Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Τι εορτάζουν με την Χανουκά οι Εβραίοι;



Κατά την ιουδαϊκή εορτή Χανουκά (αντίστοιχη των Χριστιανικών «Φώτων») η οποία γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 25 του Εβραϊκού μήνα Κισλέβ και διαρκεί οκτώ ημέρες, εορτάζεται (σύμφωνα με τα βιβλία των Μακκαβαίων) η νίκη των εβραίων επί των στρατευμάτων του επίγονου του Μεγάλου Αλεξάνδρου, Αντίοχου του Επιφανούς (και η σφαγή των Ελλήνων που κατοικούσαν στην.... Παλαιστίνη). Ακολουθεί απόσπασμα από το βιβλίο του ραβίνου Ahron Lopiansky, με τον τίτλο «Timepieces». Αναφέρεται στην μάχη Ελληνισμού-ιουδαϊσμού, υπό την οπτική ενός ραβίνου. Βρίσκεται γραμμένο στα αγγλικά στην εβραϊκή ιστοσελίδα Aish.com (και συγκεκριμένα στην σελίδαhttp://www.aish.com/h/c/b/48970041.html) όπου ταξινομούταν στην κατηγορία «Εορτολόγιο» (Holidays) και συγκεκριμένα στην ιουδαϊκή εορτή Χανουκά, κατά την οποία οι εβραίοι σύμφωνα με το βιβλίο των Μακκαβαίων, νίκησαν τα στρατεύματα του Επίγονου του Μεγάλου Αλεξάνδρου, Αντίοχου του Επιφανούς και κατέσφαξαν τους Έλληνες που κατοικούσαν στην Παλαιστίνη.

Στην ίδια κατηγορία, βρίσκονται και κείμενα με τίτλο «Ελλάς, η Σκοτεινή Πλευρά», «Βλέποντας μέσα από το Σκότος», «Φωτίζοντας τις Ημέρες του Σκότους», «Η Δόξα του Ισραήλ εναντίον του Ελληνικού Κάλλους» κλπ… όπου παρουσιάζεται η «ένδοξη» κι «ανεπανάληπτη νίκη», του ιουδαϊσμού επί του Ελληνισμού, η οποία παρουσιάζεται θρησκευτικά από τους εβραίους σαν την επικράτηση του «φωτός σοφίας» από τον «εκλεκτό λαό»-Ισραήλ επί των «ανόητων», «βλαβερών» κι «άχρηστων» Ελλήνων, οι οποίοι σε κάθε τομέα (το συγκεκριμένο κείμενο αναφέρεται στην φιλοσοφία ως τρόπος ζωής), αντιπροσωπεύουν το …«σκότος».
Πέραν του γνωστού και διάχυτου φαρισαϊσμού που εξέρχεται από τα γραμμένα ενός ραβίνου το κείμενο αυτό είναι ενδιαφέρον, κυρίως διότι αποτυπώνει την θεμελιακή αντίληψη ενός εβραίου έναντι της Ελλάδας και του Ελληνισμού. Ως εκ τούτου, το κείμενο αυτό είναι απλά αντιπροσωπευτικό των όσων κατ’ ουσίαν ένας ραβίνος κηρύττει σε μια συναγωγή την ημέρα που οι εβραίοι εορτάζουν την Χανουκά.

antipliroforisi

27 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εργο των ραβινων ειναι να συντηρουν το μισος κατα ολων οσων αντιπροσωπευουν το καλο καγαθο. Ετσι ξεκινησε το δηλητηριο εναντια σε ο,τι ειναι ελληνικο, γιατι στην παλαιοτερη εποχη η ορθη γνωση δοθηκε μόνο απο μιά ειδικη ομαδα Ελληνων, αυτων που ωνομάστηκαν σοφοι. Οι ραβινοι που υπηρετουν το σκότος και αποζητουν την δουλεία των αλλων, σκέφτηκαν οτι μονο διαστρεφοντας συνεχως την αληθεια, δηλαδη πληττοντας την ελευθερια, θα καταφερουν να κρατησουν αλυσοδεμένους τους λαους σε ρολο υπηρετη. Στη πραξη ομως υιοθετησαν την σταση των Ελληνων και γι'αυτο δεν θα δειτε ραβινους να ειναι εργατες. Αυτες τις δουλειες τις αφηνουν για τους λαους που τους φιλοξενουν στη πατριδα τους! Οσο για τους εβραιους δεν ειναι εθνος, αλλα μιά ακομη θρησκεια μίσους στο μοτιβο του ισλαμισμου, που θελουν να εξαφανισουν οσους δεν ειναι μεσα στα κλειστα τειχη της.

Ανώνυμος είπε...

Και ο Α.Ο. Κολοπετινίτσας εάν είχε ποτέ νικήσει τον τάδε Α' Εθκικής με γκόλ στην περίοδο του ημιχρόνου θα το έκανε φανελάκι και δεν θα το έπλενε ποτέ χαχαχαχαχαχα... Ατάλαντοι ...

Ακης είπε...

