Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Μας πάνε στην Ελλάδα χωρίς σύνορα



Μας πάνε στην Ελλάδα χωρίς σύνορα!..Οι σκληρές πρόβες του εθνικού μας ακρωτηριασμού άρχισαν.
Οι κατευθυνόμενοι πολιτικοί σερβιτόροι του Στέιτ Ντιπάρτμεντ έπιασαν δουλειά: «Το Ανατολικό Αιγαίο δεν έχει σύνορα», δηλώνουν αιφνιδιαστικά. Και χωρίς τσίπα προσθέτουν: «Οι ΗΠΑ αναγνωρίζουν χώρες- δεν αναγνωρίζουν σύνορα»…
Θα κάνε λάθος όποιος βιαστεί και γίνει έξω φρενών με τη δήθεν ηγέτιδα χώρα του κόσμου. Θα κάνει λάθος, γιατί η Αμερική σακατεύει συστηματικά την Ελλάδα για λογαριασμό της κρυφής υπερκυβέρνησης που λέγεται «Λέσχη Μπίλντενμπεργκ», από την οποία, χωρίς να έχει ιδέα ο αμερικανικός λαός, έχει καταληφθεί ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ και τελεί σε κατάσταση ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΟΜΗΡΙΑΣ η εξωτερική της πολιτική.
Θα είμαι ξεκάθαρος.

Πρώτη η «Μπίλντενμπεργκ» στη μυστική της συνεδρίαση του `96 αποφάσισε να προχωρήσει το σατανικό σχέδιο του «Αιγαίου χωρίς σύνορα». Ο λόγος; To μεγαλύτερο συμβόλαιο του κόσμου που κοιμάται κάτω από τα Ελληνικά νερά.ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ.
Οι κρυφοί συμβολαιογράφοι του κόσμου έχουν στα χέρια τους ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, από δορυφόρους και εταιρείες πετρελαίου, ότι πρόκειται:
Πρώτον, για το μεγαλύτερο κοίτασμα του πλανήτη.
Δεύτερον, ότι μπορεί να βγει στην επιφάνεια ΜΟΝΟ στα ελληνικά νερά- κάπου κοντά στη θέση Μπάμπουρα της Θάσου.
Και τρίτον, ότι απαιτούνται να δαπανηθούν τρις.δολλάρια για την εξόρυξή του.
Επομένως, με βαποράκι τους κυρίως τον Χόλμπρουκ, έβαλαν στο πολιτικό ρουλεμάν της προώθησης και της επιβολής ΤΑ ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΑ στα χωρικά μας ύδατα.
Προσέξτε την ανατριχιαστική σειρά:
Ίμια, 132 νησίδες-γκρίζο Αιγαίο,συγκυριαρχία και συνεκμετάλλευση με την Τουρκία. Και το τελικό κατακέφαλο χτύπημα: ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ. Το τέλειο πολιτικό έγκλημα σε βάρος μας.
Εκεί μας πάνε οι κρυφοί κυβερνήτες, οι διεθνείς συμβολαιογράφοι με δεξί τους χέρι την εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσούσα Αμερική!..
Εκεί μας πάνε. Ολοταχώς.
Και οι εδώ ανυποψίαστοι πολιτικοί συμβολαιογράφοι των μπαλκονιών συνεχίζουν «ευτυχισμένοι» να υπόσχονται στο Λαό:
Eθνική Ανεξαρτησία, ΠΟΥ ΤΗ ΧΑΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.
Οικονομική ευημερία, ΠΟΥ ΠΟΤΕ δεν έρχεται.
Ισχυρή Ελλάδα…
Μια Ελλάδα εθνικού σοκ, που γίνεται μέρα με τη μέρα η ΜΟΝΗ ΧΩΡΑ στον κόσμο χωρίς σύνορα!…
Εκεί μας πάνε.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σίγουρα είναι ανυποψίαστοι οι πολιτικοί (μας;;) ή μήπως είναι στο κόλπο και ρίχνουν το κάστρο εκ των έσω;;; Μήπως είναι ξένοι πράκτορες;;