Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Επειδή τον καραγκιόζη αρχισαν πάλι τα κανάλια να τον προβάλουν....


ΦΑΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΧΟΝΕΨΕΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ
ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ

 Απίστευτη ομολογία του πατριδέμπορα καρατζαφέρη που κάποτε δήλωνε κατά της νεάς τάξης πραγμάτων που θέλει μια παγκόσμια διακυβέρνηση - δικτατορία, ανοιχτά σύνορα και εμφυτευμένα τσιπάκια σε όλους τους ανθρώπους. Καταλάβατε πως παίζουν με την λέξη πατρίδα ορισμένοι σε αυτόν τον τόπο; Διατυμπανίζουν τον ορυκτό πλούτο που κατέχουμε και την ίδια στιγμή τον υποθηκεύουν με την υπογραφή  τους στο μνημόνιο οι υποκριτές. Βρε ουστ... εσείς και όλα τα κόμματα του κοινοβουλίου.
 Παρατηρήστε στο βίντεο πόσο προσπαθεί να απαξιώσει την αντίδραση του πολίτη και να περιθωριοποιήσει την κάθε διαφωνία με τα μέτρα, φέρνοντας ως πρόσχημα την ΠΑΤΡΙΔΑ για άλλη μια φορά. Εκεί που πονάμε μας χτυπάνε.. ξέρουν οτι έχουμε ευαισθησία με την πατρίδα μας που τόσα χρόνια την χλευάζουν και πατάνε εκεί ακριβώς για να περάσουν κάθε μέτρο.. για την πατρίδα. Κι όποιος δεν πιστεύει στην πατρίδα, του φέρνουν τον μπαμπούλα την τρόϊκα.. οτι δήθεν δεν θα πάρουμε την τέταρτη δόση . Καρότο και μαστίγιο δηλαδή!!!
ΥΓ. Φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις (κανέλλη βελλόπουλος καμμένος πολατίδης κα.)



anti-ntp.blogspot.com

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι να πει κανείς και για τον αυτιά, γελοίος με την φάτσα του μονίμως σε αυτή την βλακώδη στάση, και αηδιαστικός όπως πάντα.
Θέατρο είναι αυτά τα κανάλια, ο ένας καραγκιώζης μιλά στον άλλο, και το παρουσιάζουν σαν ειδήσεις...

Έεε ρε πουλημένοι τι σας έρχεται...

Βρώμιάρηδες, αηδιαστικοί δεν σας αντέχω ρεεεεεεεε!!!
Ένα δευτερόλεπτο να τους δω, μου έρχεται εμετός!

Φωτιά στους προδότες ρεεεεε!!!!

Ανώνυμος είπε...

καραμασονάρα του κερτά είναι το παλιολαμόγιο πράκτορας των άγγλων που θέλει να μας πουλήσει και πατριδοφιλία ο προδότης,πές που βρήκες τα λεφτά παιδί του γαλατά, που μας το παίζεις και θρήσκος,δεν σε καρφώνει ο αη Γιώργης που έχεις πίσω σου αθεόφοβε.-

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΑΓΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΖΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΤΑ ΕΔΙΝΕ.ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΒΓΙΑΣΤΗΚΕ ΠΡΩΤΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Ν.Τ. ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ.
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙ

Ανώνυμος είπε...

χαχαχ! τραγικοί. Αυτός εδώ και δέκα χρόνια μιλάει για την νέα τάξη πραγμάτων και την πολεμάει φανερά. Εσείς νομίζετε ότι τα δάνεια τα πέρναμε έτσι τζάμπα?? Οι κυβερνόντες τα έχουν υποθηκεύσει πολύ πιο νωρίς όλα. Το μνημόνιο περίμεναν νομίζετε!Το μνημόνιο είναι απλά το κόλπο για να εφαρμόσουν όλες τις συνθήκες που υπεγράφησαν δεκαετίες πριν. Επίσης, για να μην έχουμε ψευδαισθήσεις η ιστορία επαναλαμβάνεται τώρα και πάλι πρέπει να διαλέξουμε...ξεπούλημα ή εξέγερση...ή...τι άλλο...και αυτό το άλλο το έλεγε το Λαος χροοοόνια πριν! Και όπως είναι καλά ενημερωμένος πρέπει να γνωρίζει ότι χρόνια φωνάζει υπάρχουν κ αλλού πορτοκαλιές και οτι η Ελλάδα δεν ανήκει στη δύση αλλά εκεί που είναι το συμφέρον της. Είχαμε μία ευκαιρία σε αυτούς τους 10 μήνες να ορθοποδήσουμε, αλλά δεν θέλουν γτ αλλού μας πάνε. Και μου λετε για εξεργέσεις...μα καλά σε άλλο μπλογκ μπαίνω τόσο καιρό; Δεν το ξέρατε ότι η νέα τάξη πραγμάτων έχει επενδύσει και διεισδύσει παντού! Δεν το ξέρατε ότι μετά από κάθε εξέγερση απλά αλλάζει η πλεύρα του νομίσματος;;; Σάμπως εσείς κι εγώ αποφασίζουμε; Η δύναμη είναι στην κάλπη. Και ποιοι ακριβώς θα επαναστατήσουν οι ηλίθιε ψηφοφόροι τους. Με τον τεράστιο τυφλό εγωισμό τους; Οι ένοχοι που φτάσαμε μέχρι εδώ γτ δεν θέλαν να καταλάβουν τόσα χρόνια τι παίζεται; Και μιλάω για τους ψηφοφόρους ΝΔ κ Πασοκ, γτ αυτοί αποδεδειγμένα τουλάχιστον είναι καραμασόνοι και πιόνια. Τέσπα, φιλικά τα λέω όλα αυτά έστι κι αλλίως πιστεύω ότι όλοι έχουμε καταλάβει λίγο πολύ τι παίζεται και ότι ζούμε χρόνια της αποκάλυψης, πλέον ο αγώνας γίνεται ομαδικός και ατομικός, γτ αν δεν μας κάνουν την κάρτα του πολίτη τουλάχιστον προαιρετική και με το νομοσχέδιο που έρχεται τον απρίλιο για τις ιδιοκαλλιέργειες...πάνε για φούντο! Στο Θεό ελπίζουμε μόνο, γιαυτό συνιστώ προσευχή και εξομολόγηση, γτ να το θυμάστε μεταξύ μας είμαστε αδέρφια, γιαυτό μην φαγώνεστε. Αργά ή γρήγορα όταν το πιστόλι βρεθεί στον κρόταφο όλοι θα καταλάβουν, ελπίζω να μην είναι αργά, για τις δικές τους τις ψυχές προπάντων, γτ με την ανευθυνότητα τους θα πάρουν και άλλους στο λαιμό τους. Φιλικά πάντα ...:)

Ανώνυμος είπε...

δεν βαρέθηκες να ανεβάζεις τα ίδια και τα ίδια?αφού παίρνεις απαντήσεις.ανέβαζέ τα τουλάχιστον με τα προηγούμενα σχόλια