Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Γιατί λέμε όχι στην κάρτα του πολίτη, στη φοροκάρτα και στο κινητό 4ης γενιάς



Το Κράτος έρχεται τώρα να εφαρμόσει και τη Συνθήκη του Σένγκεν που οι χριστιανοί με μεγαλειώδης συγκεντρώσεις και διαδηλώσεις στις μεγάλες πόλεις Αθηνών και Θεσσαλονίκης είχαν καταδικάσει.
Τι σημαίνει Συνθήκη του Σένγκεν
Η Συνθήκη αυτή δίνει εντολή στα κράτη μέλη της Ενωμένη Ευρώπης να συλλέγει ηλεκτρονικά πληροφορίες για όλους τους πολίτες της Ε.Ε., και να τις επεξεργάζεται.Αλλά η.... συλλογή αυτή και επεξεργασία πληροφοριώνγίνεται και για όσους εισέρχονται στις χώρες που ισχύει η Συνθήκη του Σένγκεν.
Η συλλογή και επεξεργασία ηλεκτρονικών πληροφοριών μας είπαν ότι είναι απαραίτητη, διότι δι᾽ αυτού του τρόπου μπορούν να προλάβουν κάποια εγκληματική πράξη οποιουδήποτε τρομοκράτη η κοινού εγκληματία που διώκεται από τον ποινικό κώδικα.
Όταν συλλέγεις πληροφορίες και τις επεξεργάζεσαι πράγματι έχεις το πορτραίτο οποιουδήποτε ανθρώπου. Παραδείγματος χάριν σε μία κομμουνιστική χώρα σίγουρα η εξουσία θα ήθελε να γνωρίζει ποιοί είναι οι δεξιοίη ακροδεξιοί πολίτες της. 
Ομοίως μία χώρα με δεξιό πολίτευμα θα ήθελε να γνωρίζει ποιοί είναι οι αριστεροί η οι αριστερίζοντες πολίτες της. Μία αντιχριστιανική χώρα θα ήθελε να γνωρίζει ποιοί είναι οι χριστιανοί πολίτεςτης.
Με το σύστημα Σένγκεν και την εφαρμογή πλέον της Συνθήκης αυτής, όλα τα ανωτέρω είναι δυνατά. Πως γίνεται η εφαρμογή; Σας το εξηγούμε.
Χρησιμοποιώντας την φοροκάρτα, η οποία σε λίγο χρόνο θα ενσωματωθεί στην κάρτα του πολίτη η οποίαλειτουργεί με μικροτσίπ και είναι συνδεδεμένη με την εφορία, δι᾽ αυτό δε χρειάζονται πλέον οι αποδείξεις, το Κράτος γνωρίζει αυτοστιγμής α) από που ψώνισες, τι ψώνισες και πόσο έκαναν τα πράγματα που πήρες β)αφού γνωρίζει από που ψώνισες, άρα γνωρίζει τον τόπο που ευρίσκεσαι γ) είτε λοιπόν αγοράσεις μία εφημερίδα η ένα βιβλίο η φας σε ένα εστιατόριο η βάλεις βενζίνη η ψωνίσεις από οποιοδήποτε μαγαζί, το Κράτος σε εντοπίζει αμέσως και γνωρίζει που εκείνη τη στιγμή βρίσκεσαι. Άρα διακριτικά και έξυπνα σεπαρακολουθεί.


