Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Μόνο ένας πυροβόλησε την ομάδα ΔΙΑΣ




1


Ο κάτοχος του κράνους είναι ένας από τους τέσσερις μοτοσυκλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ που στάθηκε τυχερός, αφού η σφαίρα του κακοποιού, για λίγα εκατοστά, δεν τον κτύπησε στο κεφάλι . Οπως φαίνεται στην φωτογραφία η σφαίρα «έσκισε» την πίσω πλευρά του κράνους.

Την ίδια στιγμή νέες λεπτομέρειες του περιστατικού έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Ανάμεσα στους μοτοσυκλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ που δέχθηκαν τα πυρά των δραστών ήταν και μία γυναίκα που ευτυχώς δεν τραυματίστηκε.


Ακόμη από τις βαλλιστικές έρευνες έχει προκύψει ότι τελικώς οι αστυνομικοί πυροβολήθηκαν μόνο από ένα άτομο που κρατούσε ένα από τα δύο καλάσνικοφ. Στελέχη του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη μιλούν για έναν κακοποιό που είχε εντυπωσιακές σκοπευτικές δυνατότητες.

Παράλληλα προκύπτει ότι ένας αστυνομικός, που επέβαινε σε περιπολικό, μόλις είδε το εγκαταλελειμμένο τζιπ των δραστών με τα φιμέ τζάμια έριξε έναν πυροβολισμό, πιστεύοντας ότι οι δράστες του μακελειού ήταν ακόμη μέσα στο όχημα.

Επιπλέον ένας άλλος αστυνομικός έκανε το λάθος να κρατήσει στα χέρια του το καλάσνικοφ που άφησαν στο αυτοκίνητο οι δράστες με αποτέλεσμα να έχει καταστεί προβληματικός ο έλεγχος των αποτυπωμάτων.
το Βήμα

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ύποπτα μήπως ηταν και νίντζα.... τι να πω εδω κατάφεραν και βρήκαν πόσες τρομοκρατικές οργανώσεις και τα σκάτωσαν στο βαν... ΕΛΛΑΔΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Δείμος είπε...

@@ tromokratikes organwseis vrikan, stimena itan ola, exw arxisei na nomizw pws zoume se mia treli skini me apisteytous i8opoious!