Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Μία υπέροχη πρωτοβουλία! Στείλτε μία κάρτα αγάπης στο Καστελλόριζο!


Ας δείξουμε έμπρακτα την αγάπη μας στους Ακρίτες. Μία πρωτοβουλία που την είδαμε στο Ρεσάλτο και προτείνουμε να την διαδώσετε!
Για τους σοβαρότατους λόγους που αναφέρει κατωτέρω ο συνάδελφος Θεόδωρος Καρυώτης παρακαλείστε να στείλετε ταχυδρομικώς μία οποιαδήποτε κάρτα στο Καστελλόριζο, στη δ/νση:
Megisti Municipality or Elementary School Megisti , 851 11, Kastelorizo , Dodekanisa , GREECE.
Παρακαλείστε να διαβάσετε το κατωτέρω....
κείμενο του Καθηγητή Καρυώτη για να αντιληφθείτε τη σημασία της αποστολής.

Σε περίπτωση που το επιθυμείτε ενημερώστε κάθε ένα της λίστας σας.
Στόχος, να κατακλυσθεί το Ελληνικό Καστελλόριζο με κάρτες αγάπης από όλον τον απανταχού Ελληνισμό.
Ευριπίδης Μπίλλης
Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ
From: Marios Evriviades
From: Theodore Kariotis
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ. ΒΟΗΘΗΣΤΕ !!! ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΑΣΧΗΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ…… ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΚΑΝΤΕ ΤΟ !!!
μια κάρτα δεν κοστίζει, αξίζει … ΜΙΑ ΟΠΟΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΡΤΑ ΜΑΣ ΑΡΚΕΙ!!!!!!
Διευθυνση: Megisti Municipality or Elementary School Megisti , 851 11, Kastelorizo , Dodekanisa , GREECE
Παρά την σπουδαιότητα του Καστελόριζου οι πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας είναι ανησυχητικές. Από τον Νοέμβριο υπάρχουν πληροφορίες πως η Τουρκία αμφισβητεί νομικά το δικαίωμα του συμπλέγματος των νησιών του Καστελόριζου να έχουν υφαλοκρηπίδα.
Η κυβέρνηση Παπανδρέου φαίνεται πως συναινεί στις προκλητικές απαιτήσεις των Τούρκων που θέλουν να αποκόψουν την ζωτική, επι χάρτου, θαλάσσια ένωση Ελλάδας και Κύπρου, αφού θεωρεί το νησί «ιδιαίτερη περίπτωση» και είναι διατεθειμένη να απεμπολήσει κυριαρχικά δικαιώματα με γελοίες δικαιολογίες του τύπου «να αποφύγουμε την επιβάρυνση της ελληνοτουρκικής διαπραγμάτευσης με νέα δύσκολα ζητήματα»
Καλούμε όλους τους Έλληνες , Ελλάδας, Κύπρου και Διασποράς, να στείλουν μια χριστουγεννιάτικη, πρωτοχρονιάτικη, ή οποιαδήποτε άλλη κάρτα ή επιστολή στο Καστελόριζο . Επιμένουμε όπως σταλεί ταχυδρομικώς, ούτως ώστε να αναγκαστούν τα πλοία να μεταφέρουν τα μηνύματα φυσικά (και όχι ηλεκτρονικά) στο νησί. Να φανεί έμπρακτα και απτά το ενδιαφέρον μας για το μικρό αλλά τόσο σημαντικό κομμάτι αυτό του Ελληνισμού. Μια υλοποιημένη και όχι άυλη παρουσία μας σηματοδοτεί πολλά. Μια μικρή θυσία, να αγοράσουμε, να γράψουμε και να ταχυδρομήσουμε μια κάρτα, θα αναδείξει στους πάντες πως αυτό το νησί που δένει Ελλάδα και Κύπρο δεν το ξεχνάμε, και δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα Τούρκο στρατοκράτη να το επιβουλεύεται.
Στείλτε τις κάρτες σας στις ακόλουθες διευθύνσεις:
Δημαρχείο Μεγίστης ή Δημοτικό Σχολείο
Μεγίστη
851 11
Καστελόριζο
Δωδεκάνησα
Ελλάδα
Καλούνται επίσης οι Ομογενείς και οι φοιτητές μας να στείλουν κάρτα από όλες τις γωνιές του πλανήτη

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ti kartes agaphs k arkoudakia tou agiou valentinou??? kai ti tha ginei an oi katoikoi tou kastelorizou niosoun thn agaph mas??? k oi palaistinioi niothoun thn agaph mas alla einai EKTOS TON SYNORON mas..
STEILTE KALYTERA KARTES MISOUS, AGANAKTHSHS K EKDIKHSHS STA SIONISTIKA LAMOGIA POU KYVERNOUN TH XORA. autes toulaxiston tha piasoun topo

Ανώνυμος είπε...

Η μονη καρτα που αξιζει να στους κυβερνωντες φιλε μου 9:35 ειναι αυτη που θα στειλεις τυλιγμενη στη ρουκετα του μπαζουκας. Δεν ξερω αν η καρτες θα πιασουν αλλα πραγματικα ας κινηθουμε σαν Ελληνες για τους ακριτες. Περιμενω να ακουσω και αλλες προτασεις απο οποιον εχει να προτεινει κατι.
Μικρασιατης

Ανώνυμος είπε...

εγώ λεβέντες λέω να κατακλυστεί το καστελόριζο απο ελληνικές ενοπλες δυνάμεις!! Ειναι πρακτικότερο και αποτελεσματικότερο...! Καλές οι κάρτες αγάπης δεν λέω, αλλα δεν μπορείς να τις πετάξεις σε ενα μογγολοκέφαλο και να κανουν ζημιά...

Νίκος είπε...

@9:35
Νομίζω ότι δεν πιάνεις το νόημα της πράξης. Η πλησιέστερη στο Καστελόριζο (και τα γύρω νησιά) ελληνική γη είναι 120 χιλιόμετρα μακριά, και η ηπειρωτική Τουρκία είναι ακριβώς δίπλα. Βρίσκεις ότι οι κάτοικοι του Καστελόριζου δε θα εκτιμούσαν αυτήν την κίνηση από μέρους των άλλων Ελλήνων; Νομίζεις ότι δεν έχουν ανάγκη να δεχθούν στήριξη; Εσύ πώς θα ένιωθες αν έμενες εκεί;

Ανώνυμος είπε...

Πρόκειται για ανθρώπους ξεχασμένους απο όλους κι όλα! Ας στείλουμε κάρτα! Μία κάρτα ρε παιδιά, δεν είναι κακό! Να νιώσουν οτι δεν είναι μόνοι! Είναι Έλληνες γ@μώτο! Ξεχασμένοι αλλά Έλληνες! Μία κάρτα δεν κοστίζει κάτι! Κι αν κοστίζει το γραμματόσημο, 20 λεπτά είναι ψίχουλα σε τόσα που μας ΚΛΕΒΟΥΝ!

Αφεντικό, εγώ προτείνω να σταλούν όχι μόνο κάρτες, αλλά και επιστολες ενθάρρυνσης. Είναι δύσκολα τα πράγματα και δυστυχώς λίγοι είμαστε που ξέρουμε τί γίνεται. Όλοι οι άλλοι πρόβατα!

Νηρηίδα