Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Απίστευτος ανθελληνισμός μέσα από το τσαντίρι του αισχρού Λα-λάκη.!



Χθες βράδυ βυθίστηκε στο πένθος η Ελληνική Αστυνομία.
Ο 22χρονος Γιώργος Σκυλογιάννης και ο 23χρονος Γιάννης Ευαγγελινός, έπεσαν νεκροί από τις σφαίρες τριών στυγερών δολοφόνων, ενδεχομένως και λαθρομεταναστών, που τους έστησαν ενέδρα θανάτου σ’ ένα στενό δρομάκι στου Ρέντη.
Οποία σύμπτωσις.!
Χθές, η Ελληνική Αστυνομία τιμούσε τους πεσόντες στο καθήκον αστυνομικούς…
Τα δύο νέα παιδιά που υπηρετούσαν στην ομάδα "ΔΙΑΣ" εκτελέστηκαν εν ψυχρώ με σφαίρες από καλάσνικοφ στο κεφάλι. Κι ήταν μια μέρα σαν τις άλλες, που έδιναν την δική τους μάχη στο δρόμο με την εγκληματικότητα…
Οι οικογένειές τους, και η οικογένεια της Ελληνικής Αστυνομίας βυθίστηκαν στο πένθος.
Άπαντες οι έχοντες Ελληνική συνείδηση σοκαρίσθηκαν από την τραγική είδηση της εν ψυχρώ δολοφονίας των δύο νέων παλικαριών της ΕΛ.ΑΣ.
Άπαντες πλην ενός. Του αισχρού Λάκη Λαζόπουλου, ο οποίος - συμπτωματικώς - χθες μέσα από το ανθελληνικό τσαντίρι του, προσέφερε προς το χαϊβανοειδές ακροατήριό του και μέσα από την TV στον Ελληνικό λαό, ρεσιτάλ αθλιότητος και κρετινισμού.
Την ώρα που ολόκληρη η Ελληνική κοινωνία θρηνούσε για τον άδικο χαμό των δύο παλικαριών, η ίδια αυτή Ελληνική κοινωνία συνεχίζει να ανέχεται την αυτο-αναγόρευση σε κριτή των πάντων τον άνθρωπο που συνήθιζε να βρίσκεται εν πλω προς Μύκονο στο κατάστρωμα του περιβόητου κότερου "Therapin" του ιδιοκτήτη της ψυχιατρικής κλινικής "Κασταλία" και πλήρως εξαρτημένου εκ των ψυχοτρόπων Πέτρου Λυμπέρη, όπου το καλοκαίρι του 2001 στη Μύκονο η αστυνομία εντόπισε μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης. Τότε, οι επώνυμοι επιβαίνοντες φυγαδεύτηκαν αντί να συλληφθούν. 
Μεταξύ των "επωνύμων" και ο ...Λάκης.!
Είναι απίστευτο...
Την ώρα που οι δύο εν ψυχρώ και εν ώρα υπηρεσίας δολοφονηθέντες νεαροί Αστυνομικοί από τα ομαδικά πυρά των αδίστακτων (ενδεχομένως και λαθρομεταναστών) φονιάδων, αυτός ο ..."άνθρωπος" είχε 20λεπτη ζωντανή σύνδεση με τα λαθροφέρματα της Υπατίας, εκφράζοντας μάλιστα και δημοσίως την πλήρη συμπαράστασή του στον ..."δίκαιο αγώνα"  (απεργία πείνας) που κάνουν, προκειμένου να εκβιάσουν την ανύπαρκτη ελληνική κυβέρνηση να προβεί στην παράνομη ...νομιμοποίησή τους.  
Σήμερα, η Ελληνική σημαία θα σκεπάσει τα φέρετρα των δύο αδικοχαμένων αστυνομικών.
Όσον αφορά τον Λάκη και τους ανήκοντες στην ίδια συνομοταξία, δεν τρέχει τίποτα. Απλά ...ψόφησαν δυο "αντιπαραγωγικοί" μπάτσοι, που δεν λεγόταν ...Γρηγορόπουλοι.!
Εμείς όμως θα θρηνούμε. Και θα θρηνούμε όπως συνηθίζουμε να κάνουμε πάντα για όλους εκείνους που στο βωμό του καθήκοντος θυσιάζονται για να επιβιώνουν οι κάθε λογής ...σαπιοκοιλιάδες αντιπρόεδροι και μη.
Τί κρίμα.!
Μα το Θεό τι κρίμα, να περάσω από τις ίδιες πόρτες του ΔΠΘ με το ανθελληνικό υποκείμενο που ακούει στο όνομα Λα-λάκης.!

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Α ρε φιλε.....
Τι περιμενεις απο αντρα,που βαζει κρεας στο κωλο του?

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ,ΕΔΩ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΤΗΚΕΣ!!!!!!

ekath είπε...

Και φαντάσου, λέω τώρα, να βρεθούν οι ληστές και να είναι Έλληνες ή νόμιμοι μετανάστες!...

Maximos είπε...

