Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Φοβερή μαρτυρία για οργανωμένη προβοκάτσια από αυτόπτη μάρτυρα!



Μόλις γύρισα από την συγκέντρωση. ‘Ημουν από τους πρώτους που έφτασαν στο Σύνταγμα και έχω να πω τα εξής:
Καθώς ο κόσμος ανέβαινε Σύνταγμα από Σταδίου, ξαφνικά από ...

το πεζοδρόμιο τροχάδην ανέβαιναν τα ΜΑΤ μαζί και το τονίζω ΜΑΖΙ με καμιά 100σταριά κουκουλοφόρους νεαρούς με μέσο όρο ηλικίας τα 14 με 16 χρονών!
Τους βλέπαμε να τρέχουν παρεούλα στο Σύνταγμα με τα μεν ΜΑΤ με τα γκλομπς, τα δε “αναρχικά” κρατώντας πλαστικές σακούλες με μολότωφ.
Μόλις φτάνανε Σύνταγμα χωριζόντουσαν, τα μεν ΜΑΤ έπαιρναν θέσεις μπροστά στο ξενοδοχείο της Μ. Βρετανίας και οι δε κουκουλοφόροι στο πάρκο της πλατείας ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ και οι δύο ομάδες να φτάσει ο κύριος όγκος της πορείας στο Σύνταγμα.
Με το που έφτανε ο κόσμος στο Σύνταγμα, αρχίσανε τον ψευτοπόλεμο με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να γίνει τόσο αποπνικτική ώστε ο κόσμος να αρχίσει να διαλύεται στα γύρω στενά!
Αυτή είναι η αλήθεια για τους ψευτοαναρχικούς και τις ψευτοσυμπλοκές!
Είναι ντροπή να μη αφήνουν τον κόσμο να διαδηλώσει την αντίθεσή του και να χρησιμοποιούν χούλιγκαν των γηπέδων, υποθέτω με κάνα χαρτζιλικάκι του 100στάρικου προκειμένου να διαλύσουν ειρηνικές πορείες δηλητηριάζοντας τον κόσμο με χημικά!
Αλήθεια πόσα λεφτά από το υστέρημα του Ελληνικού λαού πλήρωσε ο κύριος Παπουτσής προκειμένου να στρατολογήσει όλα αυτά τα 15χρονα και να οργανώσει αυτή την θεατρική παράσταση;
Ο κόσμος έχει αγανακτήσει! Από παντού και από χιλιάδες κόσμου, 50άρηδες και 60άρηδες άκουγα να φωνάζουν ότι πρέπει να έρθει ο …. Στρατός για να βάλει τον κάθε κατεργάρη στην θέση του!
Μα είναι τόσο ηλίθιοι και τόσο ανίκανοι ώστε να στρέφουν τον κόσμο στην απαίτηση να αναλάβει τα ηνία της χώρας ο Στρατός όπως και στην Αίγυπτο!
Εκεί θα μας οδηγήσουν στο τέλος με αυτές τις πρακτικές, αν δεν αναλάβει κάποιος πολιτικός ηγέτης με τσαγανό να ξεμπροστιάσει όλους αυτούς και να τους εξαφανίσει από την πολιτική σκηνή του τόπου!
Σημειωτέον ότι είναι η πρώτη μου φορά, τόσο για μένα όσο και για συναδέλφους μου που πήγαμε σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας!
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – ANTINEWS

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το ίδιο είχε γίνει και πέρσι το Σεπτέμβριο στην ομιλία ΓΑΠ στη ΔΕΘ. 100.000 κόσμος έμεινε φοβισμένος μπροστά στα χημικά που πέταξαν τα ΜΑΤ μετά απο σύντομη επίθεση μιας ομάδας που μετά τα χημικά αποχώρησε εντος 5 λέπτου....

ΚΑΚΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣΑΕΙ ΠΛΕΟΝ Σ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ. ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ??

Ανώνυμος είπε...

μαλιστα....εσυ που μας λες για το αν ο κοσμος μασαει η οχι εισουνα εκει?γιατι εγω ειμουνα και το θεμα δεν ειναι ψυχολογικο-αν μασαω η οχι-αλλα ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ,αλλα μαλλων δεν εισουνα οποτε....

δεν στο λεω κακοπροεραιτα αλλα αν εχεις εμπειρια καλυτερα να πεις παιδια καντε αυτο,το δεινα το ταδε......

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ!
ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΩΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ.
ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΠΟΥΓΙΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΗΡΑΝ "ΚΑΙΡΙΑ" ΘΕΣΗ.
ΕΚΑΝΑΝ ΜΠΑΜ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ (!) ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ...ΣΤΗ ΣΚΑΚΙΕΡΑ!
ΕΛΕΟΣ. ΜΑ, ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ;

ΕΝΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΥΤΕΨΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ...ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ;...OI ΜΠΑΤΣΟΙ ΛΕΝΕ ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ!!!

ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ...

Ανώνυμος είπε...

αφηστε τις παπατζες,πριν γινουν τα επεισοδια ειχαν διαδηλωσει ειρηνικα τουλαχιστον 50.000.Φοβερη πορεια αλλα χωρις παλμο.Η αναρχοαπλυτοι παλι διαλυσαν την πορεια.

Ανώνυμος είπε...

1. ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΠΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΕ Η ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥΣ?
2. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ Ή ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΖΟΚΙΝΓΚ ΤΩΝ ΜΑΤ ΜΕ ΤΟΥΣ....ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ?
3. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΔΙΩΧΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 100 ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΑΦΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΤΟΣΟ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟΙ?

4. ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ?

Ανώνυμος είπε...

"1. ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΠΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΕ Η ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥΣ?
2. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ Ή ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΖΟΚΙΝΓΚ ΤΩΝ ΜΑΤ ΜΕ ΤΟΥΣ....ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ?
3. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΔΙΩΧΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 100 ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΑΦΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΤΟΣΟ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟΙ?

4. ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ? "

I couldn't agree more

Ανώνυμος είπε...

anonime flore esi me to couldnt agree more, ke esi pou to protopes, to video iparhi edo http://www.youtube.com/watch?v=JJKfSAWq5lk KE PROFANOS den exeis pai POTE se poreia gia na ta dis me ta matia sou!!! to mono pou tous niazi einai to critical mass ke afto to odigoune me ta kanalia opou montaroune tin eikona ke ton ixo opos theloune... episis EHO FOTOGRAFIES me koukouloforous na pinoun milko vlaka, milko kanoniko se steno tis amalias...

KSIPANTE POTE, MORFOTHITE, TO PEHNIDI EINAI ENA



G.DOUKAS

Ανώνυμος είπε...

Τη τύχη μου μέσα....! Δεν μας εφτανε που εχουμε να αντιμετωπίσουμε το νεοταξικό κράτος της χούντας,εχουμε και το νεοταξικό παρακράτος απεναντί μας,να μας κανει τη ζωή και το έργο δυσκολότερο! Τα ανεγκεφαλα υπαλληλάκια του Σόρος που τα έχουν κάνει πλακάκια με την ελίτ στην οποία δήθεν αντιτίθονται, ακόμα και με την αστυνομία που υποτίθετε απεχθάνονται διότι τος θεωρουν όργανα καταστολής της ιδίας ελίτ στην οποία ξανα-μανα αντιτίθονται! Ιλαροτραγωδία!! Τετοια σκηνοθεσία ουτε ο Μαρτιν Σκορτσέζε δεν έκανε!! Κι αυτοί οι αστυνομικοί....τι να πει κανείς...! Ελεος ρε παιδιά! Με ποιούς συντάσεσται και συναινείτε? Με αυτους που θέλουν να σας κάψουν(υποτίθετε) ζωντανούς? Η με τα αφεντικά τους που σας θέλουν "μαντρόσκυλα του κοπαδιού" αλλά και μέλη τουο ίδιου κοπαδιού ταυτόχρονα...? Σε μια αλλη δημοσίευση σημερινή του ιδιου ιστότοπου απο εναν ADMIN (νομίζω) του ΑΝΤΙ-ΝΤΠ διάβασα οτι οι περισσότεροι αστυνομικοί λεει ειναι ενήμεροι γαι τη λαίλαπα της Ν.Τ.Π. και τα σχεδιά της....!Χαρηκα πολύ!!! Και τι κάνουν γι αυτό λοιπόν? Τους υπηρετούνε κατα γράμμα...? Καμμια ανοχη απο μέρους τους? καμμια εστω και ελάχιστη υποστήριξη στο κόσμο που τους πληρώνει απο το υστέρημα της πείνας του? Ημαρτον ρεε! Λίγο ελληνικό φιλότιμο ρε παιδιά!! Απο "εμάς" προέρχεσται και εσείς, και Οχι απο τις βίλλες των χατζατζάρηδων του διονύσου,της πεντέλης και της εκαλης!! Τέτοια πλύση εγκεφάλου πια σας εχουν κάνει που ξεχάσατε ποιοί είστε και τι πρεπει να υπηρετείτε. Δεν σας μέμφομαι καταλαβαίνω πόσο δύσκολη ειναι η θέση σας -των περισσοτέρων αν όχι όλων-αλλά προσπαθήστε να θυμυθείτε και εσείς οτι πανω από όλα είστε ΆΝΘΡΩΠΟΙ απλοί και καθημερινοί σαν και εμάς!!

