Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Όταν η βία εξυπηρετεί Δυτικά συμφέροντα βαπτίζετε ¨Ειρηνευτική"




 Με τις πληροφορίες να έρχονται μονομερώς και με την δυσπιστία στον μέγιστο βαθμό, μετά ειδικά και από την Ελληνική οικονομική κρίση. Σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να πιστέψω ότι οι διαδηλωτές στην Λιβύη δεν είναι υποκινούμενοι από ξένα συμφέροντα.
  Όπως δήλωσε ο Σάιφ αλ-Ισλάμ, γιος του Λίβυου ηγέτη Μουαμάρ Καντάφι, σε συνέντευξη του που έδωσε σήμερα στο  τηλεοπτικό κανάλι Αλ-Αραμπίγια είπε καθαρά πως..........
 «Οι Λίβυοι διαδηλωτές χειραγωγούνται».....
 Φυσικά σε όλο τον Δυτικό κόσμο δεν παίζουν τα μεγάλα τηλεοπτικά μέσα τέτοιες δηλώσεις.
 Το μόνο που ξέρουν να πουν τα ξένα δίκτυα είναι για τα τάχα αεροπλάνα και ελικόπτερα που πλήττουν "αθώους" διαδηλωτές από τον αέρα, με μόνες μαρτυρίες κάποιων που τάχα τα είδαν λίγο κοντά τους.
 Όταν η βία εξυπηρετεί Δυτικά συμφέροντα είναι καλοδεχούμενη, όλα μαζί τα μέλη του ΝΑΤΟ την βαπτίζουν "ανθρωπιστική" η ¨Ειρηνευτική" Δύναμη και στο όνομα και τον σκοπό της, σφαγιάζουν λαούς και έθνη ολόκληρα. Είναι πάρα πολλά παραδείγματα που ο ΟΗΕ και το ΝΑΤΟ δεν έχουν μπει καν στον κόπο να αποστείλουν έστω ένα καταδικαστικό ψήφισμα για εσωτερική βία μέσα σε κάποιο κράτος η ακόμα και για απρόκλητες επιθέσεις κράτους προς κράτος.
 Το κυρίαρχο θέμα είναι τα πετρέλαια και τίποτε άλλο, ας αφήσουν όλοι τους δήθεν ανθρωπιστικούς λόγους και τα εγκλήματα κατά τις ανθρωπότητας, γιατί τα μεγαλύτερα έχουν γίνει από αυτούς που τώρα αυτό ορίζονται τιμητές ανθρώπινων αξιών.
 Και για την Ιστορία οι Η.Π.Α ήταν το πρώτο κράτος, που η πολεμική του αεροπορία έβαλε κατά διαδηλωτών έστω και προπολεμικά.
 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ένα μεγάλο παζλ που αν το συνομολογήσεις θα φανεί μια και μόνο εικόνα, ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ με άρχοντα και πλανητάρχη... Τις ενέργειες τις βλέπουμε, τον πλανητάρχη ακόμη δεν είδαμε ποιος θα είναι. Μην εκπλαγείτε αν είναι ακόμη και ...μηχανή...

Ανώνυμος είπε...

Δείτε κι αυτό

h**p://giaouris.blogspot.com/2011/02/blog-post_26.html