Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ



ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΝΔΟΥΡΟΣ!!!

Ναι, ο υπερπροοδευτικός αριστερόφρονας κομμουνιστής Νίκος Κούνδουρος, αφού πρώτα τον τσαλαπάτησαν και τον έλιωσαν με μίσος μέσα στο σπίτι του τουρκαλβανοί ληστές ( για τους οποίους σκιζόταν μέχρι τότε) και...
 έπαθε και έμφραγμα από το γεγονός αυτό, τώρα βλέπει ότι φταίει για όλα ο κομμουνισμός και οι ξένοι εισβολείς…
Διαβάστε παρακάτω τι μας λέει σήμερα και κατόπιν εορτής…


"Το ερώτημα είναι πολύ καίριο, αλλά είναι λίγοι που μπορούν να απαντήσουν, κυρίως στο δεύτερο σκέλος.
Εγώ θα τα πω λίγο αλλιώτικα από ότι περιμένει κανένας. Η αρχή του κακού είναι το Κομουνιστικό κόμμα. Είναι ο Ζαχαριάδης, Είναι ο άθλιος εμφύλιος ο οποίος μας παρέσυρε. Και που στιγμάτισε το ρωμαίικο ολόκληρο. Όλη αυτή η αγωνιστικότητα των ελλήνων, οι οποίοι παρασυρμένοι από την καταπίεση των Γερμανών, των Ιταλών, και την κατοχή, η οποία ακολούθησε το Αλβανικό, βρέθηκαν ξαφνικά στα βουνά να πολεμάει έλληνας με έλληνα! Τέτοια κατάληξη! Αυτό είναι το κακό! Ο Ζαχαριάδης είναι το κεντρικό πρόσωπο τελικά, το οποίο χρεώνεται τον εμφύλιο. Άλλη αιτία για μένα δεν υπάρχει.

Μετά είναι οι κυβερνήσεις, άλλες καλύτερες κι άλλες χειρότερες και κυρίως η απουσία πραγματικής δημοκρατίας. Γιατί ζήσαμε αλλεπάλληλες ψευτοδημοκρατίες: Λέω κακές κουβέντες. Τι να κάνω; Άλλοι τα λένε άλλοι δεν τα λένε. Άλλοι τα καταπίνουνε. Ο πολιτικός μας βίος υπήρξε άθλιος -δεν συζητιέται αυτό!- από την εποχή του Ελευθέριου Βενιζέλου μέχρι σήμερα δεν ευφράνθηκε δημοκρατική εξουσία αυτός ο τόπος.
Αυτά για τις αιτίες που εξηγούνε κατά κάποιο τρόπο το οικονομικό χάλι μας. Γιατί η λέξη «οικονομικό» τα λέει όλα. Δεν είμαστε άχρηστος λαός, δεν είμαστε τεμπέλης λαός, δεν είμαστε εξαρτημένος λαός, έχουμε πολλές χάρες. Πούντες αυτές οι χάρες; Χαθήκανε! Έπειτα, η φυγή (η μετανάστευση) του κόσμου προς τη Γερμανία και προς την Αμερική και την Ευρώπη, αδυνάτισε αυτό το ούτως ή άλλως αδύνατο έθνος, έπειτα πέσανε και οι Βούλγαροι, πέσανε και οι Αλβανοί, πέσανε, πέσανε, πέσανε, δηλαδή σειρά από δεινά και λάθη, τα οποία ακολουθούν την ιστορία που τουλάχιστον εγώ έζησα, την ιστορία της δικιάς μου γενιάς, αρχίζοντας από τον Μεταξά και τελειώνοντας πια στο σημερινό χάλι μας. Γιατί είτε μας αρέσει είτε δε μας αρέσει, πρέπει να ομολογήσουμε ότι οι εξουσίες που ήλθαν και παρήλθαν, οι οποίες εκπροσωπούνται σήμερα από τον Παπανδρέου, ευθύνονται πέρα για πέρα και για το μνημόνιο και για την ταπείνωση μας και για τον εξευτελισμό του έλληνα και για τα πάντα τα οποία ζούμε όλοι μας.

