σου έχεις τον συντηρητικότερο λαό στον πλανήτη. Έναν λαό που ακόμα επιβραβεύει το ΠΑΣΟΚ ως πρώτο κόμμα και τον Παπανδρέου ως καταλληλότερο για πρωθυπουργό. Κατά την προσωπική μου άποψη καλά κάνει και λίγα κάνει. Ένας πραγματικά αδίστακτος ηγέτης θα έκανε πολύ περισσότερα και πολύ χειρότερα πράγματα σε αυτό το χωρίς σκέψη, βούληση και κρίση τραγικό εκλογικό σώμα.

himaira.blogspot.com


anti-ntp: Ο αμοιβόμενος με 4.500.000 ετησίως από τα αφεντικά του, διότι η Ελλάς δεν είναι το αφεντικό του, η Τράπεζα της Ελλάδος ειναι ΙΔΙΩΤΙΚΗ!!! Αν οικονόμησε και Πόσα, από εκείνο το ξαφνικο το Τ+10, αυτός και οι υπόλοιποι κολλητοί του τραπεζίτες και πολιτικάντηδες, όλοι λύσταρχοι, στήν υπηρεσία τού ηλιθίου λαού !! Να μας πεί επίσης και ο κύριος εισαγγελέας αν κάποιος απ' αυτούς θα πάει φυλακή για αυτήν ΤΕΡΑΣΤΙΑ λαμογιά της Τράπεζας και τών πολιτικών πού κάνανε το παν τότε για να ρίξουν την τιμή των Ελληνικών Ομολόγων με εκείνα τα "βουλιάζουμε, Τιτανικός και το δεν υπάρχει σάλιο" και σίγουρα με τα short sales κάποιοι τα πιάσανε χοντρά εις βάρος της χώρας, ο Προβόπουλος τούς έδωσε χρόνο 10 μέρες από τς 3 πού ήταν το κανονικό!!!!

3 σχόλια:

Modestus είπε...

Τον Προβόπουλο πρέπει πρώτο πρώτο να τον κρεμάσουν ανάποδα. Πρώτα και από όλους τους πολιτικούς γιατί αυτός και το συνάφι του έμαθαν όλα αυτά τα λογιστικά κόλπα στους πολιτικούς. Και τώρα βγαίνει με ύφος και ζητά περικοπές στο απλό φτωχό εργαζόμενος. Από εκεί πρέπει να αρχίσει η εκκαθάριση. Παλιοαλήτη Προβόπουλε 4,5 εκ. ευρώ ε; Τι κάνεις ρε κοπρόσκυλο περισσότερο από ένα φουκαριάρη εργαζόμενο και αμοίβεσαι τόσα κομπιναδόρε;

jz είπε...

Αγαπητοί μου φίλοι στο αμέσως επόμενο διάστημα να περιμένετε να μεγαλώσει η μύτη του Γιωργάκη από τα πολλά ψέματα που λέει. Αλήθεια πάντως δεν πρόκειται ποτέ να πει.Στο αμέσως επόμενο διάστημα η ζωή των πολιτικών θα γίνει δύσκολη λόγω των δυσκολιών που θα περάσουν οι Έλληνες.

Ανώνυμος είπε...

"Τα έχουμε ξανακούσει αυτά κ. Παπανδρέου!"
Πόσες φορές θα τα ξανακούσουμε άραγε ακόμη μέχρι
να τον ξαποστείλουμε;
"Κατά την προσωπική μου άποψη καλά κάνει και λίγα κάνει."
Ακριβώς το ίδιο πιστεύω και εγώ.
Ας βάλει όμως πρώτα ο βλάκας ο λαός (που τον ψήφισε και που δεν τον ψήφισε κάνοντας αποχή και ρίχνοντας άκυρο ή λευκό) πρώτα μυαλό και μετά βλέπουμε τι θα κάνουμε.