Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

4 οι δράστες της άνανδρης δολοφονίας των 2 αστυνομικών..3 Αλβανοί και 1 ομογενείς.



Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που διέρρευσαν από την αστυνομία και είχαμε γράψει από την πρώτη στιγμή και εδώ,οι δράστες φέρονται να είναι οι ίδιοι που δολοφόνησαν τον άτυχο περιπτερά στο Μενίδι πριν λίγες μέρες.
Πρόκειται για συμμορία 4 ατόμων..οι 3 είναι Αλβανοί και 1 ομογενείς από την Ρωσία.
Ο ένας από τους Αλβανούς λέγετε πως είναι από τους πολύ σκληροπυρηνικούς και πολύ καλά οπλισμένους κακοποιούς.
Από το αυτοκίνητο η αστυνομία λέει πως δεν άφησαν όλο τον οπλισμό τους για να μην αφήσουν ίχνη.

1 από τα όπλα που πήραν μαζί τους ίσως είναι αυτό που σκότωσαν και τον άτυχο περιπτερά στο Μενίδι.
Η συμμορία αυτή εκτός από ληστείες είναι μπλεγμένη και σε άλλες υποθέσεις,καθώς συνεργάζεται  και με άλλες συμμορίες για διακίνηση λαθρομεταναστών,κλοπές πολυτελές αυτοκινήτων και ίσως για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών από την Αλβανία.
Στοιχεία των δραστών έχει συγκεντρώσει η αστυνομία και από μια από τις κάμερες στη μάντρα αυτοκινήτων από όπου κλάπηκε το τζιπ μάρκας Volvo.
Από την αστυνομία πιθανολογούν ότι οι δράστες είναι οι ίδιοι και σύντομα θα βρεθούν τα ίχνη τους.
Και όπως ήδη έχουν δηλώσει από την ηγεσία,είναι θέμα τιμής για την αστυνομία να βρεθούν πάση θυσία οι στυγεροί δολοφόνοι. 
eglimatikotita.blogspot.com

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

na tous kremasete meta!

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΑ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

Nα δώσουν 95 εκατ. για το μέγαρο και για να γλυτώσουν 5 εκατ.κλείνουν Ελληνικά σχολεία.Τι άλλο πρέπει να δούμε για να καταλάβουμε!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΨΙΜΟ ΣΤΗ ΠΥΡΑ.
Όπως και τα δυο κυβερνόντα κόμματα που επέτρεψαν να μπαίνουν στην "ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ" Αλβανοί
Πακιστανοί, Ρώσοι,Βουλγαροι, και αρκετοί άλλοι και την κατάντησαν ξέφραγο αμπέλι.
Που ακριβώς βρίσκεστε κ.Παπανδρέου & κ.Σημίτη?
Αν τολμάτε βγείτε και διαψεύστετα θα σας πάρουν με τις πέτρες."ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ".

in grissini είπε...

Βρήτε τους,καί Θάφτε τους,αλλά ζωντανούς....

Ανώνυμος είπε...

Όλο ωραίες ιδέες είστε όλοι σας!Σκοτώστε τους, κρεμάστε τους, θάψτε τους κλπ. Απλά, όταν τους πιάσουν μην το δημοσιοποιήσουν και ας τους δώσουν στα παιδιά της ΔΙΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΡΑΣΜΟΥ ΨΥΧΗΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ 1 ΕΚ/ΡΙΟ ΑΛΒΑΝΟΙ ΑΛΛΟ 1 ΚΑΥΚΑΣΙΟΙ(ΡΩΣΟΠΟΝΤΙΟΙ)ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΑΔΑΗΣ.ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ 1 ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΑΣΙΑΤΕΣ-ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ.ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 1ΕΚ/ΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΑΡΑΠΕΤΑΣΜΑΤΟΣ ΧΩΡΕΣ ΠΑΜΕ ΣΤΑ 4ΕΚ/ΡΙΑ.ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ 2 ΠΡΩΤΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ.ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΓΙΑ ΨΗΛΟΥ ΠΗΔΗΜΑ,ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΒΙΑΖΟΥΝ ΠΩΛΟΥΝ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΤΟΛΜΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΕΠΟΧΙΑΚΕΣ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ 5ΜΗΝΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ 400ΧΙΛ.ΕΡΓΑΤΕΣ.ΝΑΙ ΑΣ ΕΡΘΟΥΜ.ΑΛΛΑ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ.ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΜΗΘΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΛΑΟΘΑΛΑΣΑ ΦΑΝΑΤΙΚΩΝ.ΕΝΝΟΩ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΑΓΩΓΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΤΟΥΣ ΟΡΓΩΣΑΝ ΤΗ ΓΑΖΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ 2 ΑΓΓΕΛΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΑΔΙΚΑ ΝΟΜΙΖΩ ΓΙΑ ΠΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε, το Ισραήλ είναι μοναδική περίπτωση. Το κράτος που δεν θέλει κανένα στη χώρα τους, αλλά Οι Εβραίοι να βρίσκονται όπου γουστάρουν και να απολαμβάνουν προνόμια περισσότερα από τους "ιθαγενείς"...Μιλάω για παράδειγμα για το ΚΙΣ! Το έθνος των διεθνιστών να μην γουστάρει μετανάστες....Η φαρσοκωμωδία στο μεγαλείο της!

Ανώνυμος είπε...

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΙΚΗΘΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ.ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΝ. ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ. ΑΙΑΝΤΑΣ

Ανώνυμος είπε...

To «ομογενείς» που αναφέρεται στον τίτλο γράφεται με «η».ΟΜΟΓΕΝΗΣ!
Καλή συνέχεια μάγκες...
To blog σας είναι πολύ καλό!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΟΤΑΝ ΑΠΟΛΥΘΕΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΟΝΙΜΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Kante tous klisma prota ke meta sta 5 Metra ta Katharmata an exoun kani kati tetio!!