Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

ΤΑ "ΑΓΑΘΑ" ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΓΚΕΪΤΣ



1197855Η επιρροή του Μπιλ Γκέιτς στα παγκόσμια δρώμενα -και σε πολλά επίπεδα- είναι γνωστή και κανείς δεν μπορεί να την αμφβισβητήσει.
Ο ιδιοκτήτης της Microsoft κατέχει το εξαιρετικά ισχυρό ίδρυμα "Bill & Melinda Gates Foundation" (BMGF), το οποίο -κάθε χρόνο- δίνει δισεκατομμύρια δολάρια σε προγράμματα «υπεράσπισης και πολιτικής», ενώ ευνοημένα -οικονομικά- βγαίνουν και πολλά Μέσα Ενημέρωσης, που προβάλλουν και στηρίζουν τα....
συμφέροντα και τις δράσεις του ιδρύματος.
Ο "μανδύας" της φιλανθρωπίας που χρησιμοποιεί το ίδρυμα, το βοηθά να προωθεί προγράμματα για γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα και το μαζικό εμβολιασμό, ενώ οι οδηγίες και ο τρόπος προσέγγισης από τα "φιλικά" Μέσα Ενημέρωσης, είναι κάτι το ευνόητο.
Μεταξύ των "κερδισμένων", από τις δωρεές του Γκέιτς, είναι οι εφημερίδες New York Times, Guardian, PBS και το τηλεοπτικό δίκτυο ΑΒC.
Επίσης, πολλοί δημοσιογράφοι παίρνουν μέρος σε "επιμορφωτικά" σεμινάρια, προκειμένου να παρουσιάζουν, στον κόσμο, το πρόγραμμα του ιδρύματος.
Ο τρόπος παρουσίασης των θέσεων του BMGF είναι πολύ συγκεκριμένος, ώστε να μην παρεκκλίνει από την κατεύθυνση, που δίνεται, σε κάθε περίπτωση.
Σίγουρα, το κάλυμμα της "καταπολέμησης της φτώχειας στον κόσμο, οι παιδικές και όχι μόνο ασθένειες σε διάφορες χώρες της Αφρικής και η διάδοση του εμβολιασμού" είναι ελκυστικές έννοιες για το ευρύ κοινό.
Όμως, στην ουσία, εξυπηρετούνται μυστικά σχέδια του ιδρύματος, που αποτελούν μέρος ενός ευρύτερου πλάνου για τη μείωση του παγκόσμιο πληθυσμού.