Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Φωτιά βάζει στο Μνημόνιο η "Σπίθα"



ImageΝέα επίθεση εξαπέλυσε στην κυβέρνηση μιλώντας ως εμπνευστής της Κίνησης Πολιτών "Σπίθα" και κάλεσε τους πολίτες να δώσουν στις αντιδράσεις τους απέναντι στην τρόικα χαρακτηριστικά "παλαϊκού - απελευθερωτικού αγώνα" ο Μίκης Θεοδωράκης. Ζήτησε να επιδείξουν ανυπακοή και πρόσθεσε πως "αν γίνουν σύντομα εκλογές εμείς θα ρίξουμε λευκό". 

Ο πολυβραβευμένος μουσικοσυνθέτης εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι μέχρι το φθινόπωρο θα υπάρχουν παραρτήματα της κίνησης σε όλη την Ελλάδα και στην Κύπρο.
Διευκρίνισε ότι η "Σπίθα" δεν πρόκειται να μετασχηματισθεί σε πολιτικό κόμμα.
Ο Μ. Θεοδωράκης υποστήριξε ότι υπεύθυνοι για την παγκόσμια οικονομική, πολιτική, κοινωνική και πολιτιστική κρίση είναι «οι ΗΠΑ, το Ισραήλ και οι παράγοντες του αμερικανοεβραϊκού λόμπι».
Ομιλητές στην εκδήλωση ήταν επίσης τα τα μέλη της προσωρινής συμβουλευτικής επιτροπής,  Κώστας Ζουράρις, καθηγητής πανεπιστημίου - πολιτειολόγος, Γιώργος Καραμπελιάς, συγγραφέας, Δημήτρης Καζάκης, οικονομολόγος και Γιώργος Κασιμάτης, καθηγητής συνταγματικού δικαίου.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο αγαπητός κ.Μ.Θεοδωράκης τον οποίο σέβομαι και εκτιμώ βαθύτατα όπως και την προσπάθεια του να αποτινάξουμε το ζυγό της νέας τάξης πραγμάτων,θα έπρεπε να γνωρίζει καλυτερα απο τον καθένα μας οτι μια λευκή η ακυρη ψήφος και ακόμα χειρότερα μια αποχή απο ενδεχόμενες εκλογές ειναι οτι χειρότερο για το τόπο και το λαό! Δεν αμφισβητώ τον πατριωτισμό του ο οποίος είναι αμέμπτου ηθικής αποδεδειγμένα, ουτε και τις καλές προθέσεις του,η προσφορά του στα κοινωνικά και πολιτικά δρώμενα του τόπου μας είναι μεγάλη και δεν επιδέχεται την οποιαδήποτε κρίση η μομφή,αλλα θα ηταν ακόμα καλύτερα αν παρακινούσε την μερίδα του κόσμου που επηρεάζει να στηρίξουν νέες πολιτικές δυνάμεις ανεξάρτητες και ακομάτιστες, ανεπηρέαστες απο τις τετριμένες ιδεολογικές παροχυμένες και ανεπικαιρες αποχρώσεις, οι οποίες εχουν γεννηθεί η γεννιούντε ακριβώς απο αυτό που πρεσβευει και αυτος με τις θέσεις του κινήματος του... απο τη αντίσταση στη λαιλαπα της επερχόμενης παγκόσμιας δικτακτορίας! Αυτές οι δυνάμεις υπάρχουν και οι θέσεις τους ταυτίζονται σε μεγάλο ποσοστό με τις θέσεις του μεγάλου μας μουσουργού και οχι μόνο, και είναι καλό και υψίστης εθνικής σημασίας μείζον ζήτημα να συγκλινουν -με ειλικρινείς προσπαθειες που θα γίνουν απο ολες τις πλευρές- και να ενωθούν σε μία και να καθοδηγήσουν και να δείξουν στο ελληνικό λαό ποιός είναι ο σωστός δρόμος της σωτηρίας της πατρίδας απο τους παγκόσμιους δικτάκτορες, παραμερίζοντας τα ιδεολογικά φαντάσματα και προπύργια του παρελθόντος εν οψη του εθνικού συμφέροντος και του καλού του συνόλου. Γιατί αυτό είναι που έλειπε και λείπει χιλιάδες χρόνια απο αυτόν εδώ το τόπο, και πάνω σε αυτό πατησαν και πονταραν κατά καιρούς άι όπως και τώρα οι σκοτεινές δυνάμεις και τα ξένα κέντρα για να μας διαλύσουν και να μας υποδουλώσουν...Η ΕΛΕΙΨΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΔΙΧΟΝΟΙΑ!!!! Αυτές οι δύο "κατάρες" του ελληνικού λαού που φρόντιζαν να υποδαυλίζουν οι κατα καιρούς ελεγχόμενοι κυβερνώντες αυτού του τόπου, εξυπηρετώντας τα συμφέροντα των εντολοδόχων τους! Ενωμένοι οι περισσότεροι -αν όχι όλοι- οι έλληνες παραμερίζοντας τα μικρο-ατομιστικά μας συμφέροντα δεν εχουμε να φοβηθούμε κανέναν και τίποτα!

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ 11.18 ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΟΣ....

Ανώνυμος είπε...

Α ρε Μικη. Μόνο εσύ μας έμεινες. Μόνο εσύ.