Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Πυρ και μανια η " Προκυρηξη " της Ενωσης Αστυνομικων Υπαλληλων Αττικης !


Πυρ και μανια η " Προκυρηξη " της Ενωσης Αστυνομικων Υπαλληλων Αττικης !
Τι εννοεί η ανακοίνωση της Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής, όταν λέει ότι θα προβούν σε ενέργειες που θα "ενοχλήσουν¨??? Διαβάστε την ανακοίνωση όπως αναρτήθηκε στο site της Ε.ΑΣ.Υ.Α



Αρ. Πρωτ.: 033

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Οι εικόνες βίας με συνεχή θύματα αστυνομικούς κάνουν σχεδόν καθημερινά το γύρο του κόσμου ως επικαιρότητα και παράλληλα ως προβληματισμός για την εικόνα των Ελλήνων Αστυνομικών, οι οποίοι όπως φαίνεται έχουν παντελώς εγκαταλειφθεί από την πολιτεία.

Ταυτόχρονα στην περιοχή της Λαυρεωτικής κάθε βράδυ ζούμε «την κόλαση του Δάντη» με αποτέλεσμα να έχουμε τραυματίες αστυνομικούς, βανδαλισμούς, πυρπολήσεις κρατικών οχημάτων και δεν ιδρώνει το αυτί κανενός.

Σαστίζει όλος ο κόσμος από ένα καιόμενο αστυνομικό αλλά και από την απόλυτη σιγή των αρμοδίων...

Η κυβέρνηση παραμένει απλός θεατής «υποθέτοντας» ότι η λαϊκή κατακραυγή και οι αντιδράσεις για το όποιο ζήτημα θα καταλαγιάσουν και θα αρκεστούν στο σύνηθες μέσο εκτόνωσης «το σάκο του μποξ» που λέγεται αστυνομικός.

Η αστυνομική ηγεσία κάνει καθημερινά το σταυρό της, έως ότου τουλάχιστον περάσουν οι ετήσιες κρίσεις, για την αποφυγή ακραίου συμβάντος που μπορεί να αποφέρει θύμα από την πλευρά των διαδηλωτών.

Ο απλός αστυνομικός που κάθε μέρα λοιδορείται, δέρνεται, καίγεται και που κρατά την οικογένεια του σε ένα διαρκές άγχος για το πότε θα γυρίσει σπίτι, πώς θα γυρίσει και αν θα γυρίσει, λέει ως εδώ!!!

Οι «κροκοδείλιες δηλώσεις», το «ναι μεν αλλά» και «το χτύπημα στην πλάτη» φτάνουν!!!

Κύριοι μας εγκαταλείψατε σε σημείο ώστε σε λίγο θα πληρώνουμε από την τσέπη μας τα καύσιμα των περιπολικών, τις μεταγωγές, τα αναλώσιμα των γραφείων, τις υπηρεσιακές μετακινήσεις, τις επισκευές των οχημάτων και πολλά άλλα!!!

Αναγκαστικά οδηγούμαστε στο να εγκαταλείψουμε την κοινωνική αστυνόμευση και ασχολούμαστε με την προστασία και φύλαξη της «ελίτ του τόπου» ενώ παράλληλα έχουμε «τεθεί» απέναντι σε κάθε κοινωνική ομάδα, χρησιμοποιούμενοι ως μέσο εκτόνωσης.

Η Ένωσή μας αναλαμβάνει πρωτοβουλίες περεταίρω ανάδειξης όλων των παραπάνω, με κινήσεις ουσίας και με συγκεκριμένες ενέργειες που ίσως ενοχλήσουν, αλλά θα συγκλίνουν όμως στον Έλληνα Αστυνομικό ο οποίος είναι εργαζόμενος, με οικογένεια με δικαιώματα και υποχρεώσεις και δεν είναι δυνατόν να ξεκινά από το σπίτι του για τη δουλειά και να μην ξέρει πως και αν θα επιστρέψει!!!

Για το Δ.Σ.

          - Ο -                                - Ο -

      Πρόεδρος                     Γεν. Γραμματέας

ΜΑΚΡΗΣ Ιωάννης              ΚΡΙΚΕΤΟΣ Σπήλιος

http://www.easya.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=219:anakoinwshsxetikameepeisodia23-2-2011athinakeratea&catid=913:-2011

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΕΔΩ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΝΕ.

http://ksipnistere.blogspot.com/2011/02/blog-post_3462.html

Ανώνυμος είπε...

http://anti-ntp.blogspot.com/2011/02/blog-post_3326.html

Ανώνυμος είπε...