Γίναμε μάρτυρες μιας τραγωδίας. Δυο 20χρονα παιδιά αστυνομικοί έπεσαν. Ο Γιώργος Σκυλογιάννης και ο Ιωάννης Ευαγγελινέλης ήταν παιδιά του λαού που κατατάχθηκαν στην Ελληνική Αστυνομία για 700 Ευρώ γιατί δεν ανήκαν στο λούμπεν (ξεφτίλες στην μαρξιστική) της Εκάλης, της Πολιτείας, του Ψυχικού ώστε το λαμόγιο μπαμπάς και η μποβαρίζουσα μαμά να τα στείλουν για σπουδές στο Παρίσι, στο Λονδίνο ή το Βερολίνο για να γυουχάρουν, εκ του ασφαλούς, τον Πάγκαλο ή τον Yorgo. Κτυπήθηκαν από τις σφαίρες εγκληματιών σίγουρων για την ατιμωρησία. Ξεσηκώθηκε ο πολιτικός και δημοσιογραφικός συρφετός και άρχισε να χύνει κροκοδείλια δάκρυα. Τα θύματα δεν είναι παρά τα άβουλα πιόνια στην σκακιέρα ενός άνοστου, ανίερου και βάρβαρου πολιτικού παιχνιδιού που παίζεται χρόνια τώρα εις βάρος και πάνω στο σώμα της πατρίδας μας.

Οι εγκληματίες μπορεί να πάτησαν την σκανδάλη, το όπλο όμως το είχαν γεμίσει η μωρία, η αγυρτεία, η διανοητική αναπηρία της Ελληνικής άρχουσας τάξης. Άρχουσα τάξη που επί 35+1 χρόνια αφήνει την "προοδευτική" τρομοκρατία να λυμαίνεται τα πανεπιστήμια,την εκπαίδευση, τον τύπο, να παραποιεί ή και να αντιστρέφει έννοιες, αλλά δεν παραλείπει να κάνει δώρα στον εαυτό της και να φροντίζει το μέλλον των παιδιών της.

Αυτή η άρχουσα τάξη και οι διάφοροι παρατρεχάμενοι της είναι οι ηθικοί αυτουργοί.

Ανώνυμος είπε...

Έχω αποφασίσει να μην στέλνω αρνητικά σχόλια, ή να έρχομαι σε αντιπαράθεση.
Οπότε θα στέλνω μόνο θετικά.
Μπράφο φίλε μάχιμε, τα είπες όλα!
Αυτά όμως, δεν είναι "in" και ενοχλούν τους φαρισαίους που έχουν χαλυβδώσει αυτό το άρρωστο -προοδευτικό/άκρα συντηρητικό ωστόσο και αντιδραστικό- κράτος.

GEORGIOS είπε...

εάν ο κ. λακης βρισκόταν σε μια βάρκα που βούλιαζε και είχε την δυνατότητα να δώσει (ως καλώς Σαμαρείτης) ένα σωσίβιο για να σωθεί κάποιος και στη βάρκα είχε την κόρη του και έναν λαθρομετανάστη , σε ποιον θα έδινε το σωσίβιο?
έτσι και εγώ ως Ελληνας λέω να πάνε από εκεί που ήρθαν όλοι οι λαθρομετανάστες και να προσπαθήσουμε να σώσουμε τους Ελληνες

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα που σε έχω και φίλο στο facebook. Έγραψα ένα σχόλιο για την συγκεκριμένη ανάρτηση που δεν ήταν υβριστική. Αυτό που είπα είναι ότι είσαι άδικος για το συγκεκριμένο θέμα..... στο τέλος της εκπομπής του μάλιστα απολογήθηκε-δικαιολογήθηκε ότι μόλις εκείνη την στιγμή το έμαθε-ενημερώθηκε. Φίλε μου δεν μπορώ να καταλάβω σε τι σε πείραξε το σχόλιο ειλικρινά....δεν δέχεσαι καμιά κουβέντα σε ότι πιστεύεις; Η είσαι της άποψης ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Θα σου στείλω και μήνυμα στο facebook. Άσχετα αν επιλέγω να γράψω ως ανώνυμος....μου το επιτρέπεις εξάλλου.

Ανώνυμος είπε...

ψυχραιμια παιδια,ο ανθρωπος αυτος και να μην υπηρχε,θα εφευρισκετο απ το συστηαμα.ο λογος ειναι πολυ απλος αρκει να κατανοησει κανεις οτι προκειται για μια απ τις καλυτερες ανακουφιστικες βαλβιδες του συστηματος.ΤΙ θα επρεπε ναχαν κανει οι ελληνες εδω και καιρο;εξεγερση πολυ μεγαλυτερη και απ αυτη των αραβων.αντ αυτου καθε βραδι στρογγυλοκαθονται στους καναπεδες εχωντας την πιτσα καιτ ην μπυρα εμπρος και κανουν απο εκει επανασταση.(με κινουμενα σχεδια φυσικα)ας τους αλλους για αληθινες εγερσεις.ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.