Ζητώ συγγνώμη απο όλους αν παρεκτράπηκα εστω και στο παραμικρό αλλά αυτό το ίδιο "έργο" που είδα και σήμερα για πολλοστή φορά με έκανε να ξεχειλήσω!!

ΜΥΡΜΙΔΟΝΑΣ

Ανώνυμος είπε...

απλα παπατζηλικια,ειδα ολη την πορεια,το Π.Α.Μ.Ε διαδηλωσε χωρις κανενα προβλημα.Τα επεισοδια ξεκηνησαν απο αναρχικους,ακομα και οταν τα πραγματα ηρεμησαν πηγεναν στα ματ και τα προκαλουσαν.Δεν ειδα καμια διαθεση της αστυνομιας να διαλυσει την πορεια και για αυτο μεχρι της 18.00 που εφυγα υπηρχαν ακομα αρκετα ατομα συγκεντρομενα

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί να μου πει κάποιος γιατί οι εργατοπατέρες της ΓΣΕΕ,ΑΔΕΔΥ δεν διοργανώνουν μια συγκέντρωση στο Σύνταγμα (χωρίς πορεία) Σάββατο ή Κυριακή πρωί να δούμε πόσος κόσμος θα κατέβει??

Theoprovlitos είπε...

Εγω ημουν αυτοπτης μαρτυρας της ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ διαδήλωσης που πνιγηκε στα δακρυγόνα. Ειχα κατεβει με τους πολυτεκνους και οταν εφτασε ο κυριος ογκος της πορειας μερικοι μειναμε ενω τα γυναικοπεδα εφυγαν.

Οσο διαδηλωναν οι πολυτεκνοι διαφοροι "αργοσχολοι" τυποι καθοντουσαν στα καγκελα της πλατειας Συνταγματος. Μολις τοποθετηθηκε η κεφαλη της κεντρικης πορειας μπροστα στην βουλή ΞΑΦΝΙΚΑ οι ξεμπαρκοι αρχισαν να πετουν πετρες στους μπατσους και αυτοι να ανταπαντουν με δακρυγονα.

Λιγο πριν περασε από μπορστα μου ακριβως ο Χατζηδακης που εφαγε το ξυλο λιγο παραπέρα ΕΠΙΣΗΣ από ξεμπαρκους, και οχι από την πορεία ή τους πολυτεκνους...

Και τοτε μας πνιξανε στα δακρυγονα απο παντου για να μας διαλυσουν...

Ανώνυμος είπε...

gia to poutso kavala, mpatsoi tv neonazi ola ta katharmata doulevoune mazi. ki o kosmos paei na kanei poreia kai skane oi stimenoi floroi, opws akrivos kai stis askiseis pou kanoun, pernoun thesi k arxizei to theatro. k meta oloi pane spiti tous na tsiknisoun.Sapila tou kerata.

Ανώνυμος είπε...

Ενταξει βρε παλληκαρι μου δεν αμφισβητω τα λεγομενα σου αλλα απαντησε μου και σε κατι αλλο.Τοσες μολοτωφ που πεσανε και ειδικα αυτη στο κεφαλι του αστυνομικου(των 700 ευρω)θελεις να μας πεις οτι τη φιαξανε ατυνομικοι παρεα με τους ανηλικους μισθοφορους τους και την πεταξανε σε συναδελφο τους για ξεκαρφωμα ;;;
Εκτος και εισαι απο αυτους που πιστευουνε οτι για ολα φταιει η αστυνομια και το παρακρατος.Εγω, εσυ και ολοι οι αλλοι δεν φταιμε πουθενα ετσι ;;;
Κι εχεις και τον Αλαβανο (τον πιο πλουσιο πολιτικο)την μειοψηφια της μειψηφιας που λεει "να γινει της Αιγυπτου"
Του αρεσει τωρα που οντως εγινε της Αιγυπτου;;;

Ανώνυμος είπε...

Ti molotov opios kai na tin petakse, ti simasia exei? Einai tragiko pou ta matia peftoun "ston dismoiro MPATSO" kai oxi sto kosmaki pou troei glopies to laimo kai tous spane ta podia. Pios niastike gia to mpatso? Aporw. Apantisi? Opios niastike k gia ton toso kosmo pou prepei na faei ksilo gia na vgei na diadilosei ayta pou pistevei.
Prepei na faei Ksilo!vlepw monades "asty-nomias,XORIS arithmo, ME maska KAI kranos na kikloforoun ekso,pou kallista tha mporouse na einai Opoiosdipote, na se skotosei sto ksilo k na min matheis pote pios itan. Oraia fasi.