Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Η επέλαση των πάντσερ...


Αφού μπήκαμε στο χορό,χορεύουμε.Μόνο που αυτός είναι ο χορός του Ζαλόγγου για τον Έλληνα πολίτη και την οικονομία.Τα μνημόνια διαδέχονται το ένα το άλλο με ιδιαίτερα επαχθείς όρους για την τσέπη του μέσου Έλληνα.Στην αρχή μας έλεγαν,κυβέρνηση και τρόϊκα,για 12 δισ εξτρά φόρους μέχρι το 2015 και τώρα το νούμερο ανέβηκε στα 25 με 27.
Οι ''φίλοι'' μας οι Γερμανοί είναι ουσιαστικά αυτοί που ρυθμίζουν τις τύχες μας και είναι αυτοί που αποφασίζουν για το μέλλον ενός ολόκληρου λαού.Κάθε τρεις με τέσσερις μήνες μπαίνει το ψευτοδίλημμα της καταβολής των δόσεων του δανείου και ως επακόλουθο αυτού ,το υπουργείο οικονομικών ζητά περισσότερα μέτρα.

Η αγελάδα μέρα με τη μέρα στραγγίζεται όλο και περισσότερο,ενώ η κυβέρνηση βρίσκεται έρμαιο στις ορέξεις της Μέρκελ και του ΔΝΤ.Που να το φανταζόταν ο δυστυχής Ελληνικός λαός, ότι οι Γερμανοί θα επέστρεφαν δριμύτεροι κι αυτή τη φορά θα κατάφερναν να μας υποδουλώσουν όχι με την άσκηση πολεμικής βίας αλλά με την δύναμη του χρήματος.

XR ART


Το είδαμε στο: http://anemo-milos.blogspot.com/2011/02/blog-post_912.html#ixzz1F7PTLVO7

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν τους έφτασε το πρώτο ξεφτιλικι που πάθανε με τους ελληνες οι Ναζί θελουνε και δεύτερο? Για komm bitten εχει και για σας....! Tο χειρότερο ελλάτωμα ενός λαού είναι να μην μαθαίνει απο την ιστορία του....!