Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: «δεν μπορούν να τον πιάσουν τον Άκη, γιατί κρατάει χαρτιά»


Στις αποκαλύψεις της Realnews για τις μίζες του Άκη Τσοχατζόπουλου για την υπόθεση των υποβρυχίων, αναφέρθηκε ο Γιώργος Καρατζαφέρης, μιλώντας στον real fm 97,8.

Αφού παρατήρησε πως κανένας πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας δεν υπάρχει στο κοινοβούλιο, εκτός του κ. Μεϊμαράκη, ο κ. Καρατζαφέρης, είπε χαρακτηριστικά πως το συγκεκριμένο υπουργείο, «είναι ένας χώρος όπου το «πάρτι» μίζας πάει κι...
 έρχεται και ο μόνος χώρος που μπορεί να τον ανταγωνιστεί, είναι το υπουργείο Υγείας»...


Αναφορικά με το αν ο κ. Τσοχατζόπουλος μπορεί να διωχθεί νομικά, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, εκτίμησε πως «δεν μπορούν να τον πιάσουν τον Άκη, γιατί κρατάει χαρτιά», ενώ άφησε σαφείς αιχμές, πως ο κ. Τσοχατζόπουλος απειλεί την κυβέρνηση ότι θα μιλήσει για πράγματα που μόνο αυτός γνωρίζει.

http://efenpress.blogspot.com/

3 σχόλια:

Modestus είπε...

Σιγά μην τον πιάσουν ή διανοηθούν να τον βάλουν μέσα. Λέτε να ήταν κανένα κορόιδο και να μην έχει στοιχεία που να κρατάει από τα @@ όλους τους υπόλοιπους; Ο δεύτερος την τάξη πίσω από τον Ανδρέα ήταν, ξέρει πράγματα που αν τα αποκαλύψει το ΠΑΣΟΚ θα πάει από το πλασματικό 25% που έχει τώρα στο 2%.

Unknown είπε...

Ρε παιδια,
ενα κινημα για οσους δεν μπορουν να πληρωσουν το ρευμα και τους το κοβουν,δεν μπορει να δημιουργηθει?Τι να το κανω εγω το κινημα,δεν πληρωνω διοδια,αφου ετσι κι αλλοιως δεν εχω να βαλω βενζινη και δεν κυκλοφορω?
Παρακαλω πολυ,διαδωστε το!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αλάξτε τη φωτογραφία του Άκη. Οι σοσιαληστές φοράνε μόνο ζηβάνγκο και κινούνται με κανό. Άκηδες υπάρχουν σε όλα τα κόμματα. Το πρόβλημα δεν είναι αυτό. Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει δικαιοσύνη να τους μαζέψει.
Να φέρουμε δικαστές από την Ιταλία.
Η δική μας αποφυλακίζει σήμερα την κατηγορούμενη για τρομοκρατία γερμανίδα και συγχρόνως σήμερα κηδεύονται δύο ακόμη ήρωες αστυνομικοί. Αυτή είναι η δικαιοσύνη μας. Οι Άκηδες φταίνε;