Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Oταν μιλάει ο λαός... Και άλλα μηνύματα του κόσμου..



θα γραφτουν κ θα ακουστουν πολλα για τον θανατο των 2 αστυνομικων αποψεις πολλες κ διαφορες εκπομπες παραθυρα ασχετοι καλεσμενοι κ ολοι να λενε ποσο λυπουνται με κροκοδειλια δακρυα το αποτελεσμα ειναι οτι 2 παιδια 22 ετων πεφτωντας στο καθηκον εφυγαν κ δεν γυριζουν πισω... 


Φοβόμαστε μην τυχόν και πτωχεύσουμε οικονομικά.... Δεν βλέπουμε όμως πως έχουμε φαλιρίσει ηθικά και συναισθηματικά προ πολού..



giato 10-1 mazi 

MPRABO RE KARAGIOZIDES KAI EIXA MIA ......FAGOYRA STA @@ GIA TIN KOKKINOU KAI TIN MPOUMPOUKA KAI ELEGA POTE 8A TELIOSETE TO PARALIRIMA SAS NA APOLAUSO TA KOUTSOMPOLIA TIS HMERAS....... SA DEN NTREPESTE NA TO PAIZETE KAI 8LIMENOI AN EIXATE TA @@ 8A SIKONOSASTAN NA FEVGATE SE ENDI3I DIAMARTIRIAS ALI8IA TI NOMIZETE OTI MAS NIAZI AYTI TI STIGMI PERISOTERO 2 PAIDIA POY DOLOFONI8IKAN H TO PARTY TIS EUROVIZION TROMARA MAS ANTE XIROTERA APO MESIMERIANO GINATE 8A TIN SPASO STO TELOS THN THLEORASH GIA TA MPAZA EISASTE OLOI RE P@US@TI MOY OLOI GIA TA FRAGA KAI STON ... SAS TA IPOLIPA


ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ:ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΤΙ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΕ ΣΗΜΕΡΑ;;;ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ Ν-ΟΣΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ!!ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ Ο ΚΑΘΕ ΠΑΠΑΡΑΣ "ΕΙΔΗΜΩΝ" ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ!ΧΤΕΣ, 2 ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΕΠΕΣΑΝ ΘΥΜΑΤΑ ΜΙΑΣ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ;ΟΛΟΙ ΟΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΒΓΗΚΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΠΟΝΟΙΑΣ!ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΤΙ:ΑΥΤΑ ΤΑ 300 ΛΑΜΟΓΙΑ ΥΠΟΚΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ!Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΠΑΥΕΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ...ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...


Ας έχουν υπόψην οι αστυνομικο΄την κατανοηση και τη συμπόνια που τους δείχνει το σύνολο του Ελληνικού λαού αυτές τις δύσκολες ώρες.Ισως ακουστω κακός αλλα ας το εχουν υποψην την επομενη φορα που παρουν διαταγες για βιαιες καταστολες πορειων που γινονται απο Ελληνες(και δεν αναφερομαι στους αναρχικους,αυτοι δεν ειναι Ελληνες)..Οπως και να εχει...Κερδίσατε μάγκες μια θέση στις καρδίες μας,δίπλα στους αμέτρητους ανθρώπους που μαρτύρησαν γι αυτό το έθνος..ΑΘΑΝΑΤΟΙ.









Μια μανα μεγαλωνει ενα παιδι απο ενα κομματι κρεας, το φτανει σε ηλικια που πρεπει και θελει να δουλεψει. Βρισκει μια δουλεια ειτε απο ανάγκη ειτε απο επιθυμία, επιλεγει να προστατευει την οικογενεια και τους συμπολίτες του. Οταν τους καλούμε και δεν ερχονται θυμώνουμε, οταν ερχονται τους σκοτώνουμε, και οταν κατα λάθος κανουν κατι αυτοι, τους καταδικάζουμε. Ποια η τιμωρια για αυτους που ειναι κακοποιοί? Τους φυλακιζουμε και μετα τους αφηνουμε να φυγουν. Και οσοι μιλουν για επιλογες ας μπουν λιγο στη θεση αυτης της μανας.




Ότι και να λέμε εμείς το θέμα είναι πως αυτα τα 2 παιδιά έφυγαν κ δεν ξαναγυρίζουν πισω...Στο χωρίο μου λένε αλλοίμονο από αυτον που έφυγε. Καλό Ταξίδι στις ψυχες τους κ κουράγιο στις οικογένειες τους. ένα ακόμη τραγικό μάθημα για τη χώρα που ζούμε.