Οι κίνδυνοι από την κάρτα του πολίτη
Το Κράτος αφού γνωρίζει όλα τα ανωτέρω, αν αγοράζεις δεξιές εφημερίδες η αριστερές η κεντροαριστερές ηχριστιανικά έντυπα αρχίζει να κατανοεί τα πολιτικά και θρησκευτικά σου φρονήματα. Επίσης αγοράζονταςβιβλία τα οποία είναι χριστιανικού η πολιτικού η άλλου περιεχομένου, καταλήγει στο συμπέρασμα για ταπολιτικά η θρησκευτικά σου φρονήματα.
Επίσης η κάρτα του πολίτη θα είναι βιβλιάριο υγείας, που σημαίνει ότι το Κράτος και ο κάθε ένας θα μπορεί χωρίς μεγάλη δυσκολία να διαπιστώνει τις ασθένειες που έχει ο κάθε πολίτης. Με ποιό δικαίωμα το Κράτος να γνωρίζει το τι ασθένειες έχω περάσει η έχω σήμερα;
Ακόμη η κάρτα του πολίτη θα είναι βιβλιάριο τραπέζης, που σημαίνει ότι το Κράτος και ο κάθε ένας θα μπορεί χωρίς μεγάλη δυσκολία να γνωρίζει την οικονομική μου κατάσταση. Οπότε αν χρωστώ στην εφορία ηστο Κράτος, χωρίς δυσκολία θα μπορούν με σχετική νομοθεσία να μου παίρνουν τα χρήματά μου μέσα απότην Τράπεζα αφού έχουν άμεση ενημέρωση και πρόσβαση.
Επιπλέον η κάρτα του πολίτη θα είναι ποινικό μητρώο, που σημαίνει ότι θα είναι γνωστές οποιεσδήποτεποινές που μου έχουν επιβληθεί, στον κάθε ένα που θα έχει πρόσβαση στην ηλεκτρονική μου κάρτα.
Η κάρτα του πολίτη θα είναι δίπλωμα και άδεια οδήγησης, διαβατήριο, ταυτότητα, πιστοποιητικό γεννήσεως και γενικά θα περιέχει όλες τις πληροφορίες γύρω από το πρόσωπό μου.
Το Κράτος και ο καθένας θα γνωρίζει ανά πάσα στιγμή εάν ταξιδεύω η που ευρίσκομαι και τι καθημερινά κάνω. Όλα αυτά ονομάζονται στενή κρατική παρακολούθηση του προσώπου μου.
Ποίοι διώκονται και ποίοι χαρακτηρίζονται ως παραβάται του ποινικού κώδικα ήτρομοκράτες.
Η Ενωμενη Ευρώπη την Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010, ψήφισε ευρωπαϊκή νομοθεσία για τα κράτη μέλη της όπου χαρακτηρίζει ως παραβάτη του ποινικού κώδικα και εγκληματία κάθε πολίτη ο οποίος αντιστέκεται στην ευρωπαϊκή νομοθεσία.
Επίσης η Συνθήκη Σένγκεν αναφέρει ότι η αστυνομία έχει το δικαίωμα να συλλάβει πολίτες πριν διαπράξουν οποιασδήποτε ποινική παράβαση. 
Πόσο επικίνδυνα είναι τα ανωτέρω; Πιστεύω ότι το κατανοείτε από μόνοι σας. Καταλαβαίνετε τι θα συμβεί,εάν σε μία ακροδεξιά χώρα η Κυβέρνησή της, έχει σκοπό να θέσει εκτός νόμου τα αριστερά κόμματα! Η εάνσε μία κομμουνιστική χώρα η Κυβέρνησή της έχει σκοπό να θέσει εκτός νόμου τα δεξιά κόμματα! Η εάν μία Κυβέρνηση έχει σκοπό να θέσει τους χριστιανούς εκτός νόμου, όπως ήταν τους τρεις πρώτους αιώνες μετά Χριστόν!
Είναι κατανοητό ότι την προηγούμενη ημέρα έχοντας το Κράτος όλα τα στοιχεία των πολιτών της και γνωρίζοντας τα πολιτικά η θρησκευτικά φρονήματά τους, ως και κάθε κίνησή τους, θα συλλάβει αποβραδίς όλους εκείνους που θεωρεί το Κράτος ότι την επόμενη ημέρα θα αντιδράσουν δυναμικά καλώντας το λαό σε αντίσταση εναντίον των μέτρων που η Κυβέρνηση ετοιμάζεται να ψηφίσει.
Εάν είχε ο Χίτλερ σε ηλεκτρονική μορφή όλα τα στοιχεία των πολιτών της Ευρώπης, πόσο εύκολο θα του ήταν μέσα σε μία νύχτα να συλλάβει και να εξοντώσει όλο το γένος των Εβραίων!
Οι ζωές μας θα ευρίσκονται σε κίνδυνο, εάν επιτρέψουμε από μόνοι μας να κυκλοφορήσει η κάρτα του πολίτηστη χώρα μας, αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη. Ήδη οι Άγγλοι και οι Ρουμάνοι αρνήθηκαν. Πιστεύουμε ότι και στην Ελλάδα πρέπει να καταργήσουμε την ηλεκτρονική διακυβέρνηση που επαγγέλεται η σημερινή Κυβέρνηση.
Η κάρτα του πολίτη η η λεγόμενη φοροκάρτα είναι επικίνδυνη για το πρόσωπό μας και την οικογένειά μας, έχει δεν έχει φανερά η κρυφά τον αριθμό 666. Δι᾽ αυτό και καλούμε το λαό να μην τις παραλάβει και νααντιδράσει όπως έκαναν οι Άγγλοι και οι Ρουμάνοι. Έτσι το Κράτος θα οπισθοχωρήσει όπως έκανε στην Αγγλία και στην Ρουμανία.


ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ 
Ήδη στην Αμερική από μηνών κυκλοφορεί το επικίνδυνο τηλέφωνο της τετάρτης γενεάς. Επειδή οι πολιτικοίτης Γης γνωρίζουν ότι οι λαοί θα αντισταθούν στην κάρτα του πολίτη και τη φοροκάρτα κυκλοφόρησαν τοεπικίνδυνο τηλέφωνο της τέταρτης γενεάς.
Γιατί είναι επικίνδυνο; Διότι εκτός από τηλεσκόπιο που είναι με το οποίο μπορείς να βλέπεις στρέφοντάς το προς τον ουρανό, ποιοί πλανήτες και αστερισμοί είναι εκείνη τη στιγμή από πάνω σου και εκτός από τηλέφωνο που καταγράφει όλες τις συνομιλίες μας, είναι:
-βιβλιάριο τραπέζης, όπου κάνεις αναλήψεις η καταθέσεις χωρίς να πας καν στην Τράπεζα.
Πληρώνεις με το κινητό σου ο,τι αγοράσεις και από όπου το αγοράσεις. Πληρώνεις με το κινητό σου όταν πας σε ένα εστιατόριο, σε βενζινάδικο κτλ. Κάνει αυτόματα όλες τις πληρωμές σου, συνδέοντάς το με το ίντερνετ.
-βιβλιάριο υγείας όπου μέσα σε αυτό καταγράφονται όλες οι ασθένειές σου και τα φάρμακά σου.
-βιβλιάριο ασφάλειας, όπου φαίνεται που είσαι ασφαλισμένος και επικοινωνείς άμεσα με την ασφάλειά σου.
-δίπλωμα και άδεια αυτοκινήτου,
-διαβατήριο
-ποινικό μητρώο
-πιστοποιητικό γεννήσεως.
-κομπιούτερ όπου συνδέεται ασύρματα με πληκτρολόγιο.
Με λίγα λόγια, το κινητό της 4ης γενεάς περιέχει ο,τι και η κάρτα του πολίτη. Ενσωματώνουν ηλεκτρονικά μέσα στο μικροτσίπ του κινητού τηλεφώνου το οποίον εντός ολίγων μηνών έρχεται και στην Ευρώπη, ηλεκτρονικά όλα τα στοιχεία μας. Ενώ αρχίζουν να καταργούν τα προηγούμενα κινητά τηλέφωνα, ώστε μικροί και μεγάλοι να προμηθευθούν το έξυπνο, αλλά επικίνδυνο κινητό τηλέφωνο.
http://greeknation.blogspot.com/2011/03/4.html

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εχεις δικιο φιλε μου,
αλλα θελω να κανω μια ερωτηση.
Αυτα θα τα κανουν στα τηλεφωνα 4ης γενεας.

Εμας που ειμαστε στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ δεν μας παρακολουθουν?
Εχουμε φταση στα WINDOWS 7.
Exoυμε MADE IN USA λειτουργικο.
Εχουμε κανη αναβαθμιση χωρις να ξερουμε τα κρυφα
του.
Μας αφηνουν να μιλαμε μεταξη μας χωρις να ξερουν τι κανουμε?
Ετσι απλα?

Κατι αλλω γινεται.
Ας απαντηση καπιος αν ξερη.
Τι μας ετοιμαζουν?

Αγγελική είπε...

