Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Ποιοι θέλουν νεκρούς τους απεργούς πείνας;...Γιατί τους πέταξαν τα φαγητά όσων ήθελαν να σταματήσουν την απεργία πείνας;


metanastes-apergoi-peinas_copyΣτο Σπηλιοπούλειο νοσοκομείο, στην πλατεία Μαβίλη, διαμετακομίστηκαν δυο λαθρομετανάστες από το μέγαρο «Υπατία» εξαντλημένοι από την απεργία πείνας. Μαζί τους είναι και δυο στελέχη της… αλληλεγγύης. Προσέξτε τώρα τι έγινε.
Οι δυο απεργοί πείνας εξέφρασαν την επιθυμία να φάνε κάτι και να πιουν λίγο γάλα. Μόλις, όμως, το προσωπικό του νοσοκομείου τους πήγε λίγο φαγητό παρενέβησαν τα δυο μέλη της «αλληλεγγύης» και πέταξαν το φαγητό στην τουαλέτα!!!

Προφανώς, οι εν λόγω… φιλάνθρωποι προτιμούν να πεθάνουν οι λαθρομετανάστες για να ευχαριστηθούν; Εσείς τι λέτε κύριε Τσίπρα;
Είναι δυνατόν κύριε υπουργέ Υγείας, Ανδρέα Λοβέρδο, να συμβαίνουν τέτοια πράγματα; Για ψάξτε το…
www.elora.gr

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

AYTO EINAI ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΔΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΙ...ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ ΕΣΤΩ ΚΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

γιατί φοράει tommy hilfiger μπλουζα?

Ανώνυμος είπε...

aisxos.....oi "proodeutikoi" pia den exoun kanena endiasmo prokeimenou na petyxoyn to skopo tous. tous efage o dithen anthropismos.ekmetaleuontai tous lathrometanastes gia na petyxoun tous skopous tous. provlepo an den pethenei telika kanenas e na skotosoun ena oi idioi gia na ginei to sxetiko ntavantouri me kyrio thema...ton anthropismo. gamo tin allilegih tous gamo ta katharmata!!!

Demetra είπε...

To Tommy το μπλουζακι ειναι δανεικό απο τον Alexis

Ανώνυμος είπε...

Ρε 3 Μαρτίου 2011 11:42 π.μ., αυτο που σου τραβηξε την προσοχη σε αυτην την φωτογραφια ειναι το μπλουζακι? Ο ανθρωπος ειναι πεθαμενος..ελεος λιγο σεβασμο..

Ανώνυμος είπε...

.. ola exoun tin shmasia tous..
afiste tous pollous synais8imatismous kai ideolipsies... edo xanomaste kai emeis xynomaste !!
..logiki.. koinos nous !!

Ανώνυμος είπε...

κοίτα αυτο που ξέρω είναι πως όταν κάποιος έχει να φάει πάρα πολυ καιρό δεν κάνει να φάει αμέσως γιατι μπορεί να πεθάνει κάτι παθαίνει ο οργανισμός του,

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΤΑΜΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

Ανώνυμος είπε...

Το σχόλιο είναι εκ του πονηρού, με τον πιο ήπιο χαρακτηρισμό. Σ' αυτή την κρίσιμη φάση ενος σκληρού αγώνα όπως είναι η απεργία πείνας,δεν μπορεί ο καθένας να μπαινοβγαίνει στην Υπατία ή να αρχίσει να τρώει(λογικό και ανθρώπινο ακούγεται) γιατι έτσι υπονομεύεται ο αγώνας και η υπόθεση των μεταναστών.Κατα τ' άλλα τα σχόλια περι φιλανθρωπίας μοιάζουν προβοκατόρικα.

Ανώνυμος είπε...

Στην Ελλάδα δυστυχώς έχουμε μάθει να συζητάμε τα αυτονόητα. Είναι παράνομοι στην χώρα μας οι άνθρωποι αυτοί και δεν έχουν δικαίωμα να εκβιάζουν. Αγώνα πρέπει να κάνουν στην πατρίδα τους. Αυτοί της Υπατίας είναι παράνομοι γιατί υποκινούν παράνομες ενέργειες. και ρωτώ γιατί δεν συλλαμβάνονται; από που πληρώνονται; πως διανοούνται και το πέζουν φιλάνθρωποι με ξένες τσέπες; Δεν ντρέπονται να χρησιμοποιούν τους ανθρώπους;

Ανώνυμος είπε...

απο γιατρο ακουσα οτι οταν καποιος κανει απεργια πεινας τοσες μερες, αν του δωσεις φαγητο ετσι απλα, μπορει να πεθανει. πρεπει να ακολουθηθει ειδικο "προγραμμα επανασυτισμου" με συγκεκριμενη ποσοτητα και ειδος φαγητου.
αυτο ειναι μια λογικη εξηγηση, αλλα προφανως δεν προσπαθω να δικαιολογησω τη συμπεριφορα και το στυλ της "επιτροπης αληλεγγυης"

Ανώνυμος είπε...

eεξω τωρα τα σκουπιδια οι λαθρομεταναστες.....

Ανώνυμος είπε...

o ellinas pina k oi koprites k ta kolokanala asxolountai me olous autous tous metanastes oi metanastes kanoun koumanto ti xora aisxos koprites prodotes

Ανώνυμος είπε...

Aυτές οι ερμηνείες, ότι ίσως δεν έπρεπε να φάνε, διότι είναι επικύνδυνο μετά την απεργεία πείνας, ν' αρχίσει κανείς να τρωει κανονικά, δεν στέκουν κι ως εκ' τούτου δεν αποτελούν άλοθι , για τη συμπεριφορά της "επιτροπης αληλεγγύης".
Δεν στέκουν για τον εξής λόγο:
Σύμφωνα με το δημοσίευμα "το προσωπικό του νοσοκομείου τους πήγε λίγο φαγητό".
Εσείς τι λέτε; Δεν γνωρίζει το προσωπικό του νοσοκομείου, τι είναι κατάλληλο για να φάει ένας απεργός πείνας; Προφανώς γνωρίζει. Κι αν κάποιος νοσηλευτής δεν γνώριζε, δεν θα ρώταγε λέτε; Φυσικά θα ρώταγε και θα του έδινε κάτι κατάλληλο.
Τι συζητάμε για το φαγητο;;;
Γνωρίζουν καλύτερα οι "της αληλεγγύης" από τους νοσηλευτές ή τους γιατρούς;
.......
Συμφωνώ με τον σχολιαστή που είπε ότι αυτό είναι μια πολυ σοβαρή καταγκελία...
που φυσικά βρωμάει...

Ανώνυμος είπε...

τα παλικαρακια ειναι ηδη στην ΓΑΔΑ για τα περαιτερω....