Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Πάγκαλος φοβισμένος και γι αυτό οργισμένος


Κυριε Παγκαλε,θα λεγατε τα ονοματα των στελεχων του Συριζα,στο Παρισι,αλλα οταν προκληθηκατε να το κανετε δημοσια,κανατε ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ. Αναδιπλωθηκατε και ''χαρηκατε'' που δεν ηταν.
Κυριε Παγκαλε,εχετε μαθει να σας χαιδολογουν στα ΜΜΕ,γιατι κανετε νουμερα και φοβουνται μη χασουν τον ''σταρ'' της ολιγολεπτης εκπομπης τους.
Εχετε μαθει να λετε ενα σωρο αοριστολογιες περι δημοκρατιας,ενω ειστε βαθια αλαζονας και υπεροπτης .
Δηθεν επιτρεπετε στον ''οποιοδηποτε ''να σας απευθυνει το λογο ,εφοσον βεβαια αναγνωρισει a priori την ''ανωτεροτητα ''σας εγκεφαλικη κυριως και σας ενοχλησει μεχρι εκει που εσεις θα του το επιτρεψετε βεβαια.
Ας ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΣΑΣ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ.
Επιλεξατε να ασχοληθειτε με την πολιτικη.
Δεν σας επεβληθη με το ζορι.Δοκιμαστηκατε χρονια και ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ.
Ειστε διορισμενος απ το λαο ,υψηλοβαθμος δημοσιος υπαλληλος που δεν εκανε καλα τη δουλεια του και ηρθε και ζητησε τα ρεστα απο ολους αυτους που ιδιοτελως σας ψηφιζαν τοσα χρονια ωστε να τους τα τρωτε εσεις εκλεγομενος και αυτοι απο ολους τους υπολοιπους συμπολιτες τους επειδη τους διοριζατε αφειδως.
Συγγνωμη δεν ακουσαμε ποτε.Ειστε κακος στη δουλεια που σας αναθεσαμε να κανετε και δεν εχετε καν το θαρρος να δεχτειτε κριτικη.
''Εκλεχθηκα απ το λαο''λετε και ξαναλετε.
Ναι αλλα και αυτοι ακομα που σας ψηφισαν δεν θυμαμαι να τους ειχατε ενημερωσει ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ οτι ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΕΤΕ.
ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΧΩΡΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΡΟ ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.
Μας τα πατε αυτα προεκλογικα κυριε ΠΑΓΚΑΛΕ;;οΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ ΣΤΗ ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΜΑΓΟ ΤΟΥ ΤΙΤΑΝΙΚΟΥ;
Ποτε μας τα ειπατε;;οταν ο ΠΡΟΕΔΡΟς ΣΑς ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ''ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ''μετα απο τη ενημερωση απ τον Προβοπουλο;Μας υποτιματε παλι κυριε Παγκαλε.
Μας εχετε εξαθλιωσει.Μας εχετε ΑΤΙΜΑΣΕΙ .
Συνεχιζετε να ψαχνετε για πενταροδεκαρες κοβοντας ''δαπανες'' ,δηλαδη αναπηρικα και πολυτεκνικα επιδοματα,ενω θα μπορουσατε να κατασχεσετε περιουσιακα στοιχεια των εγκληματιων.
Ο λαος αρχιζει και αντιδρα.
ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΕ ΠΑΓΚΑΛΕ.Μας επιτρεπετε να αντιδρασουμε κυριε Παγκαλε;Μας επιτρεπετε να διαλεξουμε εμεις τον τροπο αντιδρασης;;ΕΣΕΙΣ ΔΙΑΛΕΞΑΤΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ.
Πολλοι ανθρωποι πεινουν ,κρυωνουν,αυτοκτονουν.
Δεν υφιστανται ''φραστικη βια''οπως εσεις οσιομαρτυρας του κ..λου.
Υφιστανται τρομακτικη βια.Και σωματικη.
Καθεστε ολοι σας σε μια πυριτιδαποθηκη κυριε Παγκαλε.
Θα υποστειτε τις συνεπειες.
Ας το σκεφτοσασταν στα υπερατλαντικα σας ταξιδια και στα υπερπολυτελη σας ξενοδοχεια.
Καληνυχτα κυριε Παγκαλε σε ολους σας ,ολων των χρωματων.
Ευχομαι ανησυχα--υπεροπτικα --παντα ονειρα

Αναγνώστης
τρομακτικο

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πώς και δεν έχει σκάσει ο σκατοελέφαντας ρε γμτ.
Παιδιά, αυτός όταν ψοφήσει να θαφτεί σας παρακαλώ μέσα σε νερόλακο για ιπποπόταμους.
Π Α Χ Υ Δ Ε Ρ Μ Ο

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΝΤΕΠΕΤΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΝ ΨΗΦΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΤΡΩΗ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΡΕ ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ "ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ"

Ανώνυμος είπε...

xa xa xaaaaaaa kala ta lete , re pedia pos na kanei politiki O anthropos afou to myalo tou to exi stin Masa ke stin oikonoma ola mazi den ginonte thelete ke politiki ?? Alla opos pai tha tinaxti kamia mera ston Aera ke tha nomizoun oti eine Bomba xa xa xa

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπαρχει μεγαλυτερη τιμωρια απο το να σας βαλουν να γαμησετε αυτο το κυτος

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΗΞΕΙ: ΠΑΓΚΑΛΟΣ, ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΚΟΜΗ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ Ε. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ, ΧΙΤΛΕΡ ΚΛΠ.