O κοσμος δεν έχει κάτι με τους στυνομικούς, αρκεί να μη γίνοντα πουτρανα κια στο σύστημα, αν το κράτος τους εγκατέλειψε ας το εγκαταλείψουν κι αυτοί και ας μη χαλάνε τις ειρηνικές πορείες με δακρυγόνα και μαλακίες.

Ανώνυμος είπε...

Βρείτε Κύριοι μια αξιοπρεπή δουλια αν δεν σας αρέσει να δέρνεται και να δερνεσται.......

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!!δεν πιστευω οτι υπαρχει ελληνικη οικογενεια που να μην εχει δικο του ανθρωπο συγγενη η φιλο στην ελληνικη αστυνομια.αρα η οι δικη σας ειναι καλοι ανθρωποι/αστυνομικοι η ειστε υποκριτες και τους καλυβεται.και απλα κατακρινεται ολους τους αλλους εκτος απο τους δικου σας.κριμα

Ανώνυμος είπε...

ολοι οι αστυνομικοι ειναι αλητες, ρουφιανοι και τεμπεληδες

Ανώνυμος είπε...

Κυριοι αστυνομικοί δεν ξεκινήσατε αυτο το επάγγελμα εν αγνοία σας.Ειναι γνωστό ότι το επάγγελμα σας είναι αρκετά επικινδυνο.Οπότε σταματήστε πια αυτη την καραμέλα οτι έχετε οικογένειες.Αυτο το ξέρατε απο την στιγμή που μπήκατε στην σχολή της Αστυνομίας.
Εκτος και αν πιστεύατε ότι θα καθόσασταν σε κανα γραφειάκι.

Ανώνυμος είπε...

κυριε ανωνυμε(ο τελευταιος)κανεις δεν ξεκινησε αυτο το επαγγελμα-λειτουργημα εν αγνοια του,αλλα εν μερειγια την επαγγελματικη του αποκατασταση και εν μερει γιατι του αρεσε να προσφερει εργο στην καταπολεμηση της εγκληματικοτητας και πιστευε πως τα πραματα θα αλλαξουν προς το καλυτερο.ελα ομως που οι μεγαλοκακοποιοι ειναι μεσα στο κυνοβουλιο και με αυτους δεν μπορει να ασχοληθει ο αστυνομικος?και οσον αφορα την "καραμελα" που λες για θυμισε μου απο ποτε απαγορευεται στους αστυνομικους να κανουν οικογενειες,αλλα και ποτε και απο ποια κυβερνηση αναγνωριστηκε το επαγγελμα τους ως επικινδυνο?τωρα οσον αφορα τους υπολοιπους σχολιαστες ενα θα πω:σε τι διαφερετε εσεις,δολιοι υποκριτες του κωλου,απο τον χοντροπαγκαλο που ολοι βριζουμε?? "ολοι οι αστυνομικοι ειναι αλητες, ρουφιανοι και τεμπεληδες" "Βρείτε Κύριοι μια αξιοπρεπή δουλια".......ρε σαν δεν ντρεπεστε λεω εγω!αν δεν νομιζετε ολα αυτα που λετε τοτε να καταργηθει η αστυνομια εντελως να δω σε ποιο διαολο100 θα παιρνετε να ζητατε βοηθεια οταν θα μπαινει ο καθενας μεσα στο σπιτι σας!! "ουδεις ασφαλεστερος εχθρος εκ του ευεργετηθεντος" λεγανε παλια.και δεν ειπαμε να πουμε και ευχαριστω στην αστυνομια(την δουλεια τους κανουνε και"πληρωνονται" γιαυτο)αλλα οχι και να περναμε στην υβρη.και να θυμαστε ενα πραγμα:μπορει μαζι να ΜΗΝ τα φαγαμε,αλλα ολους αυτους τους "παρανομους"νομους και ολο αυτον τον συρφετο,την γενια του πολυτεχνειου,που δημιουργησε τα τελευταια 30+ χρονια το σημερινο χαος ΕΜΕΙΣ το συντηρησαμε με την ψηφο μας και την εναλλαγη "μπλε και πρασινων" κοκκων.οποιος βαλλει κατα της αστυνομιας ειναι σε λαθος στοχο..ο νοων νοειτο.

