Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

ΤΟΥΣ ΠΟΝΕΣΕ ΠΟΛΥ!!! Reuters :''Ύπουλο και απολίτιστο το κίνημα Δεν πληρώνω''



''Πυρ'' κατά του κινήματος Δεν πληρώνω εξαπολύει το πρακτορείο Reuters καθώς το χαρακτηρίζει πιο ύπουλο από τις απεργιακές κινητοποιήσεις ή τους αναρχικούς που πετάνε μολότωφ και πως απειλεί να υπονομεύσει τις προσπάθειες της Ελλάδας να ξεφύγει από την κρίση χρέους που ταράζει την ευρωζώνη!
Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, το Δεν πληρώνω είναι μια βλοσυρή μορφή απολίτιστης ανυπακοής που......


στερεί από την κυβέρνηση έσοδα ζωτικής σημασίας από τις μεταφορές και τις δημόσιες υπηρεσίες την ώρα που γίνεται προσπάθεια να κλείσει η τεράστια τρύπα στον προϋπολογισμό.


Το Reuters απευθύνθηκε σε αναλυτή σφυγμομετρήσεων που εκτίμησε ότι το Δεν πληρώνω αποτελεί το νούμερο ένα κίνδυνο για την κυβέρνηση, εξηγώντας πως η άρνηση πληρωμής δεν απειλεί μόνο τα δημόσια οικονομικά, αλλά και το πρόγραμμα επέκτασης των αυτοκινητοδρόμων, ύψους 8,7 δισ. Ευρώ.


Εντύπωση πάντως προκαλεί το ότι το πρακτορείο κάνει ολόκληρο αφιέρωμα με πομπώδεις τίτλους στο φιλοξενεί το θέμα αυτό Δεν πληρώνω χωρίς να φιλοξενεί τις θέσεις των πρωτεργατών του.
http://www.newsit.gr

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΣΟ ΠΟΝΑΕΙ ΟΤΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΥΠΝΑΕΙ...ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ?...ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΩΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΟΖΑ ΝΟΣΤΡΑ...ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΛΠ......ουγκ ο ιδιανος

Ανώνυμος είπε...

Ελλάντα πρώτα πονάει κεφάλι,μετά τζούζει κώλο.

Ανώνυμος είπε...

Δεν πάει να γ@μη8εί και το Reuters

Ανώνυμος είπε...

Για το ¨ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" του κράτους είπε κανείς τίποτα? Για τα " μαγειρέματα" του 2000, δε λέει κανείς τίποτα. Το δικό τους το κόλπο είναι καλό, ενω το δικό μας ύπουλο, βλοσυρό και απολίτιστο. Γαμώ το Reuters και γαμώ τα λεφτά σας. Πληρώστε μας και θα πληρώσουμε. Με μαγκιά, τσαμπουκά, κι αν δε σας αρέσει να βάλατε πάλι τα κλάματα. Γαμώ την Ευρώπη σας, γαμώ το ευρώ σας, γαμώ τα αφεντικά σας και γαμώ το διάολό σας παλιοπουστράκια

Ανώνυμος είπε...

Οτι και αν κάνουμε στην Ελλάδα, το πρώτο μας μέλημα είναι να μάθουμε τι λένε τα ξένα ΜΜΕ. Ε λοιπόν στα αρχίδια μας και τα ξένα και τα ντόπια ΜΜΕ. Άλλωστε και τα ντόπια ΜΜΕ ξένα είναι.