Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗΣ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ.



"Πέμπτη 3 Μαρτίου καὶ ὥρα 22:00 τὸ βραδὺ συγκέντρωση στὴ πλατεία Συντάγματος ὑπὲρ τῶν ἑλλήνων ἀστυνομικῶν που χάνουν τήν ζωής τους για μας.ΟΛΟΙ στις 10 τὸ βραδύ της Πέμπτης στὸ Σύνταγμα. Ζητοῦμε προστασία καὶ καλύτερη χρηματοδότηση στὰ σώματα ἀσφαλείας ΤΩΡΑ!"

Με αυτό το κείμενο, ομάδα απλών ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ, πήρε την πρωτοβουλία να ορίσει το μέρος και την ώρα που ΚΑΛΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ... Καμιά Ένωση, πολιτική, συνδικαλιστική ή συντεχνιακή, καμιά Οργάνωση, κανείς επώνυμος... ΜΟΝΟ Η ΠΑΤΡΙΔΑ καλεί...

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ με τις φλόγες των ψυχών μας και των κεριών μας να λαμπυρίζουν τις Ελληνικές Σημαίες θα είμαστε ΕΚΕΙ! Μπροστά από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη που συνεχίζει να σκαλίζει με νέες μάχες ο "ακήρυχτος" πόλεμος εναντίον της Ελληνικής κοινωνίας και της ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ!

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η Αστυνομία συλλαμβάνει και η δικαιοσύνη αμφιβάλλει-αναστελλει-αναβάλλει-απαλλάσσει-αποφυλακίζει. Αυτή η δικαιοσύνη, αποφυλακίζει σήμερα την κατηγορούμενη για τρομοκρατία γερμανίδα και συγχρόνως σήμερα κηδεύονται δύο ακόμη ήρωες αστυνομικοί. Αυτή είναι η δικαιοσύνη μας. Γι΄ αυτό κάνουν πάρτυ σε αυτή τη χώρα τα κάθε είδους καθάρματα. Κει μετά κατηγορούμε την Αστυνομία. Οι δικαστές τι κάνουν τους κακοποιούς όταν συλλαμβάνονται;;