Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Δέκτες έντονων αποδοκιμασιών έγινε ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και οι βουλευτές του ΛΑΟΣ, Α. Γεωργιάδης και Θ. Πλεύρης



Δέκτες έντονων αποδοκιμασιών έγινε ο πρώην πρωθυπουργός και επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και οι βουλευτές του ΛΑΟΣ, Α. Γεωργιάδης και Θ. Πλεύρης, οι οποίοι έδωσαν το "παρών" στην κηδεία του αστυνομικού Ι. Ευαγγελινέλη. Οι συγγενείς του άτυχου αστυνομικού, όταν τους είδαν στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου στο Περιστέρι, τους είπαν σε έντονο ύφος "τι θέλετε εδώ;" και "ήρθατε για ψήφους στην Κηδεία". Μάλιστα δεν τους.... επέτρεψαν να μπουν στο νεκροταφείο. Το κλίμα για τους πολιτικούς και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ήταν πολύ βαρύ και δημοσιογράφοι δέχθηκαν επίσης φραστική επίθεση.
Συγγενείς και φίλοι του 23χρονου αστυνομικού είχαν ξεκαθαρίσει ότι δεν ήθελαν στην κηδεία πολιτικούς, θεωρώντας ότι έχουν και αυτοί ευθύνη για το ότι έχασαν τον άνθρωπό τους. "Για εσάς τους πολιτικούς έχασε τη ζωή του" φώναξαν. Επίσης, κατώτεροι αστυνομικοί και πολίτες αποδοκίμασαν έντονα τους ανώτερους και ανώτατους αξιωματικούς.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το πολιτικό γραφείο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, επιβεβαίωσε ότι πρώην πρωθυπουργός πήγε στο Περιστέρι για να αποτίσει φόρο τιμής στον νεκρό αστυνομικό.
http://greeknation.blogspot.com/2011/03/blog-post_04.html