Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

ΕΚΤΑΚΤΟ: Αφγανοί μαχαίρωσαν Ελληνίδα στον Άγιο Παντελεήμονα





Πριν από λίγη ώρα 3 Αφγανοί επί της οδού Αλκαμένους στον Άγιο Παντελεήμονα χτύπησαν και έκλεψαν τη τσάντα μια ηλικιωμενης γυναίκας. Η ηλικιωμένη άρχισε να καλεί σε βοήθεια και στο σημείο έσπευσαν δύο Συναγωνίστριες ακούγοντάς την. Ακολούθησε πάλη μεταξύ τους, οι δύο Ελληνίδες κατώρθωσαν να πάρουν πίσω τη τσάντα της ηλικιωμένης αλλά ο ένας εκ των Αφγανών έριξε κάτω τη μιααντιστεκόμενη και τη μαχαίρωσε 3 φορές στα χέρια ενώ οι υπόλοιποι ξέφυγαν.
ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ;
ΩΣ ΠΟΤΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ;
ΣΠΕΥΔΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ.
ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΛΙΓΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

παιδια να αντισταθουμε ολοι μαζι.προχθες Σαββατο επιχειρησαν 2 αντρες και μια γυναικα στην συμβολη Πατησιων και Αλεξανδρας να ανοιξουν το αυτοκινητο μπροστα απο μενα στο φαναρι .ο οδηγος παλληκαρι πλακωσε τον εναν και οταν επετεθη και ο αλλος βρηκε μπροστατου την κλωτσια μου στα πλευρα του.Αμεσως βγηκαν και αλλοι και τους χορτασαμε στις μπουνιες και κλωτσιες. Αν θελουν ας το ξανακανουν εφοδιαστηκα με ροπαλο 0,80 εκ.

Ανώνυμος είπε...

αν δεν αρκει αυτο στην επομενη πιστολι . ετσι και αλλιως μονοι μας θα προστατευτουμε αφου τα λαμογια εχουν κανονισει του Ζηταδες για παρτη τους.Παρανομη οπλοφορια ειναι πλημελλημα .(καλιον ενταφιον η Βασιλεια)ελεγαν οι προγονοι μας .Καλυτερα να πεθανω σαν Βασιλιας