Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Τα πήρε στο κρανίο ο βελόπουλος!! Φοβερό χώσιμο σε Παπαγαλάκι του κκε


"Εδώ δεν έχουμε ούτε Στάλιν ούτε τίποτα"
"Τα λεφτά που παίρνουμε πάνε στις τράπεζες!!"


8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

λαθος βιντεο εβαλες ρε μεγαλε

Ανώνυμος είπε...

τα λεφτέ που δώρησαν στο μέγαρο μμουσικής θα μπορούσαν δεν μπορούσαν να τα δώσουν στα παιδιά των αστυνομικών που τα δικαιούνται, γιατί ήταν λεφτά των πατεράδων τους και τους τα φάγανε οι κλέφτες του ΜΤΣ, αλλά δεν το κάνουν.Τ' ακούς αυτά κ Βελόπουλε τα διαβάζεις μήπως; όχι βεβαίως γιατί και σενα δεν σε συμφέρουν.

Ανώνυμος είπε...

ti les mwre den tous evrise o karatzaferis gia ta lefta tou megarou poy les.an den exete enimerwthei mi milate.

Ανώνυμος είπε...

Όταν ο βελοπουλος ψήφιζε το μνημόνιο υποδουλώνοντας τους έλληνες στα ξένα και εγχώρια συμφέροντα που χρόνια τώρα εξυπηρετεί το αφεντικό του ώστε να μπορεί να έχει πολιτική φωνή, ήταν καλά; όλοι έχουν πάθει αμνησία σε αυτή την χώρα; Αυτοί που τους νοιάζει τόσο πολύ για τα εθνικά συμφέροντα και έχουν πάρει εργολαβία τον πατριωτισμό είναι αυτοί που πρώτοι μας ξεπούλησαν και χωρίς δισταγμό θα συνεχίσουν να το κάνουν… όλοι οι πολικοί μας έχουν πουλήσει οι νεοφιλελεύθεροι σοσιαλιστές οι κολοτουμπες ακροδεξιοί και οι αριστεροί που αντί να σηκωθούν και να φύγουν μετά το πραξικόπημα της υπογραφής του μνημονίου κάθονται στις στρογγυλές βουλευτοκαρεκλες τους νομιμοποιώντας το. Αίσχος!

Ανώνυμος είπε...

Και στην τελική κανένα παπαγαλάκι του ΚΚΕ δεν ψήφισε το μνημόνιο!!!

Ανώνυμος είπε...

ναι αλλά πρωτο το κκε εφαρμοσε αυτα που λεει το μνημονιο δηλ.απολύσεις το καλοκαιρι του 10' και τα χριστουγεννα πριν λιγουσ μηνες απτην τυποεκδοτικη και τον 902.να τα λεμε ολα παπαγαλακια

Ανώνυμος είπε...

εχουμε λεφτα για το μεγαρο και οχι για κρανοι και αλεξισφαιρα?ουτε δεκαχρονο παιδακι δε το πιστευει το ψεμα αυτο

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ ΣΩΣΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑΛΙΝ? ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑΞΑΔΕΣ, ΠΑΤΑΚΟΥΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΠΑΣΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΣΙΧΤΕΙΡΟΥΝ.