WE ARE ALL GREEKS είπε...

...Τι να πω παιδια προσλαβανονται Αστυνομικοι-νες για να φυλανε τους χοντρομ...ες τους βουλευτες ,τις ΠΑΕ να μη τα κανουν λιμπα οι οπαδοι στα γηπεδα,ενω θα επρεπε να προσλαβουν secyrity ιδιωτες να κανουν την δουλεια αυτη ωστε η δημοσια αστυνομευση να ειναι πολυαριθμη και ενισχυμενη κατα της εγκληματικοτητας απ τους κρατικους διωρισμενους αστυνομικους.
Θα πρεπει να πρσληφθουν και αλλοι αστυνομικοι σε ολα τα τμηματα και τροχαια. Ειδικα της τροχαιας να κρατανε μακρυα παλουκια στο χερι.. ετσι οπως οδηγουν και παρκαρουν οι ξεφτυλισμενοι οι οδηγοι ως επι τω πλειστον σ αυτη τη χωρα της ατιμωρισιας.
Σε αλλες χωρες της Ευρωπης ειδικα Σκανδυναβια ενασ αστυνομικος ΜΠΟΡΕΙ ΑΠ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥς ΒΟΥΛΕΥΤΕς ΚΑΙ ΠΡΩΘΗΠΟΥΡΓΟΥς ΜΕ ΤΣΟΥΧΤΕΡΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙς ΑΥΤΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

Παρακαλαω να ξυπνησω μια μερα και να επικρατει ο νομος της ζουγκλας.Να μην υπαρχει αστυνομια- λιμενικο-στρατος- γενικως να μην υπαρχει πλεον "ενστολος".Μα την παναγια παρακαλαω.Θα σας γινει ο κωλος σαν πουρι σομπας!!!!!!!!!!!Και τοτε θα λετε στους κακοποιους "ΒΡΕΙΤΕ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΔΟΥΛΕΙΑ- ΜΗΝ ΜΑΣ @@@@ ΑΛΛΟ" !!!
ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ.ΟΥΣΤ.

Ανώνυμος είπε...

Ρε μούλε Ανώνυμε 28 Φεβρουαρίου 2011 6:30 μ.μ.
τι παπαριές μας πιπιλίζεις είδες εσύ κανά αστυνομικό να περιπολεί τις νύχτες η όταν πέρνεις το 100 να έρχεται ποτέ.Εγώ πάντως 4 φόρες μου έχει τύχει και με εχουν γράψει στα π...ρια τους οι μπάτσοι.Αστυνόμευση μηδέν απο τους κοπρίτες και ναι είναι αλήτες.Έχεις δεί εσύ ρε καραγκιόζη κανα αστυνομικό να μην χτυπάει συνταξιούχους και παιδιά.Γιατί μόνο εκεί τους παίρνει να τα κάνουν πίσω απο μια στολή και ένα κράνος,εκτός υπηρεσιας μπαίνουν στα κοτέτσια και κρύβονται.Αν είναι να πηγαίνουν στην αστυνομία για να ξεσπούν πάνω σε συνταξιούχους τότε καλά τους κάνουν και τους καίνε,αν δε γουστάρουν αυτή τη κατάσταση να σηκωθούν να φύγουν.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ..Ανώνυμος είπε...

ολοι οι αστυνομικοι ειναι αλητες, ρουφιανοι και τεμπεληδες
28 Φεβρουαρίου 2011 3:18 μ.μ.

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ.../Η ΑΔΕΡΦΗ ΣΟΥ.../Η ΚΟΡΗ ΣΟΥ Η Ο ΓΙΟς ΣΟΥ!!!και να πρεπει να παρεις για βοηθεια την αστυνομια!!!!ομως για την απερισκεψια την δικη σου δεν πρεπει να την πληρωσουν αυτοι!!!!ευχομαι να ειναι καλα!!!!!Ομως ευχομαι να βρεθεις εσυ ο ιδιος σε δυσκολη θεση και να σε σε βοηθησουν αστυνομικοι που κανουν το καθηκον τουσ!!!!να βρεθεις σε σημειο που να φοβασαι για την ζωη σου!!!ομως να πανε καλα τα πραγματα για ολους!!!!!!και αυτο το λεω μηπως και βαλεις μυαλο και καταλαβεις τι γραφεις και τι ζητας!!!!!! εαν εισαι αντιρησιασ τις στιγμησ θα καταλαβεις οτι εχω δικιο...εαν εισαι αντιρησιας απο κουνια τοτε πρεπει να ερθεις σε δυσκολη θεση για να καταλαβεις.θελω ομως νβα εισαι και εσυ καλα!!!!!!!!!!1

