Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Ο Καρατζαφέρης “εξοπλίζει” την ΕΛ.ΑΣ &Τροπολογία για την χρήση των οπλων κατέθεσαν οι βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ



Αναστέλλεται η έκδοση κάθε ενημερωτικού κομματικού εντύπου και ευχετήριων καρτών για το Πάσχα.
Τα χρήματα, που θα εξοικονομηθούν από τις περικοπές αυτές, ο κ. Καρατζαφέρης θα τα διαθέσει για την αγορά αλεξίσφαιρων γιλέκων για τους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας. ΚΑΙ
 
Τροπολογία με την οποία προβλέπεται οι αστυνομικοί που καταδιώκουν εγκληματίες αν.... μπορούν να κάνουν χρήση πυροβόλου όπλου χωρίς να συντρέχουν οι προϋποθέσεις του νόμου, κατέθεσαν στη Βουλή, βουλευτές του ΛΑ.ΟΣ.
Η τροπολογία εντάσσεται στο νομοσχέδιο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για τη σύσταση Γραφείου Αντιμετώπισης Περιστατικών Αυθαιρεσίας.
Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν οι βουλευτές, με βάση τον ισχύοντα νόμο, οι διατάξεις που ρυθμίζουν τη δυνατότητα χρήσης πυροβόλων όπλων από αστυνομικούς είναι ασαφείς και οι αστυνομικοί δεν μπορούν να γνωρίζουν με σαφήνεια πότε επιτρέπεται να κάνουν χρήση όπλου.
Η διάταξη που προσθέτουν αναφέρει: «Σε περίπτωση καταδίωξης υπόπτων που σχετίζονται με εγκληματικές δραστηριότητες ο αστυνομικός δύναται να κάνει χρήση πυροβόλου όπλου χωρίς να απαιτείται να συντρέχουν οι λοιπές προϋποθέσεις του παρόντος άρθρου».


Διαβάστε περισσότερα: 
http://trikalagr.blogspot.com/2011/03/blog-post_1830.html#ixzz1FhSmD2kG

8 σχόλια:

Unknown είπε...

Μπραβο στο ΛΑ.Ο.Σ.!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΖΩΟ ΤΟ ΔΙΠΟΔΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑ ΠΑΣΟΚ ΤΩΡΑ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΟ ΛΑΟΣ.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΣΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΑΡΩΜΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ναι όσα προβλέπει το Λάος γίνονται, τότε γιατί μας πούλησαν στο ΔΝΤ και τα ξένα συμφέροντα;;
Ο καρατζαφερης κάνει κολοτουμπες όπου βλέπει ψήφους, ντροπή, προσπαθεί να κερδίσει ακόμα και από τους νεκρούς…

Ανώνυμος είπε...

ο ανωνυμος 12:03 ειναι ΣΩΣΤΟΣ.ευγε φιλε.Ολοι πλεον πρεπει να καταλαβουμε οτι ο καρατζαφερακος παιζει το παιχνιδι του.Ε βεβεαια..πλεον στο μπουρδελο που καταντησαν την χωρα οποιος κανει το αυτονοητο ξαφνικα γινεται καλος πολιτικος.ΚΑΝΕΝΑΣ ψηφος στα λαμογια.Το παρον συνταγμα πρεπει να αλλαξει.κυνηγι στα κομματα πλεον πρεπει να ξυπνησουμε

Αργοναυτης είπε...

Γιώργο, για ρίξε την πρόταση να γίνει η Μακρόνησος Alkatraz με αυξημένες αρμοδιότητες των φυλάκων όπως στις φυλακές ATIKA στις ΗΠΑ

Ανώνυμος είπε...

Συνέλληνες,εγώ πιστεύω στον Καρατζαφέρη και σε όλη την ομάδα του ΛΑΟΣ.Δεν κάνει αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση,αλλά προτείνει πραγματικές λύσεις για τεράστια προβλήματα που δημιούργησαν άλλοι(ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ).Να αποδέχεστε και να αξιολογέιτε σωστά την επικοδομοιτική κριτική και όχι την αντίδραση χωρίς στόχο.Δεν πληρώνω,δεν ψηφίζω,πάμε να τα σπάσουμε όλα,όλα φωτιά και στο τέλος ζήτω η Ελλάδα....ποιά Ελλάδα,αυτη που μόλις κάψαμε?
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΑΝΕ.ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ....

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΩΡΓΟ, ΓΙΩΡΓΟ,ΓΙΩΡΓΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

ΜΠΡΑΑΑΑΒΒΒΒΟΟΟΟ ΓΙΩΩΩΡΓΟΟΟΟΟ

ΓΙΩΡΓΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!

ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΟΔΕΛΕΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ;
ΠΟΥΣΤΗΗΗ!

ΜΙΛΑΣ ΣΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΚΟΥΝΕ!

ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΠΟΥΣΤΗ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ;

ΒΟΥΚΕΝΤΡΑΑΑΑΑ ΠΟΥΣΤΗΗΗΗΗ! ΣΑΡΙΖΑΑΑΑ.......