Τώρα, τι πρέπει να κάνουμε; Στους δρόμους! Επανάσταση! Μεγάλες κουβέντες. Βαριές κουβέντες. Επιπόλαιες μπορεί να πει κανείς κουβέντες. Αλλά έτσι είναι. Και θα γίνει αυτό. Θα μου το θυμηθείτε. Διότι κάποια στιγμή ο πεινασμένος λαός θα βρεθεί στους δρόμους. Έτσι ξεκινάνε όλες οι επαναστάσεις στην ιστορία. Τι άλλο μπορεί να κάνει ο κόσμος; 650 – 700 χιλιάδες άνεργοι! Ένας στους δέκα έλληνες σχεδόν είναι άνεργος. Τα μαγαζιά που κλείνουν το ένα μετά το άλλο; Βλέπουμε σε όλους τους εμπορικούς δρόμους: Έκλεισε, έκλεισε, νοικιάζεται. Η κατάπτωση μιας χώρας, μέρα με τη μέρα, μετριέται με νούμερα. Με εικόνες και με νούμερα μετριέται. Αυτό δεν μπορεί να μας κάνει να ελπίζουμε τίποτε άλλο. Γιατί ποιος ελπίζει ότι μπορεί να κάνει κάτι αυτή η σκύλα, η κυρία Μέρκελ, αυτή η πόρνη η Ευρωπαία, που έξω χειρίζεται τα πάντα; Ποιος διαμαρτύρεται όταν οι Γερμανοί μας χρωστάνε, από τον πόλεμο, και έρχονται από πάνω να μας καπελώσουνε; Κάπου διάβασα σε μια ξένη εφημερίδα, ότι τα μέτρα της κυρίας Μέρκελ είναι καθαρά φασιστικά. Και αυτό πιστεύω. Και επίσης, η λησμονιά των Ευρωπαίων ότι οι Γερμανοί υπήρξαν η κατάρα της Ευρώπης για όλο τον αιώνα που μας πέρασε; Δεν μπορούν να ξεχαστούνε όλα αυτά, λοιπόν, και η κυρία Μέρκελ να ορίζει αυτή την ώρα τη μοίρα των Ευρωπαίων. Και δε μπορεί ο ρωμιός να τα βλέπει αυτά τα πράγματα και να μην αγανακτά.

Οι πιο νέοι θα βρεθούν στους δρόμους. Οι πιο δυστυχισμένοι θα κατέβουν στους δρόμους. Η πείνα θα κατεβάσει στο δρόμο έναν λαό ο οποίος «ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ». Η κατάσταση έχει φτάσει σε όρια τα οποία δεν μπορούν να ξεπεραστούνε.

Αυτή είναι η απάντηση η δικιά μου. Η απάντηση ενός οργισμένου έλληνα. Δεν έχω κάποια επιστημονική άποψη που μπορεί να υποστηρίξει ή να επιβεβαιώσει αυτά που λέω.

Είναι μια οργή. Ένας θυμός.

«Κι όταν δεν έχεις
Να κατέβεις άλλο
Στου κακού τη σκάλα
Τότε θα ανοίξεις
Πάλι τα φτερά σου
Τα πρωτινά σου
Τα μεγάλα»
Λέει ο ποιητής. Αυτό σημαίνει ποιητικός ρεαλισμός.

Ο Έλληνας ποτέ δεν γονατίζει. Και ο ρωμιός είναι γεννημένος για να επιζήσει! Με θυσίες πολλές φορές, όπως η ιστορία έχει δείξει.

Είναι συνηθισμένος!"

http://ygro-pyr.blogspot.com/

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΡΩΜΙΟΣ ΚΟΥΝΔΟΥΡΟΣ ΑΡΓΗΣΕ ΝΑ ΜΙΣΟΚΑΤΑΛΑΒΗ ΕΣΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ.
ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΕΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Συνεχίζει να λέει μισές αλήθειες. Δε λέει ότι το ΚΚΕ είναι σιωνιστικό κατασκεύασμα και όργανο, ούτε ότι για την οικονομική μας κατάντια φταίνε οι εβραίοι τραπεζίτες και όχι η Μέρκελ (η οποία όπως και οι δικοί μας πρωθυπουργοί είναι απλά υπάλληλός τους).

Ανώνυμος είπε...

