Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Ούτε ένας κοπρίτης δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να παραιτηθεί!



Τα γεγονότα που συνέβησαν το απόγευμα της 1ης Μαρτίου στο Ρέντη είχαν τραγικό απολογισμό.
Δύο νέοι άνθρωποι,μόλις 22 και 23 χρόνων,αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ έχασαν τη ζωή τους στο βωμό του καθήκοντος σε μάχη με αδίστακτους κακοποιούς κι άλλοι δύο τραυματίστηκαν ευτυχώς όχι πολύ σοβαρά.
Οι ηγεσίες,τόσο οι πολιτικές όσο και των σωμάτων ασφαλείας,εξέφρασαν τη λύπη τους:"αποτροπιασμός για τη δολοφονική επίθεση και.....

βαθύτατη οδύνη" (κλασικές στερεότυπες άψυχες λέξεις)!Κάποιοι εκπρόσωποί τους θα παραστούν πιθανότατα και στις κηδείες κι ύστερα....
Κι ύστερα θα μείνουν οι οικείοι τους με τον πόνο,τη θλίψη και την εύλογη απορία γιατί χάθηκαν τα παιδιά τους.
Καμιά ή ελάχιστη σημασία έχει αν οι δράστες ήταν κοινοί κακοποιοί ή τρομοκράτες.
Η ουσία είναι πως η εγκληματικότητα (γηγενής και εισαγόμενη) έχει φτάσει στο ζενίθ,η Ελλάδα έχει ξεπεράσει και το Σικάγο που παλιότερα το χρησιμοποιούσαμε ως ακραίο παράδειγμα εγκληματικότητας.
Ολοι οι πολίτες μηδέ εξαιρουμένων κι αυτών που φρουρούνται είναι ανά πάσα στιγμή υποψήφια θύματα εγκληματικών ενεργειών.
Χιλιάδες αποβράσματα όχι μόνο οπλοφορούν αλλά δεν διστάζουν να αφαιρέσουν ανθρώπινη ζωή για ψύλλου πήδημα.Μικρά παιδιά και γυναίκες δεν τολμάνε να ξεμυτίσουν από τα σπίτια τους σαν νυχτώσει ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας,όχι πως και στα σπίτια μας αισθανόμαστε ασφαλείς..Ενας διάχυτος φόβος ανασφάλειας για την ίδια τη ζωή μας (πέρα από αυτόν της επιβίωσης) έχει απλωθεί πάνω από τα κεφάλια μας τα τελευταία τρία τουλάχιστον χρόνια.
Κι από την άλλη η πολιτεία,αυτό το πράγμα που λέγεται Κράτος και που πληρώνουμε για να έχουμε τάξη και ασφάλεια αγρόν αγοράζει.
Μέχρι και μέσα στο γραφείο του υπουργού Προ-Πο είχαμε δολοφονική επίθεση με θύμα πάλι αστυνομικό κι όμως τίποτα δεν άλλαξε εκτός από το όνομα του υπουργού που απλά μετατέθηκε σε άλλο υπουργείο.
Οι αστυνομικοί ως επί το πλείστον ανεκπαίδευτοι και με ελάχιστα μέσα στη διάθεσή τους περιπολούν ως "πρόβατα επί σφαγή".
Οσοι περιπολούν,γιατί οι περισσότεροι είναι αποσπασμένοι στην υπηρεσία προστασίας "υψηλών" προσώπων κι ένα μεγάλο μέρος μάχεται τους πολίτες της Κερατέας και της Αθήνας.Αυτοί είναι οι εχθροί του Κράτους!
Ενα Κράτος που σε λιγότερο από ένα χρόνο έχει συγκλονιστεί από 7 στυγερές δολοφονίες:τρεις άνθρωποι στη Marfin,ο Σωκράτης Γκιόλιας,ο υπασπιστής του Χρυσοχοϊδη Γιώργος Βασιλάκης κι απόψε τα δύο παιδιά στο Ρέντη.
Κι όμως ούτε ένας κοπρίτης δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να παραιτηθεί ή έστω να αυτοκτονήσει!

http://zeidoron.blogspot.com

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άλλη μια απόδειξη ότι το κίνημα δεν πληρώνω έχει καπελωθεί από το ΣΥΡΙΖΑ...Οι Ελληνικές σημαίες απαγορεύονται δια ροπάλου στις συγκεντρώσεις.


http://eglimatikotita.blogspot.com/2011/03/blog-post_3321.html

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ!!!!

ΣΑΣ ΕΞΟΡΚΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΙΕΡΟ!!!!

ΚΑΝΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΩΝ, ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ ΑΘΟΡΥΒΑ ΚΑΙ ΠΙΣΟΠΛΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΥΣ, ΡΩΣΟΤΑΤΑΡΟΥΣ, ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ, ΓΥΦΤΟΥΣ, ΑΡΑΠΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΑΣ ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ.

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ, ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΞΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΟΥΝΕΣ.

ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΠΑΛΙΚΑΡΙΩΝ!!!

ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΥΛΑΕΙ ΕΚΔΙΚΙΣΗ ΖΗΤΑΕΙ!!!!

Ανώνυμος είπε...

καλός ο απο-πάνω!
τι παίρνεις ρε φίλε;
αν 'πρέπει' κάποιοι να δολοφονηθούν είναι οι ιθύνοντες-πολιτικοί μας, όχι τα τσιράκια ούτε οι αλλοδαποί...

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ!!!!
ΚΑΝΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΥΣ ΟΠΩΣ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ!
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!