Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Πενθούμε .....


Πενθούμε όλοι εμείς οι "αντιπαραγωγικοί", οι "κοπρίτες", "οι υπάλληλοι του ευρύτερου δημόσιου τομέα", "οι τεμπέληδες". Αυτοί που ζουν απαξιωμένοι από τα περισσότερα πρωτοκλασάτα στελέχη της πολιτικής, οι οποίοι τους θεωρούν πιστά και άβουλα όργανά τους, για όλες τις βρώμικες δουλειές, ενώ από την άλλη οι πολίτες τους αποκαλούν ενεργούμενα ανδρείκελα και φασίστες.
Πενθούμε όλοι εμείς οι......


ένστολοι πολίτες, το μόνο ξεκομμένο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας από συνταγματικά δικαιώματα και οικονομικά ωφελήματα εργαζομένων στο δημόσιο (υπαλλήλων βουλής, υπουργείου οικονομικών, κλπ, κλπ), μόνον υποχρεώσεις και καθήκοντα βλέπουν οι κυβερνώντες, όπως και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς.

Πενθούν όλοι εκείνοι που εκτελώντας το καθήκον τους (αυτά που η πολιτική ηγεσία διατάσσει) λοιδορούνται και καθυβρίζονται με κύριο εκφραστή τα περισσότερα των "Μέσων Μαζικού Εκμαυλισμού" που στηρίζουν κυρίως τους διαπλεκόμενους εθνοσωτήρες & καλλιεργούν την απαξίωση, τον ευτελισμό & την αποστροφή των πολιτών εις βάρος τους.
Σε τέτοιες κρίσιμες ώρες, χιλιοειπωμένες δηλώσεις κομμάτων & στελεχών για συμπαράσταση, αποτροπιασμό & οδύνη, μόνο σκεπτικισμό και ντροπή ενδεχομένως προκαλούν.
Φτάνει πια !!!
Με θαλασσινούς χαιρετισμούς,
Exantas


http://ksipnistere.blogspot.com/2011/03/blog-post_4813.html

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχουν λόγια αυτές τις στιγμές που μπορούν να παρηγορήσουν τις οικογένειες των αδικοχαμένων ηρώων, αλλά και στην μεγάλη οικογένεια των απλών αστυνομικών.Όμως θέλω να σα πω τούτο ως απόμαχος παλιός συνάδελφό σας. ΤΟ ΈΓΚΛΗΜΑ εις βάρος των σωμάτων ασφαλείας τελέστηκε πρίν πό πάρα πολλά χρόνια, όταν διέλυσαν τρία σώματα, για να μπορέσουν να αλώσουν την Χώρα και να χοροπηδούν ανεξέλγκτοι σήμερα κάθε είδους καλίκάντζαροι της πολιτικής,ωςβάνδαλοι του Αλάριχου, χωρίς κανένα ηθικό φραγμό,κατληστεύοντας την περιουσία του Ελληνικού Κράτους και όλων των Ελλήνων.Μαιμουδίζουν κλαψουρίζοντας ότι σας συμπονούν ενώ μέσα τους απεργάζονται άλλα, οι πρόδρομοι αυτοί του Αντιχρίστου.Μην περιμένετενα σας ακούσουν όπως δεν άκουγαν κι εμας πολλά χρόνια πρίν.Το Κράτος είναι πλέον απροστάτευτο κι εσείς οι τελευταίοι υπερασπιστές του πάνω στις επάλξεις.Εύχομαι να σας προστατεύει ο Θεός και να Σας δίνει κουράγιο γιατί έχετε να κάνετε με δυνάμεις του σκότους.Τέλος Θερμά και ειληκρινή συλληπητήρια στις οικογένεις των παιδιών και καλό παράδεισο να έχουν αυτά.

Ανώνυμος είπε...

πενθουμε ολες οι μανες και λεμε στης οικογεωνειες οτι υπαρχει ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ
το τελος του καθε ανθρωπου μετραει.................................................. και υπενθυμιζω στους αλητες τους πολιτικους οτι εχουν και αυτοι παιδια