Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Όποιος δεν πήγε στη συγκέντρωση και ακούγε από το zougla radio μπορεί πανεύκολα να ξεράσε




Το τι ψευτοπροοδευτική μπούρδα έχουμε ακούσει από κάποιον δημοσιογράφο Γεωργιάδη δεν λέγετε.
Μπορεί κάποιοι να τον ξέρετε,εγώ πάντως όχι,δεν τον θυμάμαι,έχω το ίδιο σύμπτωμα με αυτόν,ξεχνάω εύκολα αυτά που δεν μου αρέσουν.


Πχ αυτός ξέχασε σε ποιον ανήκει το σύνθημα "η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες" και το βάφτισε φασιστικό και σύνθημα της Χ.Α.
Είπε ακόμα πως αν ήταν άλλοι διαδηλωτές και όχι αστυνομικοί τώρα θα τους είχαν πλακώσει με κρότου λάμψης γιατί πλησίασαν την βουλή.Κατά τα άλλα πόνεσε για τους 2 αστυνομικούς που τους έφαγαν τα λαθροόρκ εντελώς π@@@α

Πως είναι πολύ περίεργα και παράξενα να φωνάζουν οι αστυνομικοί κατά των λαθρομεταναστών,κατά των συνδικαλιστών και κατά των πολιτικών.

Στο τέλος τα φορτώσανε όλα στην Χ.Α που "μπήκαν κρυφά" μέσα στην συγκέντρωση των αστυνομικών και όλα καλά και ωραία.
Και έτσι τελειώσαμε και απόψε το βγάλαμε το ψωμάκι μας.

Όλα άσχετα με αυτά που μας μεταφέρουν τηλεφωνικά από το σημείο οι ίδιοι οι αστυνομικοί.
Θα υπάρξει σχετικό θέμα για την συγκέντρωση από αστυνομικούς και πολίτες που ήταν εκεί.Και όχι από "επαγγελματίες δημοσιογράφους"..

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

οσο έχουν ακόμα πλάτες μέσα στη βουλή όλα αυτά τα ασπόνδυλα ερπετά τέτοια θα λένε.Γιά να δούμε όμως σε λίγο καιρό που θα τις χάσουν και θα τρέμει ο κώλος τους, θα πάνε για βοήθεια στους αλβανούς ή στους ασιάτες; Ας έχουν υπόψιν τους αυτοί εφαρμόζουν και το οθωμανικό.

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥς,ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ Χ.Α ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ Κ.Κ.Ε ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑς ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΠΑΡΑΝΟΜΑΣΤΗ,ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥ ΣΗΜΑΣΙΑς,ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΤΕΛΟς.