Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

ΔΩΔΕΚΑΘΕΪΣ​ΤΕΣ ΣΕ ΜΑΣΣΩΝΙΚΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ



ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ «ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ» ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΣΩΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ 
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ "ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΩΝ" ΑΠΟ ΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ! 

Στις φωτογραφίες εικονίζονται η κυρία Μαρία Τζάνη (μαζί με τον Νικόλαο Βουργίδη,ΜΕΓΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟ ΤΗΣ "ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΤΟΑΣ" που...


 φοράει την παραδοσιακή τεκτονική ποδιά) πανεπιστημιακός - γνωστή Χριστιανομάχος και ο ποιητής- συγγραφέας Δημήτρης Ιατρόπουλος γνωστός και αυτός για την Αντιχριστιανική του στάση σε ποικίλα θέματα:Οι φωτογραφίες ελήφθησαν εντός του Τεκτονικού Μεγάρου κατά την διάρκεια Εκδηλώσεων κι έχουν δημοσιευθεί από την Μεγάλη Στοά.

Άλλη μία (προσέξτε το μασωνικό σύμβολο στην πόρτα): 

ΠΛΕΟΝ,ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ! 

ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΨΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ,ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΑΙΣΧΡΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ,ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ! 

Έχουν το θράσος και μιλάνε οι εν λόγω "Δωδεκαθειστές" για "εβραιοχριστιανούς",ΟΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ!!! 

ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ Η ΑΡΡΗΚΤΗ ΣΧΕΣΗ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ-ΜΑΣΩΝΙΑΣ ΚΑΙ "ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΩΝ"! 

Σκοπός τους,η κατασυκοφάντηση της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ και ο διχασμός του ελληνικού λαού:Γι'αυτό άλλωστε και διατίθεται πακτωλός χρημάτων ΑΠΟ... ΕΒΡΑΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ,όπως και συνεχείς εμφανίσεις σε εκπομπές

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:Με τους Δωδεκαθειστές που από επιλογή τους πιστεύουν εκεί,δεν έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα όταν δεν υβρίζουν τη δική μας πίστη.ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣΩΝΙΑΣ ΟΜΩΣ,ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ...ΕΛΛΗΝΟΛΑΤΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕ-ΔΩΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ,ΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ!

http://orthodox-watch.blogspot.com/

12 σχόλια:

ΕΛΛΑΝΙΟΣ13 είπε...

ΔΕΙΞΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΕΦΑΛΩΝ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ!!!ΠΟΛΥ ΑΒΑΝΤΑΡΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΠΤΟ!!

Ανώνυμος είπε...

αντε πρώτα αμαθέστατε να διαβάσεις καλά όλη την Ιστορία της Ελλάδος καιμετά να εκφράσεις την γνώμη σου,ή μήπως κινδυνεύει το σκατοκέφαλό σου;

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΔΙΧΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΦΑΝΑΤΙΖΟΥΝ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΘΕΩΡΩ Ο ΙΗΣΟΥΣ,ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ. ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΑΪΝΤΑΝΟΣ ΣΤΑ Μ.Μ.Ε. ΕΙΝΑΙ ΦΙΑΓΜΕΝΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ. ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΑΦΙΟΥ. ΑΦΟΥ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΕΣ, ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ (ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ), ΓΡΑΦΕΙ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ Κ.Λ.Π. ΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ? ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ. ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΛΑΤΖΙ 12ΘΕΪΣΤΕΣ. ΤΙΠΟΤΑ ΙΝΔΙΑΝΟΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΕΛΕΤΕΣ, ΔΙΑΒΑΣΑΝΕ ΛΙΓΟ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟ,ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΦΙΚΑ, ΛΙΓΟ ΕΞΗΓΗΣΑΝ ΤΟ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟ ΘΕΩΡΗΜΑ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕ (ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΗΜΑ ΕΙΝΑΙ), ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΟΜΟΥΝΙ (ΣΥΓΝΩΜΗ, ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΤΟ ΛΕΝΕ ΣΤΗ ΚΕΡΚΥΡΑ. ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΓΚΕΡΕΚΟΥ Ή ΤΟ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ), ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΓΕΩΜΕΤΡΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ, ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΚΟΛΩΝΑ ΔΩΡΙΚΟΥ ΡΥΘΜΟΥ, ΑΓΑΠΗ (ΔΗΘΕΝ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ, ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΣΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΙΕΡΑΤΙΟ. ΚΑΛΗ ΣΥΝΤΑΓΗ. ΟΥΤΕ Ο ΜΑΜΑΛΑΚΗΣ!!! ΟΥΤΕ Ο ΜΑΜΑΛΑΚΗΣ!!! ΑΣΤΑ ΜΗΤΣΟ, ΠΑΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ, ΜΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ. ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ Μ..../ ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ

Ανώνυμος είπε...

Όποιος αποστρέφεται τον Χριστό δικαίωμά του. Αν συναρπάζεται με την αρχαία Ελληνική μυθολογία σε βαθμό θρησκευτικό και πάλι δικαίωμα του. Θα ήθελα όμως να του πω ότι θα άρμοζε σε τέτοια ενασχόλησι η ικανή κατανόησις των αρχικών κειμένων. Με άλλα λόγια, για να είναι κάποιος αρχαιόθρησκος που σέβεται τον εαυτό του θα πρέπει πρώτα να μάθη αρχαία. Η αγάπη προς τους προγόνους το απαιτεί. Μέσα από ιδία έρευνα των κειμένων θα ζωντανεύσει ο ευγενικός πολιτισμός των Ελλήνων και το κάλλος της γλώσσας μας. Ίσως τότε θα καταλάβει πως οι στοές και οι μισαλλοδοξίες δεν είναι φως ούτε αρετή. Οι εικονιζόμενοι μασόνοι έχουν το τρόπο τους,και σίγουρα δεν είναι στα κατεπείγοντά τους να διδάσκεται ο λαός σωστά Ελληνικά. Τουναντίον, έκαναν τα πάντα για την πτώχευσι της γλώσσας όπως διετάχθησαν. Τα αρχαία κείμενα περιέχουν λόγους σοφούς που ο λαός δεν κάνει να γνωρίζη διότι έπειτα ευκόλως θα οδηγηθή σε επικίνδυνα για τον σιωνισμό συμπεράσματα. Το πλέον τρομακτικό για τους μασόνους συμπέρασμα είναι η ομαλή στροφή των αρχαίων στον Χριστιανισμό, και η συνέχεια του Ελληνικού πνεύματος στην Ορθοδοξία. Τα κείμενα περιμένουν να ανακαλυφθούν
από τον απλό πολίτη, και δεν μπορούν να προσφέρονται από τους παραπάνω κυρίους κομμένα, ραμμένα, και πονηρώς αποδομένα.

Ανώνυμος είπε...

Σε ελεύθερη μετάφραση : (Μιλάει ο θεός μέσω του προφήτη Ζαχαρία) : "Και θα ξεσηκώσω τα παιδιά σου Σιών εναντίον των παιδιών σου Ελλάς"

Αγία γραφή - Παλιά διαθήκη. lol lol lol

ΥΓ. Ευχαριστώ τον φίλο που το δημοσίευσε σε άλλο ποστ ακόμη γελάω :)

Ανώνυμος είπε...

Τον θυμαστε τον Ιατροπουλο,που εβγαινε σε κατι εκπομπες,με ενα κοκκινο μανδυα?Χα χα!!!!!
Τι καραγκιοζηλικια,ειναι αυτα ρεεεεε?

Ανώνυμος είπε...

epidi meriki grafete gia papades kai kala prodotes kai antielinistes dite stin istoria pioi esosan tin glosa ta gramata tin paradosi, tin elinikh i alitia sas pirazi merikoys, ala etsi eine ti na kanoyme,atanasios diakos ioanis metajas paleon patron germanos kai poli ali,epesan maxomeni gia to eliniko etnos kai meriki mas lene mpoyrdes les ke milane se afelis,akoma kai ta krifa sxolia poy opirxan epi toyrkokratias eiparxoyn sozonte sta palea monastirgia kimilia agoniston polemiston mexri kai to labaro tis epanastaseos sozete,pesan oi maskes opote o kozmos koytoxorto den troi

Ανώνυμος είπε...

Σε ελεύθερη ερμηνεία του Ζαχαρία, μήπως ρε φίλε είσαι εσύ το βέλος του σιωνισμού και δεν το πήρες χαμπάρι;Πες και κανένα άλλο! Όλοι το ίδιο λέτε. Σας αφήνουν να διαβάσετε και πιό κάτω, η και καμμία άλλη προφητεία; Με καλούς φαρισαίους κάνεις παρέα...

Ανώνυμος είπε...

Όταν σε ένα ποτήρι με νερό προσθέσεις δηλητήριο δεν έχεις ένα ποτήρι με νερό και δηλητήριο αλλά ένα ποτήρι με δηλητηριασμένο νερό. Ακριβώς αυτό είναι η υποτιθέμενη αγία γραφή. Η οποία εξυμνεί τον Λωτ που Πηδάει τις κόρες του. Τον Αβραάμ που γίνεται νταβατζής της Σάρας, Τον Ρατσιστή Νοε που καταδικάζει τη μαύρη φίλη να είναι δούλη της λευκής. Αλλά και στην Καινή διαθήκη δεν είναι όλα και τόσο θεόπνευστα ο ίδιος ο Χριστός υποτίθεται πως λέει πως ήρθε για να σώσει τα παιδια του που είναι οι Εβραίοι και όχι τους Έλληνες που είναι τα σκυλάκια που τρώνε το ψωμί τους.

ΥΓ. Για να καταλάβεις τον παραλογισμό του Χριστιανισμού δε χρειάζεται κανένα βοήθημα αρκεί μόνο η βίβλος και λίγο μυαλό.
ΥΓ. Χαίρομαι φίλε που σε εκανα να γελάσεις αλλά δυστυχώς η κατάσταση δεν είναι για γέλια αλλα για κλάματα.

Ανώνυμος είπε...

που είναι τα 120 σχόλια; ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ

Ανώνυμος είπε...

φιλε ΕΛΛΑΝΙΟΣ13 ποιος τους χέζει τους παπάδες και τα ράσα?? Άνθρωποι είναι δεν είναι θεοί και αυτό που εκπροσωπούν δεν σημαίνει ότι το κάνουν όλοι σωστά. Όπως γίνετε και παντού αυτό. εκπροσωπούν κάτι..δεν είναι όμως αυτό το κάτι! Ύποπτο είναι με αυτά που συμβαίνουν να βγαίνει κάποιος και να σπέρνει την διχόνοια καταστρέφοντας το μοναδικό μας όπλο.. την ενότητα και κοινή συνείδηση. Εδώ είδαμε την ΤΖΑΝΗ που χαμε κορόνα στο κεφάλι μας τόσα χρονια ''άσχετα με τις θρησκευτικές της επιλογές, δεν μας αφορούν'' να γλύφει εκεί που έφτυνε ( ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΜΑΣΟΝΟΥΣ...ΦΩΤΙΑ K ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΗΝ ΡΟΥΦΙΑΝΑ ) και οποιον βλάκα γλύφει η φοράει πόδια!