Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Χοντρό γιουχάρισμα στον Πάγκαλο



https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjONz9qlbud55XdqitH5vH6zHXIBueycRR3tdk5t7zclOZHh7vTn2tAZVd3NVqeAVGn5LuOeWU6_fZC_r-yCESwuZiesl9uZ7qpA2BV7rzpI9lWLTbPylHIEb9XU5YQoCDRY8MuF4fZjQ/s1600/%25CF%2580%25CE%25B1%25CE%25B3%25CE%25BA%25CE%25B1%25CE%25BB%25CE%25BF%25CF%2582+%25CF%2580%25CE%25B1%25CF%2584%25CE%25B1%25CF%2584%25CE%25B1%25CE%25BA%25CE%25B9%25CE%25B1.jpgΟ αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θόδωρος Πάγκαλος, βρισκόταν σήμερα το απόγευμα στο “Ελληνικό Σπίτι” στο Παρίσι, προσκεκλημένος σε πολιτιστική εκδήλωση. Νεαροί άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα αποδοκιμασίας εναντίον του και εναντίον της κυβέρνησης. Ο ίδιος τους κάλεσε σε διάλογο προκειμένου να εκτονωθεί η ένταση, αλλά δεν τα κατάφερε. Ο σκηνοθέτης Κώστας Γαβράς παρενέβη προσπαθώντας να... αποφορτίσει την ατμόσφαιρα, αλλά επίσης δεν τα κατάφερε.

Το αποτέλεσμα ήταν ότι ο Θόδωρος Πάγκαλος αναγκάστηκε να αποχωρήσει από την εκδήλωση. Οι νεαροί που επιτέθηκαν φραστικά στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης εξέφρασαν με τα συνθήματά τους την αλληλεγγύη τους στους μετανάστες-απεργούς πείνας.

http://dexiextrem.blogspot.com/2011/02/blog-post_27.html

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αναρχοκουμούνια οι γάλλοι φοιτητές, αναρχοχίππηδες και οι άλλοι τις προάλλες με τον Τζέφρι. τι στο καλό όλοι οι ανάρχες στο εξωτερικό σπουδάζουν; νορμάλ πατριώτες δεν υπάρχουν εκεί να διαμαρτυρηθούν;

Ανώνυμος είπε...

Δε μπορώ να καταλάβω αν το σχόλιο σου είναι ειρωνικό ή κάτι άλλο..Οι Έλληνες φοιτητές στο εξωτερικό φαίνεται ότι αγαπάνε περισσότερο την Ελλάδα από ότι εμείς οι ίδιοι.Και σίγουρα είναι πιο συνειδητοποιημένοι στο τι κάνουν οι κυβερνώντες μας αυτή τη στιγμή στη χώρα μας.Και ευτυχώς που τα media στο εξωτερικό δεν είναι όπως στην Ελλάδα που όπου υπάρχει αντίδραση στο κατεστημένο το κουκουλώνουν.

Ευχαριστούμε για τη συμπεράσταση τους Έλληνες του εξωτερικού και άντε και στα δικά μας.Αλλά θα μου πεις που να πάει ο Πάγκαλος και οι λοιποί σε εκδήλωση στην Ελλάδα, θα τον πάρουν με τις πέτρες δικαίως.Παρόλα αυτά είπε να πάει 1 μικρό ταξιδάκι στη Γαλλία φαντάζομαι με έξοδα δικά μας και των γονιών μας ή μάλλον με των παιδιών μας και των εγγονιών μας πιο σωστά...Και μετά μας αποκαλεί και τζαμπατζήδες..

Ανώνυμος είπε...

Γιούχαραν τον Πάγκαλο επειδή εξέφραζαν αλληλεγγύη στους παράνομους?
Αφού αυτή η κυβέρνηση έχει έμπρακτα αποδείξει την στήριξή της στους λαθροτέτοιους.
Αντί να τον γιουχάρουν για τα ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ μέτρα της πασοκοκυβέρνησης....
Δεν πάμε καλά μου φαίνεται.

Ανώνυμος είπε...

Παπαγαλάκια της παγκοσμοιοποιησης απλως με το να γιουχαρουν τον Χοντρο εδωσαν μεγαλυτερη βαρυτητα στην ηλιθια διαμαρτηρία τους. Δεν του ταχωσαν γιατι τα εφαγε αλλά γιατι δεν δινει να φάνε οι πεμπτοφαλαγγιτες της Ελλαδας πρίν αρχίσουν να επιτελουν το εργο για το οποίο τους εστηλαν.
ΞΥΠΝΑΤΕ και ΜΗΝ ειστε ΠΡΟΒΑΤΑ οι πολιτικοι με τις πραξεις τους ειναι ο ΛΟΓΟΣ και το ΟΡΓΑΝΟ οι απανταχου κατατρεγμένοι, ενω στην ουσία ο μοναδικός κατατρεγμένος ειναι ο ΕΛΛΗΝΑΣ.
ΕΣΤ ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΕΤΑΙ
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ
ΙΠΠΙΑΣ.Γ

Ανώνυμος είπε...

οκ παιδια του κανανε τα μουτρα κυμα και δεν θα φαει μεσημεριανο το βοδι!!!! ρε δεν καταλαβαινουν τιποτα, αφου ολοι παλι αυτους θα ψιφησουνε σαν τους μαλακες για να μπουνε στο δημοσιο η για να νομιμοποιησουνε το αυθερετακι τους η οτι αλλο.... τελος παντον αν δεν αλλαξουμε μυαλα οι ελληνες δεν γινετε τιποτα, και οι καρεκλοκενταυροι σαν τον παγκαλο θα μεινουν εκει που ειναι και οταν θα φυγουν στην θεση τους θα ερθουν αλλοι, και αυτο γιατι τελικα οταν δεν αλλαζουν τα μυαλα το μονο που αλλαζει ειναι τα προσωπα

Modestus είπε...

Τον βρίζουν, τον γιουχάρουν τον Πάγκαλο αλλά εδώ κάποιοι προδότες ρίχνουν την ψήφο τους και τον βγάζουν βουλευτή. Μη ψάχνετε τους προδότες μόνο μέσα στη βουλή κοιτάτε τις φάτσες μας στον καθρέφτη, μπορεί να εκπλαγείτε. Ξεχάσαν οι Έλληνες τι πάει να πει "μαύρο δαγκωτό";

Ανώνυμος είπε...

είμαι αυτός που έκανε το πρώτο σχόλιο και απαντώ στο δεύτερο:

δεν το λέω καθόλου ειρωνικά. όπως θα είδες και σε πιο πρόσφατη ανάρτηση αυτού του μπλογκ, αυτό για το οποίο διαμαρτύρονταν τα ανρχοκουμούνια στας Ευρώπας, ήταν για τους 300 λαθρό που κάνουν απεργία πείνας. τίποτα άλλο δεν τους πειράζει, μόνο οι λαθρομετανάστες...