Ανώνυμος είπε...

kotaxte edo ti mas lei o kyrios poy oi synaderfoi toy patane pedia me motosykletes k dernoyn me glob ena deka apo aytoys.kal n pathoyne oti k an toys kanoyne.aganaktise o poliths file moy.ase poy an eise sostos k esy k oi synaderfoi soy tha kanate oti ekanan k oi astynomikoi sthn amerikoi.phgane me toys diadilotes!!!!

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στους 300... Κατάφεραν ακριβώς αυτό που ήθελαν... Σας έβαλαν να τσακώνεστε μεταξύ σας...
Ξυπνήστε και δείτε τι γίνεται γύρω σας! Αντί να παίζετε πόλεμο μεταξύ σας, κυνηγήστε αυτούς που πραγματικά ευθύνονται...

Ανώνυμος είπε...

Πρός Ανώνυμος 28 Φεβρουαρίου 2011 7:47 μ.μ.

Ποιό καθήκον κάνουν οι αστυνομικοί ρε καραγκιόζη,με το να φυλούν τους 300 της Βουλής ολημερίς και να δέρνουν το κοσμάκη μέχρι τελικής πτώσης.Αυτό είναι το καθήκον τους???Αυτή είναι η δουλειά τους????Έχουν μπεί στα σπίτια μας οι κερατάδες οι αλβανοί,μας κλέβουν μας σκοτώνουν και εσείς οι μπάτσοι κάνετε τους κινέζους???Είστε σοβαροί ρε κωλόμπατσοι-αλήτες-γουρούνια πάτε και φυλάτε αυτούς που σας έχουν κόψει τα πάντα, αυτούς που έχουν πουλήσει την Ελλάδα,αυτούς που έχουν καταπατήσει οτι ιερό και όσιο έχει αυτή η χώρα???Αυτοί σας ταίζουν ρε τσογλάνια???Ο απλός λαός σας ταίζει και αυτόν θα πρέπει να φυλάτε,πάρτε το χαμπάρι όταν θα έρθει η ώρα τους θα σας πάρει και εσάς η μπάλα πρασινοφρουροί του κώλου.Σου εύχομαι πρασινοφρουρέ να δείρουν τη ΜΑΝΑ σου τα φιλαράκια σου και να είσαι μπροστά να δω πως θα αντιδράσεις τότε καραγκιόζη ε καραγκιόζη.

Ανώνυμος είπε...

η μανα μου η κορη κτλ που λες ρε αχρηστε ρουφιανε της κοινωνιας δεν ειναι σαν την δικη σου μανα κορη κτλπου ειναι ελαφρομυαλες και πιστευουν επειδη εχουν ενα αργομισθο χοντρο και τεμπελη γιο η πατερα αστυνομικο θα της σωσει απο μια κοινωνια που την κανατε ετσι εσεις οιηθικολογοι ψευτοπατριωτες κτλ νομιζεις δεν ξερουμε τι συμβαινει μεσα στην αστυνομια η το 100 δεν θελω να πω τιποτα αλλο γιατι αν μπορουσες να σκεφτεις και να δεις πιο καθαρα θα ηταν διαφορετικη ηΕΛ.ΑΣ οπως θα επρεπε!!!! ευνουχισμενε νεε....

Ανώνυμος είπε...

Αν περιμέναμε καραγκιοζάκο απο έσας να μας σώσετε απο τη κοινωνία ζήτω που καήκαμε.Και σου ξαναλέω πάλι,πες μου μια σωστή δουλειά που κάνουν οι μπάτσοι,μια μόνο.

Ανώνυμος είπε...

tha po ego poy ta xero kala kyrie kyrie kyrie!!!!!!!!!!!!
loipon
1.poinoyne kafedakia apo do k apo kei se kafeteries sthn akrh toy dromoy k opoy aloy vroyn na remvasoyn!
2.xeroyn na dernoyn aftoys poy toys taizoyn.
3.eine anekpedeytoi.
e ti alo a
4.eine pionia k aftoi ti na soy kanoyn
5.skotonoyn dekapentaxrona pedakia sto xylo
6.den gnorizoyn kan ti tha pei anthropino dikeoma