Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

"όχι άλλοι ξένοι στην Ελλάδα μας", λένε οι ...Αλβανοί !


Δεν είναι πλάκα !
Στις ειδήσεις του Alpha, είχε ρεπορτάζ από στέκια Αλβανών μεταναστών οι οποίοι, ήταν αγανακτισμένοι από το κύμα λαθρομετανάστευσης που έπνιξε την Ελλάδα και  έλεγαν "δεν πάει άλλο, όχι άλλοι ξένοι στην Ελλάδα".
Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα πάντως ! taxalia.blogspot.com

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΙΛΛΥΡΙΟΙ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟΓΩΝΟΙ ΤΟΥ ΙΛΛΥΡΙΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΔΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕΤΟΙΚΙΣΕ ΣΤΗΝ ΙΛΛΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΘΗΒΑ.ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟ ΦΥΛΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΣΕΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΩΡΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΣΜΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Kala kai giati ypo8alptoyn ton UCC???
8a trela8oyme entelvs se aythn thn xvra

Ανώνυμος είπε...

"Δυό γαιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα"....! Πάνσοφε αθάνατε ελληνικέ λαέ!!!

Ανώνυμος είπε...

Τι απόγονοι των ... και πράσινα άλογα!!!Αυτή η φυλή δεν έχει καμία σχέση με εμάς κ ούτε θα έχει ποτέ γιατί δεν υπάρχουν στοιχεία που να τους ενώνουν ,όπως του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!Επίσης φανταστήτε πόσο άνετα τους έχουμε κάνει να νιώθουν στην χώρα μας ,όταν δηλώνουν ότι δεν θέλουν άλλους αλλοδαπούς.Δηλαδή αυτοί τι είναι?Η μήπως με 10 χρόνια παραμονής νομίζουν πως έχουν κ δικαιώματα σε αυτόν τον τόπο?Δυστυχώς έχω ακούσει πως μιλάνε για την Ελλάδα,αλβανοί που έχουν γεννηθεί εδώ,έχουν τελειώσει κ το Ελληνικό σχολίο.Μιλάνε υβριστικά κ να μην σχολιάσω παραπάνω ....!Δεν είμαι ρατσιστής αυτοί είναι αλβανοί!Και έχω κ πρόβλημα με την φάρα τους!

Pms13

Modestus είπε...

Έλα τώρα με τους Αλβανούς να κόψουν λάσπη και αυτοί μη τους πάρει ο διάολος τον πατέρα. Άιντε πολλά κοπρόσκυλα μαζεύτηκαν εδώ, οι παχιές αγελάδες τελείωσαν τον μπούλο στις πατρίδες τους πίσω όλοι.

Ανώνυμος είπε...

Βρε ουστ απο εδω !!!!!
Η χειρότερη φάρα που πέρασε απο την Ελλαδα !

Ακου οι Αλβανη αγανάκτησαν χα χα χα χα

elpidab είπε...

αντικειμενικά, τα κοπρόσκυλα είμαστε εμείς (οι Έλληνες)...
αλλιώς δεν θα είχαν δουλειές οι Αλβανοί, ούτε οι υπόλοιποι...
και πολλοί απο αυτούς είναι αξιόλογοι και αναγνωρίζουν τις άθλιες πάγιες τακτικές των συντοπιτών τους (γι' Αλβανούς μιλάω)...
καλώς ή κακώς οι Αλβανοί έχουν εισχωρήσει εδώ και χρόνια στην ελληνική κοινωνία και καλώς ή κακώς τους έχουμε δεχτεί με ανοιχτές αγκάλες...για τις γνωστές δουλειές.
κάποιοι έχουν αλλαξοπιστήσει κιόλας (και βαπτιστεί)!
το θέμα είναι ν' αφομοιώσουμε αυτούς που θέλουν και να διώξουμε τ' αγκάθια, αλλά -τελικά- ποιός θα το κρίνει αυτό;
και κάτι τελευταίο· η συμπεριφορά μας, ως Ελλήνων, προς Αλβανούς και λοιπούς συνάδει απόλυτα με τα δουλικά καθεστώτα εξ' αρχής των κοινωνιών και με τις προσταγές της ΝΤΠ (απλά αργότερα θα είμαστε κι εμείς στην ίδια θέση)...

Ανώνυμος είπε...

Στη δουλεια ενας αλβανος μου ελεγε οτι διαβαζε τη νεωτερη ιστορια ΤΟΥ, και παραξενευτηκα...να δω τι θα μου πει,(λεγαμε για την κριση)
Και μετα μου ελεγε για τον Χ.τρικουπη και το "δυστυχως επτωχευσαμεν" ,...και εμεινα !!!!
Εντελει ,πρεπει να παραδεχτουμε οτι μετα απο 20+ χρονια που ειναι στην Ελλαδα μας εχουν αφομειωθει.(αντιθετα με τους γυφτους)
Για να μη γινω αιρετικος και πω οτι ο Κολοκοτρωνης μιλαγε και αρβανιτικα ,(επειδη οι μισοι δεν θα τον καταλαβαιναν διαφορετικα) , η οτι ο Σκεντερμπεης,(ο Κολοκοτρωνης των αλβανων) κανονικα λεγοταν Γεωργιος Καστριωτης !!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΙΝ ΤΟ 1913 ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΠΕΝΑΜΕ ΚΑΙ ΒΓΕΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΔΑΞΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΡΙΖΕΣ ΕΧΟΥΝ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΜΑΚΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΚΡΗΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ ΠΟΥ ΜΗΝΑΝΕ ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΟ Κ.Λ.Π......ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙ

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΟ 1821. ΑΛΛΟ ΑΡΒΑΝΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΛΒΑΝΙΚΑ. ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΤΕ. ΑΠΛΩΣ ΕΧΑΣΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΞ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΔΥΟ ΓΑΙΔΑΡΟΙ ΜΑΛΩΝΑΝΕ ΣΕ ΞΕΝΟ ΑΧΥΡΩΝΑ. ΕΞΩ ΟΛΟΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

dn exei matheytei sthn ellada h istoria.dn einai allo oi alvanoi kai allo h arvanites...oi arvanites kapote diokontousan apo thn ellada kai yphrxe apagoreysh na omiloun arvanitika...akoma kai ayto to blog kanei propaganda...ores ores bgazei arthra p tha ta evlepa se blog ths xryshs ayghs...oi theories synomosias einai pragmatika gegonota ean ta deis me sfairiki apopsi kai oxi me ratsistiki apopsi

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΝ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑΤΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΓΑΛΩΣΗ ΟΧΙ ΝΑ ΜΙΚΡΙΝΗ.ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑ ΜΕ ΠΟΜΑΚΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ. ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΙΤΑΚΤΕ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ .ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙ.

Ανώνυμος είπε...

Οι αλβανοί χωρίζονται σε 2 μεγάλες φυλές , τους Τόσκηδες και τους Γκέγκηδες.
Οι Τόσκηδες είναι μελαχρινοί και μοιάζουν εξωτερικά με εμάς και κατοικούν στη νότια Αλβανία.Αυτοί μπορούν άνετα να αφομοιωθούν καθώς είναι η συντριπτική πλειοψηφία των ορθόδοξων Αλβανών και είναι και η συντριπτική πλειοψηφία των Αλβανών που κατοικούν στην Ελλάδα.Επίσης μπορούν να συννενοηθούν και με τους Αρβανίτες.
Οι Γκέγκηδες είναι η άλλη φυλή των Αλβανών , κατοικεί στην βόρεια Αλβανία , επίσης και οι Κοσσοβάροι ανήκουν σε αυτή τη φυλή ( άρα και οι UCCκάδες ), αυτοί είναι ξανθοί και γαλανομάτηδες .Πιθανώς να είναι και οι απόγονοι των Τουρκαλβανών.Χαρακτηριστική μορφή ο Μπερίσα.
Αν ρωτήσετε έναν Αλβανό με καταγωγή από τη νότια Αλβανία να σας πει την άποψη του για τους βόρειους συμπατριώτες του , θα σας πει τα χειρότερα.

Ανώνυμος είπε...

Στην ΕΛΛΑΔΑ....Τ Ο Υ Σ ; Μηπως ειναι υπο την επηρεια των αεροψεκασμων; Τελικα μονον οι ΕΛΛΗΝΕΣ δεν κανουνε κουμαντο σε αυτη την χωρα;