Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Ενημέρωση για το γάζωμα των αστυνομικών!


Oι Αστυνομία υποψιάζεται ότι η δράστες είναι συνεργάτες του ληστή που έπεσε νεκρός στο μόλο Βοιωτίας!! Κατά πάσα πιθανότητα  πρόκειται για αντίποινα εναντίον της αστυνομίας καθώς ο ληστής που έπεσε νεκρός πρέπει να ήταν συνεργάτης των Δραστών. Επίσης υπάρχουν μαρτυρίες οτι οι δράστες κατέβηκαν από το όχημά τους και καθώς πυροβολούσαν ξεστόμιζαν λέξεις μίσους και βρισιές εναντίον των αστυνομικών. Κάτι που επιβεβαιώνει τις υποψίες των αστυνομικών.

anti-ntp.blogspot.com

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κριμα στα παιδια ,,,,Ειναι αδικο !!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να δολοφονείται κάποιος αστυνομικός για να θυμόμαστε και αυτά τα παιδιά?Που ο μισθός τους δεν ξεπερνάει πολλές φορές τα 1000 ευρώ,αλλά μπροστάζουν τα στήθη για το κοινό καλό!Άραγε η νεολαία θα ξεσηκωθεί και πάλι όπως τα "Δεκεμβριανά"?Ή η αδικοχαμένη ψυχή ενός "Αλέξη" κοστίζει περισσότερο από δύο ψυχούλες ενός "Γιώργου" και ενός "Ιωάννη"?

Ανώνυμος είπε...

ΞΥΠΝΑΤΕ ΒΡΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΡΟΣ ΣΦΑΓΗ !!!ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΥΓΙΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ !!
ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΑΘΕΛΑ ΣΑΣ Η ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ Η ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΣ ΠΟΤΙΣΑΝ ΠΩΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΕ ΕΡΓΟ ,ΕΧΕΤΕ ΠΟΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΤΙΜΗ ΝΑ ΥΠΟΗΡΕΤΕΙΤΕ ΤΑ ΚΑΘΗΚΙΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ !!!
ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΟΩΣ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΘΩΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΘΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ ????
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΤΕ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΕΤΕΧΕΤΕ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ !!!
ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΠΛΙΣΑΝ ΚΙΟΛΑΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΟ ΤΗ ΤΡΥΠΑ ....ΑΝ ΚΑΙ ΔΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ..ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ !!!!Ο ΝΟΜΟΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΡΩΝΟΥΝ ΕΣΑΣ ,ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΕΠΙΤΕΛΕΙΤΕ ΚΙ ΕΡΓΟ !!!ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ .....ΞΥΠΝΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ !!!!ΠΟΙΟΥΣ ΦΥΛΑΤΕ ΒΡΕ ????ΞΕΡΕΤΕ ????Η ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΑΣ ????ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΦΥΛΑΤΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ????ΜΠΑΤΣΟΙ ΣΕ ΣΑΣ ΜΙΛΩ !!!!ΠΟΙΟΥΣ ΦΥΛΑΤΕ ΒΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ?????ΞΥΠΝΑΤΕ ΩΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΙ ΑΣ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ !!!! ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΤΑΝΕ ΒΡΕΕ!!!ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΑΣ ΔΕ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΟΥΜΠΟΙΔΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΚΟΥΜΑΣΙ ΠΟΥ ΦΕΡΑΝΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ !!!ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΒΡΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΣΤΕ ΣΥΝΝΕΝΟΧΟΙ !!!!ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΒΡΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΠΩΣ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ !!!!!ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΟΥΜΠΟΙΔΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ !!!ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΑΣ ΧΤΥΠΑΤΕ !!!ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ !!!!ΤΥΦΛΩΘΗΚΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΠΛΥΣΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ????ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΝΕΚΡΑ ΚΟΡΜΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΦΙΩΝ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΠΩΣ ΦΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΡΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟ !!!!ΟΙ ΔΙΟΙΗΚΗΤΕΣ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΦΑΝΕ ΒΡΕ !!!ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΣΑΣ ΒΡΕ ΣΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΣΤΕ ΑΔΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕςΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ !!!!ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ??????ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ????ΠΟΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΒΡΕ ΚΟΛΗΜΕΝΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ?????ΞΥΠΝΑΤΕ ΒΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΒΡΕ !!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ ?????ΜΟΥΓΚΑ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ?????ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΦΑΓΑΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΒΡΕ !!!!ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΦΥΛΑΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ !!!!ΚΑΙΟ ΤΩΡΑ ΖΗΤΑΤΕ ΣΥΜΟΝΟΙΑ ????ΟΧΙ !!!!!!ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΞΙΖΕΤΕ ΒΡΕ !!!!ΣΥΜΠΟΝΟΙΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΙ ΧΑΡΟΚΑΜΕΝΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΤΑ ΒΛΑΣΤΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΣΟΚΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ !!!!ΜΠΑΤΣΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΡΕ !!!!ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΚΛΕΤΕ ΠΩΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΕ !!!!ΚΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΛΕΤΕ ΠΩΣ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ !!!!ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕ !!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΡΕ ΦΙΛΕ. ΕΙΧΑ ΕΝΑΝ ΑΝΘΙΠΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟ 1980 ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟΥΣ ΓΛΥΦΤΕΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ.ΦΑΝΤΑΡΕ ΠΑΛΙ ΓΛΥΦΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΡΠΟΝΤΕΣ ΠΑΣ.Ε ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ.ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΧΑΜΕΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ωραία τα λέτε απ' έξω αλλά μην κρίνετε άμα δεν ξέρετε τι ζόρια τραβάει ο κάθε αστυνομικός και πως τα βγάζει πέρα να ταίσει τα παιδιά του. Άνθρωποι μισθωτοί είναι κι αυτοί με αφεντικά κι ο καθένας κι ένα λόγο έχει να σκύβει το κεφάλι, δεν το κάνουν και με ελαφριά καρδιά. Ποιός τα θέλει αυτά τα πράγματα. Κι εκείνοι για να πάνε να υπηρετήσουν στο Σώμα από καλή διάθεση θα το έκαναν. Δεν είναι σωστό μου λέει η σκέψη μου να λέμε για τους αστυνομικούς και να τα βάζουμε μαζί τους έτσι μαζικά.