ακομα ψιλοκοιμαται...
Εχει δρομο μπροστα του μεχρι να ξυπνησει τελειως, περιπου 1 χρονο ψαξιματος του δινω για να απομυθοποιησει και τα τελευταια φαντασματα που εχει στο μυαλό του.

Ανώνυμος είπε...

καλιο αυγα παρα πουρε

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΥΝΔΟΥΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑΛΟΓΑ. ΜΑ ΤΙ ΛΑΛΑΚΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ...
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΜΥΟΣΚΕΛΕΤΩΜΕΝΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ(ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΙ ΒΕΒΑΙΩΣ-ΒΕΒΑΙΩΣ) εδώ και χιλιάδες χρόνια η ίδια η βλακεία θα τους δέρνει. Φταίει ο Ζαχαριάδης. Αμ δε φταίει μόνο αυτός. Αλλά βρε ... μετά από 5000 χρόνια θα αντιληφθήτε ότι φταίει ο εβραίος με το αλλαγμένο όνομα που μας κυβερνάει μέχρι να μας γαμήσει τελειωτικά βρε ...
Φταλιει ο αβουρί, ο μπαν-ζελόν, ο σαραγκούσης, η μπενάκη, ο παπούλιας, όλοι εβραίοι βρε άθλιοι του κερατά; Άραγε θα δείτε ποιοι σας πηδάνε και από που κρατάει η σκούφια τους, που σας κάνουν ότι θέλουν - ότι ώρα θέλουν;;;
Εσείς είστε οι προδότες γιατί με τις λαλακίες παρασέρνετε το λαό επειδής δεν μπορείτε εσείς να δείτε τι κρύβεται από πίσω, γιατί φιβάστε μην τυχόν και σας κάνουν ντα...
βλαμένοι ...

Ανώνυμος είπε...

οι κομουνιστές χαλάνε την κατάσταση στην Ελλάδα και πολλά θέματα
Δεκαετία 80, όταν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ πάσχιζε να κλείσει την Ελληνική βιομηχανία (νομοθεσία 1083 υπογραφές Μάνου και Έβερτ) το ΚΚΕ είχε λισάξει στις απεργίες εναντίον των βιομηχάνων που ρουφούσανε το αίμα των εργαζομένων (μέσα στα κόλπα το ΚΚΕ για την αποβιομηχάνηση του κράτους)
τώρα ; μήπως νομίζει ότι διαδηλώνει κατά της κατάστασης;
όχι μια παρέλαση κάνει στις διαδηλώσεις και στις 14 00 είναι σπίτι του.

για τους λαθρο;

πρέπει να φάει ξύλο και η Παπαρήγα από μαύρους για να πάρουν είδηση τι γίνεται στην Ελλάδα

όσο υπάρχει ΚΚΕ με τα παιχνίδια του δεν θα ηρεμήσει η Ελλάδα

Ανώνυμος είπε...

τι δουλειά έχει η Λιάνα Κανέλη που είναι τόσο πατριώτισα μέσα στο ΚΚΕ;
το ΚΚΕ δεν θέλει σύνορα και αγαπάει τους μετανάστες,
η πρότασή μου είναι για την Λιάνα ότι πρέπει να φύγει από το ΚΚΕ και να φτιάξει κόμμα μαζί με τον Καμμένο και τον Βελόπουλο.

Ο Βελόπουλος πρέπει να χαρίσει όλα τα περουσιακά του στοιχεία σε φτωχούς Έλληνες για να τον συγχωρέσουμε για την υπογραφή που έβαλε στο μνημόνιο.

Ανώνυμος είπε...

28 Φεβρουαρίου 2011 12:45 π.μ. 1000 φορες τα εχω πει μαλλιασε η γλωσσα μου...ρε κανελη μου ρε βαλοπουλε μου βρε που να παρει ο γεροδιαολος τα αφεντικα σας φυγετε ρε απο τα μαντρια σας...ξερω ποιοι απο εσας διαβαζουν το μπλογκ τουτο...φυγετε οσο ειναι νωρις ακουστε με........οσο ειναι νωρις ο κοντος δεν κανει πλακες...μια θα κανει και καλη...

Ανώνυμος είπε...

as ton sfazane na eixame ena ligotero koumouni

Ανώνυμος είπε...

ο Χάβος φταίει για όλα! Στείλτε 'τον διακοπές...