Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΑΦΗΝΑΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ ΠΝΟΗ Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΛΩΝΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΣ ΣΤΟΥΣ λαθροΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.




Τ

Τρέμω απο τα νεύρα μου αυτή τη στιγμή,με δυσκολία γράφω.2 αδικοχαμένοι νέοι και καμία αναφορα,απο την εκπομπή του λαζόπουλου που πιάνει 50% τηλεθέαση.
Τελικά δεν υπάρχει συμπόνοια για κανένα "μπάτσο",όπως τους αποκαλούν οι περισσότεροι.
Την ώρα που τα 2 νεαρά παιδιά της ομάδας ΔΙΑΣ ,άφηναν την τελευταία τους πνοη,χτυπημένοι απο σφαίρες κακοποιών,ο λαζόπουλος σε απευθείας σύνδεση με το μέγαρο ΥΠΑΤΙΑ δήλωνε την αλληλεγγύη όλου του ελληνικού λαού στους λαθρομετανάστες απεργούς πείνας.....


Ε,λοιπόν εγώ κ.λαλάκη δεν είμαι αλληλέγγυος.
Έπρεπε να ντρέπεσαι που στην ζωντανή εκπομπή σου δεν έκανες ούτε μια νύξη για τα 2 παλληκάρια που πέσαν στο καθήκον,ενώ για τους λαθρομετανάστες, αφιέρωσες σε ζωντανή σύνδεση πάνω απο τέταρτο...
Σου έχω μια έκπληξη λαλακη...Υπάρχουν πολλοί αλληλέγγυοι στις οικογένειες των θυμάτων των 2 αστυνομικών οι οποιοί είναι απλοί,καθημερινοί ανθρωποι που σίγουρα δεν θα αναφέρεις..Σίγουρα όμως δεν ειναι πρωτευων θέμα οι λαθρομεταναστες στην ΥΠΑΤΙΑ,μετά την τραγωδία που βιώσαμε απόψε.
Περίμενα ,μόλις τελειώσει η σύνδεση με τους λαθρομεταναστες,να πεις κάτι...Όμως εσύ συνέχισες το πρόγραμμά σου με χορούς,τραγούδια και όλα τα σχετικά...
Είσαι πολύ σάπιος τελικά...



http://spyros1000.blogspot.com/2011/03/blog-post_698.html

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι περίμενες αγαπητέ μου κύριε από έναν που δεν υπηρέτησε την θητεία του στην Πατρίδα, αφού την γλύτωσε όπως και πολύ άλλοι του γαμημένου είδους του, παίρνοντας τρελόχαρτο.΄Αν ήταν να μιξοκλάψει τάχα μου για κάποιο αναρχικό που στραμπούληξε το χέρι του θα το έκανε ευχαρίστως σε πολλές εκπομπές. Αλλά Κύριε μου πάνω στα πτώματα κοράκια μαζεύονται και όχι αηδόνια.Κι αυτός από το πτώμα της Ελλάδος θησαυρίζει,κάνοντας δήθεν σάτιρα, παριστάνοντας τον αριστερό ο αεχικαπιτάλας.Αυτός υποτίθεται είναι ο πολιτισμός που παράγει η Ελλάδα, αυτός κι η σκατοφάρα του, κανάκηδες, θέμιδες,πρωϊνά εξωβυζομουνάδικα και ότι άλλο έχουν οι βόθροι.Αυτούς θέλουν οι άχρηστοι προδότες πολιτικοί μας.Ο Θεός να συγχωρέσει τα παιδιά,καληνύχτα για πάντα Ελλάδα.-

Ανώνυμος είπε...

Πες τα χρυσόστομε!!!Αλλά τι περιμένεις από έναν πισωγλέντη,άξεστο,γλύφτη και τσιράκι των κομμάτων,των καναλιών και ..... Την πατρίδα του δεν την υπηρέτησε ,τους μπασ..δους του αλλοδαπούς ομώς τους υποστηρίζει.(Μάλλον για να τον γλεντάνε)Ψόφος!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΤΡΟΠΗ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Κι αυτός ο αρχικαραγκιόζης μέρος του συστήματος είναι...Εσείς φταίτε που τους δίνετε και τηλεθέαση...

Θησέας είπε...

Για να εξοπλίσει τα καθάρματα τους ΜΑΤΑτζήδες έχει το κράτος!!Τους ντύνει σαν αστακούς για να τους βάλει απέναντι στο Λαό. Τους πραγματικούς αστυνομικούς που έρχονται αντιμέτωποι με το έγκλημα κάθε μέρα τους αφήνει "ξεβράκωτους".
Αυτό είναι το ζουμί της ιστορίας.
Για την καταστολή του κόσμου της Κερατέας έχουν ξοδέψει χιλιάδες Ευρώ, για να πάρουν αλεξίσφαιρα στους αληθινούς αστυνομικούς δεν περισεύουν.
ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Εμετος,,,,,,,,

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΦΤΙΛΑ ΛΑΚΥ ΟΤΑΝ ΨΩΦΙΣΗΣ ΕΣΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗ ΧΑΡΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Μας κούρασες λαζόπουλε!Μας κούρασες πολύ

Ανώνυμος είπε...

Ισως να μην το ειδες αλλα μιλησε για τους αστυνομικους πριν να βγαλει τη συνδεση. Όπως και να χει εμενα ο Λαζοπουλος δε μου αρεσει εδω και καιρο.

Ανώνυμος είπε...

Για να μην παρερμηνευουμε τις ενοιες εγινε ακριβως ετσι οπως τα περιεγραψε ο 12.21 μ.μ και αυτο που μας εξοργισε ητανε το καπακι με την στηρηξη των λαθρομεταναστων απεργων πεινας. Το εμαθε κι αυτος το κολπο μια στο καρφι και μια στο πεταλο.....!

Ανώνυμος είπε...

Σωστότατος ο 3.02!

Ανώνυμος είπε...

Ο μεγαλύτερος υποκριτής, και το χειρότερο είναι ότι πολλοί τον έχουν σαν θεό...

Ανώνυμος είπε...

οσο ειναι η μοναδικη αντικαθεστωτικη φωνη στην ελλ τηλεοραση και ξυπναει μερικους παραπανω εσεις που ξυπνησατε να σιωπησετε και να δρασετε κανοντας ενα βημα παραπανω για ολους.

Ανώνυμος είπε...

δεν ειναι αντικαθεστωτικη φωνη αλλα μερος του συστήματος. εχει δειξει η ελληνικη τηλεοραση οτι ξεβραζει οτιδηποτε αντιθετο με τη λογικη της. και ο συγκεκριμενος εξυπηρετει συμφεροντα και βρισκεται εκει. ειναι πλεον ξακαθαρο οτι ο κοσμος δεν χρειαζεται κανεναν τυπου λαζοπουλου για να διαμορφωσει αποψη. εχει ξυπνησει. τελος δεν ηταν μπατσοι που εχασαν τη ζωη τους αλλα ανθρωποι με ονειρα και μελλον μπροστα τους. συλλυπητηρια στις οικογενειες τους.