Η αποψή μου είναι ότι μας αφήνουν να εκτονώνουμε τις όποιες αντιδράσεις μας, απέναντι στο σύστημα, μέσα απ΄τα μπλόκ και είναι ήσυχοι.
Ωστόσο πιστεύω ότι όλα τα παραπάνω που γράφει ο αρθρογράφος είναι σωστά και με προοπτική, μακροπρόθεσμα να πάρουμε το τσιπάκι. Αν κάποιος χάσειτην κάρτα του πολίτη θα είναι υποχρεωμένος να πάρει το έξυπνο τσιπάκι και ξέρουμε πολύ καλά τι σημαίνει αυτό

Ανώνυμος είπε...

Αρα θα δοκιμασουν ντε και καλα πως λειτουργη
το ολο θεμα.
Μετα απο αρκετες κλοπες συνμπολιτων
και κλοπων σε λογαριασμους και εξασαρση του φαινομενου....

παμε για εμφητευση για το
ΚΑΛΟ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Γειά σας.Θα ήθελα να πώ τι νομίζω οτι μας ετοιμάζουνε.Ο απότερος σκοπός τους νομίζω πως είναι να φτιάξουνε μια παγόσμια κυβέρνηση όπου θα γίνουμε όλοι robotάκια αναγκαστηκά και δεν θα υπάρχει κανένα άνχος(εξουσίας)και καμία απειλή για αυτούς.Προσωπικά πιστεύω πώς ειναί δύσκολο πολύ να το πετύχουν όπως επίσης είναι πολύ δύσκολο να αντισταθούμε.Θα ήθελα πολύ να μου χαρίσει χρόνια να δώ κάποια ημέρα τον κόσμο να αντιδρά.Νομίζω οτι θα συμβούν πολλά...

Ανώνυμος είπε...

ηχοι συχνοτητες και υποηχοι..
ξερετε τι μπορουν να κανουν;
καντε αναζητηση για το I-Doser και θα καταλαβετε
τι εννοω .. σε ενα κινητο τηλεφωνο ευκολα μπορουν να προσαρμοσουν αυτην την τεχνολογια και να την χρησιμοποιουν οπως και οποτε θελουν....
αφου αποδεχτηκαμε την τεχνολογεια ετσι ειναι λειτουργει αμφιδρομα... οπως το ιντερνετ, και εμας βολευει και αυτοι εχουν τις πληροφοριες τους.. ολοι ευχαριστημενοι..
ειδομεν

Ανώνυμος είπε...

όλοι φταίμε για την κατάντια μας:Η Μαίρη φορώντας το τελευταίο συνολάκι για να κάνει την καμπόσα,ο Κώστας που θεωρεί μαγκιά αν στις 5 κουβέντες που θα πει, οι 4 να είναι άντε ρε μαλάκα, ο Στράτος που αποβλακώνεται στα τσοντάδικα site, η Ελένη που βλέπει τον ηλικιωμένο που θέλει βοήθεια και τον προσπερνά γιατι είναι ντεμοντε να βοηθάς, τα κολόπαιδα που βρίζουν και κοροϊδεύουν τους ανθρώπους που έχουν αναπηρία,εσύ που είσαι πασοκατζής, εσύ που είσαι νεοδημοκράτης, εσύ, εγώ, όλοι μας.όλοι όταν κάνουμε κάτι λέμε ε και τι έγινε! αφου όλοι το κάνουν ας το κάνω κι εγώ.Αντίσταση ρεεεεεεεεεε. οι προγόνοι μας θα ντρέπονται για πάρτη μας.και δεν μιλάω για ρεμάλια όπως...ας μην αναφέρω καλύτερα....θα ντρεπονται οι παππούδες μας που πολέμησαν για την πάρτη μας, που σκοτώθηκαν για να παίζουμε εμείς τώρα τα απαυτά μας. Ξεσηκωθήτε ρεεεεεεεεεεεεεε

Comitakos7 είπε...

Φίλε Ανώνυμε 5 Μαρ 2011 11:13μ.μ
Είπες ακριβώς αυτό που έπρεπε να έχει υποθεί.
Οι καναπέδες μας τελικώς πρέπει να μας βολεύουν αρκετά. Και να μην πω για την ΤV, 42" Full High Definition.
Ή ο ξεσηκωμός ή το ξεπάστρεμα...
Διαλέχτε...