 Δεν υπαρχουν λογια για να περιγραψεις την κατασταση που επικρατει σε αυτη τη χωρα...Επιλογη τους ηταν οντως αυτο το επαγγελμα,αλλα αν σημερα ηταν αυτοι,αυριο θα ειμαι εγω η εσυ η ο καθενας που περπαταει στο δρομο και πεφτει μπροστα σε τετοια περιστατικα,ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΑ ειναι αυτα που γινονται καθημερινα αλλα τα καναλια τα πνιγουν και δν κανουν καν αναφορες!!!!





Γαννης Μακρης προεδρος αστυνομικων υπαλληλων δηλωσε "οχι αλλους νεκρους αστυνομικους".Ε ΤΟΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!!!!!ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ!!!!

φιλε μου οσο και να τους εκπαιδευσουν δεν γινετε τιποτα δεν φταινε οι αστυνομικοι οι πολιτικοι μας φταινε εδω και τοσα χρονια εγω ειμαι 32 ετων και θυμαμαι οταν ημουν στο δημοτικο σχολειο επαιζα μεχρι αργα εξω και δεν ειχα προβλημα τωρα??
εχουν αφησει να μπουν πολλα ξενα εγκληματικα στοιχεια και δεν ειναι σε θεση να τα αντιμετωπισουν οι δικοι μας αστυνομικοι μας αρεσει δεν μας αρεσει αυτη ειναι η αληθεια!!!
 ενα απλο παραδειγμα οι φυλακες το 70% ειναι αλλοδαποι εγκληματιες καταλαβες? δεν το παω αλλου.....αυτο που βλεπω λεω

Κρίμα στα παιδιά....Φέρουν όμως μικρό μερίδιο ευθύνης για ότι έγινε γιατί δεν κάλεσαν ενισχύσεις από περιπολικά...Βασικά για να είμαι πιο ακριβής όχι τα παιδιά που σκοτώθηκαν αλλά οι διοικούντες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ που έχουν επιλέξει η ομάδα τους να εκπέμπει σε διαφορετικό κανάλι στον ασύσματο απ'ότι τα υπόλοιπα σώματα της ΕΛ.ΑΣ....Με αποτέλεσμα να μην μπορούν να κάνουν αυτό που προανέφερα.....

με ποιο δικαίωμα καθάρματα αλήτες σκοτώσατε δύο αγγελούδια και αφήσατε δύο μανούλες μόνες!!!!!!!ποιοι είστε εσείς ρε ... που πήρατε σε δύο λεπτά της ζωές στους !!!!!!και εγώ μάνα είμαι και δεν μπορώ να το διανοηθώ ΠΟΙΟΙ ΕΊΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ........ΠΟΥ ΣΤΕΡΉΣΑΤΕ ΑΠΌ ΔΎΟ ΜΆΝΕΣ ΝΑ ΑΚΟΎΣΟΥΝΕ ΞΑΝΆ ΤΗΝ ΛΈΞΕΙ ΜΆΝΑ!!!!!!!!!!!!ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΡΕΜΆΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΆΝΟΥΝ ............ΝΑ ΠΆΝΕ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΤΟΥΝΕ ΟΙ 300 ΚΑΙ ΌΣΟΙ ΆΛΛΟΙ ΕΥΘΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΉΝ ΤΗΝ ΚΑΤΆΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΏΡΑΣ!!!!!!!!!!ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΑΙ ΆΛΛΟ !!ΆΛΛΗ ΑΔΙΚΙΑΑΑΑ ΘΆΝΑΤΟ ΣΕ ΑΥΤΟΎΣ ΠΟΥ ΣΚΌΤΩΣΑΝ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΎΔΙΑ...

"Γιατί δεν κάνουν ένα συλλαλητήριο και για τους νεκρούς αστυνομικούς;»
Αν εσείς αισθάνεστε την ανάγκη να διαδηλώσετε για τους αστυνομικούς που σκοτώνονται από κακοποιούς, κάντε το – δεν σας εμποδίζει κανείς. Μην ζητάτε, όμως, από άλλους να το κάνουν για εσάς. Παραδεχτείτε πως αδιαφορείτε για όλους –και για τους νεκρούς αστυνομικούς- και νοιάζεστε μόνο για την πάρτη σας, και αφήστε την υποκρισία.