Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Ο "ΣΤΟΧΟΣ" ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ: ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΟΥ ΣΥΝΟΜΙΛΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ...


Κοιτάχτε πάλι κάτι "συμπτώσεις"... Κοντά στους κουκουλοφόρους να συνομιλεί μαζί τους (να τους καθοδηγεί και να τους βάζει χέρι γιατί καθυστερούν θα έλεγε κάποιος άλλος) είναι πάλι κάποιος που έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του. Ποιός;

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μέλος του ΑΝΤAΡΣΙΑ. πρώην μέλος της ΟΛΜΕ. Υποψήφιος με το ΑΝΤΑΡΣΙΑ στις δημοτικές εκλογές που πέρασαν με τον συνδυασμό "ΜΑΧΟΜΕΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΔΑΦΝΗΣ" Είναι τώρα μέλος στην Ε' ΕΛΜΕ.


Έχει χαρακτηρίσει "ΑΝΟΗΤΟΥΣ" τους εκτελεστές της "Σέχτα", καθοδηγούσε μαζί τον Κωνσταντίνου μουσουλμανικές κινητοποιήσεις στο κέντρο της Άθήνας, ενώ δικαιλογούσε το πλιάτσικο και την καταστροφή της Αθήνας εκείνον το "Δεκέμβριο" χαρακτηρίζοντας επαναστάτες τους πλιατσικολόγους και τους εμπρηστές.

Αυτός είναι ο καθηγητής Παύλος Αντωνόπουλος που συνομιλεί με τους κουκουλοφόρους.... ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΧΗΜΕΙΑ!


http://www.stoxos.gr/2011/02/blog-post_914.html

4 σχόλια:

Modestus είπε...

Απλά αποδεικνύεται και έμπρακτα πόσο κακό έχουν κάνει σε αυτή τη χώρα οι αναρχοκουμμουνιστές από τον εμφύλιο μέχρι σήμερα. Πολύ πιο ύπουλοι από ακροδεξιά στοιχεία. Ουσιαστικά κάνουν το ίδιο πράγμα με αυτούς με την διαφορά ότι είναι και προδότες ανθέλληνες.

Ανώνυμος είπε...

Ποτε επιτελους θα γινει καθαρση απο τα παλιοκαθαρματα, ποτε θα απαλλαγουμε απο τετοιους "καθοδηγητες"; Ελεος! Δεν ηρθε ακομα η ωρα να κανουμε κατι;;

Ανώνυμος είπε...

Την ίδια μούρη με τον Πάγκαλο και τους ομοίους του έχει. Τι να σχολιάσουμε;;;

Ανώνυμος είπε...

Ανθρωπος χωρίς ηθικούς φραγμούς,δεν πιστεύει στην πατρίδα,θρησκεία,οικογένεια,γεμάτος έπαρση και λίγο απο ειρωνεία.
Απλά γεννήθηκε για την ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!