Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Τί πραγματικά συνέβη πριν δεχτεί την μολότοφ ο αστυνομικός Δείτε το βίντεο!!



www.wearechangegreece.com

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

η μολότοφ έπεσε στην δεύτερη μηχανή για οποιον δε το ειδε καλα

Ανώνυμος είπε...

αυτοι δεν ειναι αστυνομικοι ειναι το παρακρατος του ΠΑΣΟΚ φατε τους......

Ανώνυμος είπε...

Ποιος ειναι αυτος ο αντρακλας που φωναζει "φατε τον τον πουσταρα και τετοια ??" μηπως ειναι αδερφος του η παιδι του ??
Μηπως ειναι αυτος που θα ερθει ρε ΒΛΑΚΑ στο σπιτι σου οταν παρεις τηλ την Αμεσο Δραση ??? ΕΕΕ ΒΛΑΚΑ ??
Το παρακρατος του Πασοκ και δεν ξερω ποιανου αλλου πουσταρα που κυβερνει την ΕΛΛΑΔΑ ,αυτους πρεπει να φαμε ολοι ομως ...ΒΛΑΚΑ εεε ΒΛΑΚΑ !!!
Αυτοι ειναι που παιρνουν μισθο τον βασικο ΒΛΑΚΑ και τρεχουν για να προστατεψουν τις περιουσιες των ανθρωπων που εχουν μαγαζια στο κεντρο και κατι πουστρακια με κουκουλες τα σπανε ??? Αυτους πρεπει να φαμε...ολοι ομως ΒΛΑΚΑΑΑΑΑ !!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ (ΑΝ ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ), ΟΥΚ ΟΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ Η ΚΑΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΠΙΣΟΔΕΙΑ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΤΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΒΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΘΕΛΟΥΝ, (ΒΛΕΠΕ ΚΑΜΕΡΕΣ ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΘΗΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ, ΝΟΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΥΚΟΥΛΑΣ). ΒΕΒΑΙΑ ΟΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

ESI POU FONAZEIS na kaeis esi h mana sou kai olo sou to soi. episis euxomai aurio na pethaneis esi kai ksana olo sou to soi pou se gennise tetoio megalomalaka.Euxaristo.

Ανώνυμος είπε...

ποιο παρακρατος του ΠΑΣΟΚ ρε; Και της ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΥΜΟΥΝΟΣΚΥΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΑΙΩΝ είναι όλα αυτά.Αντε ρε γαμηθείτε μπάσταρδοι ολοι σας. Αιντε και στο διάλο. Εγώ βάζω τέλος στην Ελλάδα... Φευγω για κάπου που θα ζήσω όμορφα. Να καείτε και να ψοφήσετε όλοι σας...Μαλακισμένα μπάσταρδα αρχίδια.

Ανώνυμος είπε...

ωραιο επιπεδο εχεις φιλε μου ...μπραβο.....πρεπει να εχεις πολυ καλη και επιπεδου ανατροφη απο την οικογενεια σου.
..και προπαντως πατριωτικη ...αφου φευγεις και αφηνεις την πατριδα σου.....σε δυσκολες στιγμες...και παλι μπραβο σε χαιρομαι....

Ανώνυμος είπε...

Η αισχροτητα για τα σχόλια στου βιντεο σε ολο της το μεγαλειο. Συμφωνω με τον προηγουμενο ,εσυ που βριζεις θα τον φωναξης οταν ερθει ο "προστατευομενος" σου να σου μαγαρησει το ΣΠΙΤΙ.
Ανθρωποι ειναι ολοι τους και οι μεν και οι δε ,αλλα οι ΜΕΝ οι λατρεις του ΚΟΛΩΠΑΙΔΟΥ της βαρκελωνης (ΝΤΟΥΡΟΥΝΤΙ) να αναλογισθουν τι επιφέρουν με αυτες τις πράξεις τους.
Οταν θα ερθει η ωρα για να φυγει η βρωμα απο την ΠΑΤΡΙΔΑ μας δεν θα γινει χαρις σε εσας μαλλον χαρισ σε αυτους που λοιδωράτε και βρίζετε.
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ
ΕΣΤ ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΕΤΑΙ
ΙΠΠΙΑΣ Γ.

Νίκος είπε...

Όντως, τη μολότοφ δεν την έφαγε αυτός που έφταιγε αλλά για μένα δεν έχει καμιά σημασία. Κάθε μέρα μάς ταΐζουν αυτό το κλέφτες-κι-αστυνόμοι, ένα θέατρο είναι όλα. Δε θέλω ούτε άλλους μπάτσους ούτε άλλους αναρχικούς.

Ανώνυμος είπε...

μουνοπανο εσυ που φωναζεις σκοτωστετον ελπιζω να σκοτωνουν εσενα να καλουν την αστ/μια και να σε γραφουν στα αρχιδια τους ΓΑΜΙΩΛΗ