Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Καρατζαφύρερ: ΝΑ μην πληρώσουμε τα 95 εκατομμύρια στο μέγαρο


9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

και τί νομίζεις ότι με το καρατζαφύρερ που είπες μείωσες αυτά που λέει? ντρέπεσαι που συμφωνείς με το λαός στρατευμένο μπλογκάκι?

TonEllinonTaIera είπε...

Τι θες να πεις με το Καρατζαφυρερ;
Δεν σου κανω επιθεση, απλα το εχω απορια...

ANTI-NEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. είπε...

Έτσι τον λέω για πολλούς και διάφορους λόγους

Ανώνυμος είπε...

Kαρατζαφέρης και Λαος Νεοταξίτες του ΔΝΤ το απέδειξαν!Αυτα όλα είναι για ξεκάρφωμα!Είναι η νομιμοποιητες του μνημονίου και της υποθήκης της χώρας!Αλλο ένα μαντρόσκυλο να σας φύλαει μη τυχόν και ξυπνήσετε!

Ανώνυμος είπε...

Θέλουν να δώσουν 95 εκατ. για το μέγαρο και κλείνουν Ελληνικά σχολεία για να γλυτώσουν 5 εκατ.Τι άλλο πρέπει να δουμε για να καταλάβουμε!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Και το ξαναλέω, εσείς νομίζετε ότι με το μνημόνιο υποθηκεύτηκαν όλα; Ηταν όλα υποθηκευμένα δεκαετίες πριν! Απλά τώρα μας ζητάν να τα εφαρμόσουμε,άσχετα από το μνημόνιο. Λέτε να ψήφισε το μνημόνιο και να μην ήξερε ότι θα είναι εις βάρος του? Εξυπνάκιδες όλοι σας. Το αποδεικνύει εδώ και δέκα χρόνια που τον παρακολουθώ ανελλειπώς ότι πολεμάει την νέα τέξη πραγμάτων. Και μ'αρέσει που κράζετε τα ΜΜΕ, ενώ εκφράζεται τις αντιληψεις τους εδω πέρα και τις συκοφαντίες τους! Αποκτάται γνώμη από τα σχόλια και την λασπολογία άλλων, αντί να παρακολουθείτε τον ίδιο από το κανάλι του που μιλάει χρόνια. Και έχετε υπόψιν σας ότι δεν είναι όπως μερικοί στη βουλή μιλάν από το χαρτί γαι 20 λεπτά.Αυτός εκτίθεται στην τηλεόραση και μιλάει από καρδίας για τα πιστέυω του και αναλύει τις σκέψεις του και τις κινήσεις του, απαντάει σε τηλεθεατές στα πάντα. Και όσοι έχουν σπουδάσει ανθρωπιστικές επιστήμες και όχι τεχνοκρατικές, θα πρέπει να γνωρίζουν, ότι όταν το κάνεις αυτό, εκθέτεις το είναι σου και όχι το φαίνεσθαι στο γυαλί, γιατί όσο και να το θες να το κρύψεις, θα φανεί, δεν μπορείς να απαρνηθείς τον εαυτό του! Έτσι, γι αυτούς που έχουν επιλεκτική μνήνη ή άρχισαν να παρακολουθούν την πολιτική μετά μνημονίου καιέχουν παραλέιψει να αναφέρουν τις ομιλίες στη ευρωβουλή, τις διακρίσεις, τους αγώνες στο εξωτερικό και εσωτερικό της χώρας, δέχοντας συνέχεια την λασπολογία από παντού. Λες και άμα ήταν νεοταξίτης δεν θα φαινόταν ότι το κάνουν για πλάκα όπως φαίνεται ότι γίνεται μεταξύ τωνμ α΄λλων κομμάτων. Αλλά με απίστευτο μίσος, τον πολεμούν...αυτό δεν σας προβληματίζει? Τόσο μίσος για το 5%. Φαίνεται ότι αυτό το 5% κάνει τόση δουλεία που τους χαλάει τα σχέδια!! Άντε και καλή μέρα.

Ανώνυμος είπε...

Εξυπνάκια θα του ανταποδώσουν την εξυπέρέτηση σε περίπτωση οικουμενικής''ο νοών νοείτω''Ινδαλμα του ένα άλλο παληκάρι της ΝΤΠ,το ονομά του Ανδρέας Πάπανδρέου!Τι? που? ποιός?Μήπως δεν τά έλεγε καλά?Καλά πολύ καλά τα έλεγε αλλά στην πράξη ξεπούλουσε την Ελλάδα!Προσπαθησε ο Καρατζαφέρης να μας πειση τα ζώα οτι ψήφισε τό μνημόνιο για το καλό μας,για να ζήσουμε αυτόν τον παράδεισο.Τώρα λέει οτι έκανε λάθος!Πως?Μήπως θα κάνει κ΄αλλα λάθη?Το πως εφθασε να γίνη δημοφιλής χωράει πολυ κουβέντα,οσο για το 5% έτοιμοι είναι να το μοιράσουν αριστερά και δέξια διότι βλέπουν οτι δεν τους βγαίνη!Παρακουλουθα τον νεκροθαύτη σου μαζί με τους ομοίους του να μας βάζουν την ταφόπλακα μία και καλή,οσο για τους προηγούμενους οπου κυβερνησαν στο παρελθόν τουλάχιστον κανείς δεν υπόγραψέ με ενυπόθηκο δάνειο ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ!Μονο η παρέα του ΓΑΠ με το αφεντικούλη σου!Ο Αμερικάνικος στόλος μονο με ελικόπτερα θα τους γλύτώσή απο την οργη του κόσμου!

Ανώνυμος είπε...

Ο Καρατζαφέρης πολεμάει την νεα τάξη? Εδω βγήκε και είπε πως θα πρέπει να προσαρμοστούμε στην νέα τάξη... Αίντε ξεκολλάτε απο το τηλεάστυ με τους γκέμπελς. Καθέ βδομάδα αν τον δείς αλλάζει και στάση, στην αρχή είπε υπέγραψε μόνο για τα λεφτα λες και υπάρχει συγκεκριμένο σημείο, μετά είπε όσο θα πέρνουμε λέφτα θα είναι χειρότερα τα πράγματα ουστ το τομάρι τον δοσίλογο.

Ανώνυμος είπε...

δεν βαρεθήκατε να λέτε τα ίδια και τα ίδια.δεν ψήφισε να μειωθεί η εθνική κυριαρχία.αυτή περιλαμβάνεται στη δανειακή σύμβαση που δεν έχει έρθει ως τώρα προδοτικά στη βουλή.άλλο δανειακή σύμβασή και άλλο μνημόνιο απτο οποίο ψήφισε μόνο το άρθρο 1 και τα εξοντωτικά μέτρα τα καταψήφισε.βρείτε κάτι άλλο να πείτε.