καλά είστε άσχετοι και βρείτε αλλού δουλειά.
Είστε λιγο εγωκεντρικοί ή κάνω λάθος;
Στην εορτή της Χανουκά γιορτάζεται μια απο τις πρώτες εθνίκές εξεγέρσεις στην Ιστορία της ανθρωπότητας. Οχι για κάποιον βασιλιά , όχι για κάποιο μίσος , αλλά για καθαρά εθνικούς σκοπούς. Σε εκείνη την επανάσταση βλέπουμε ακόμα την μεγαλύτερη εξέγερση έναντι τις αφομοίωσης και εαν κάποιος είχε λίγο φιλότημο θα εξηγούσε στον κόσμο οτι οι Σελευκίδες σκοτώναν όσους ήταν θρησκευόμενους και παραδοσιακούς γιατί θέλανε το Ισραήλ να παραδωθεί στην Ελληνική κουλτούρα ώστε να μην υπάρχουν μελλοντικές εξεγέρσεις στο νεο προπύργιο της Αυτοκρατορίας των Σελευκιδών έναντι της Αιγύπτου. Και κατα δεύτερον στην Χανουκά σαν γιορτή (και οχι σαν ιστορικό γεγονός) γιορτάζεται η ανάκτηση του ναού της Ιερουσαλήμ (του Μερους του Ναού) απο τους Ισραηλίτες και την τέλεση τελετής ύστερα απο αρκετά χρόνια. Η όλη ιστορία της Χανουκά ειναι οτι ενώ είχανε λάδι για να ανάψουν την Μενόρα για 1 μόνο μέρα(που κανονικά δεν πρέπει να σταματάει ποτε να φέγγει) αυτό το λάδι ώς εκ θάυματος κράτησε για 8 μέρες μέχρι εως ότου φέρανε λάδι και κρατήθηκε αναμένη. Αυτο λέγετε Χανουκά (γιορτη των φώτων),όλλα τα άλλα ειναι πατριωτικές ιστοριούλες για να κρατιέται η παράδωση.
Ρωτίστε μια φορά κάποιον που ξέρει!

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ενδιαφέρον!! Ωραίος..

Ανώνυμος είπε...

.....οτι τωρα αυτα που εκανε εκει ο Αντιοχος Δ ο Επιφανης(που σε αντιθεση με αλλους επιγονους του μεγαλου Αλεξανδρου εμεινε στην ιστορια για τη τυραννια του ) εκφραζαν τον ελληνισμο και τα ιδεωδη του!!!!!
....και αδιαβαστοι και θυματα (το πιο τραγικο) των ανθελληνων!!!

ξυπνατε επιτελους !!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΜΑςΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ 3,,,ΔΥΟΜΙΣΗ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Κάθε ράτσα ή εθνικό σχήμα έχει και καλά (χρήσιμα στην κοινωνία) και κακά παιδάκια.

Όλα παίζονται στις ποσοστώσεις, μετρήσιμες εκ του αποτελέσματος. (προσφορά στον πλανήτη - χωρίς πνευματικά δικαιώματα)

Ανώνυμος είπε...

Είστε αρχιμαλάκες και ανιστόρητοι
Οι Εβραίοι στην Χανουκά εορτάζουν την ΣΦΑΓΗ των ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ τους ΕΛΛΗΝΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ που είχαν ασπασθεί τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ

ΘΑ ΕΚΛΑΝΑΝ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΤΕ
Τους ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ φάγανε που ΕΛΛΗΝΙΖΑΝ

Ανώνυμος είπε...

Σε λιγο καιρο θα γιορτασουμε το αντιστροφο.

Το ακουναχ.

ΟΡΟΣΕΙΒΙΟΣ ΕΛΛΗΝ είπε...

ΒΡΕ ΠΟΝΗΡ0Ι ΚΑΙ ΔΟΛΙΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΜΑΚΚΑΒΑΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΒΓΑΛΑΤΕ ΚΑΙ ΕΝΘΥΜΙΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΥΣΑΤΕ Μ'ΑΥΤΟ, ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ -ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΚΑΝΑΤΕ- ΟΤΑΝ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ Ο ΡΑΒΙΝΟΣ ΣΑΣ,"ΑΥΤΟ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΟΛΙΓΩΝ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ".ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΟΧΟ,ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΝ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΟΤΙ ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΕΠ' ΑΥΤΟΦΩΡΩ ΡΑΒΙΝΟΥΣ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΟΥΝ ΣΦΑΖΟΝΤΑΣ, ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΑΚΕΔΩΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΑΟ.

Nikosh είπε...

Ναι οροσείβιε.
Επίσης οι Μακαβαίοι έγιναν "ήρωες" των Εβραίων διότι διέσωσαν τον λαό τους από το να αφομοιωθεί από τους Μακεδόνες. Όχι από σφαγή αλλά οι νεαροί Εβραίοι άρχιζαν να εξελληνίζονται διότι :
- Έμαθαν να πλένωνται.
- Έμαθαν να γυμνάζονται
- Μπορούσαν να ερωτεύονται ελεύθερα.
Μετά λοιπόν από τα γεγονότα στον ναό, οι Εβραίοι απομονώθηκαν και κατά συνέπεια σταμάτησε ο εξελληνισμός τους.
Υπάρχει ενα ωραίο άρθρο του Π. Τραϊανού πάνω σε αυτό στο ΕΑΜΒ-YDROHOOS

Ανώνυμος είπε...

To www.aish.com το εχουν μπλοκαρει για την Ελλαδα !!

Πηγαινετε www.proxify.com και δειτε το απο εκει..

Τα λαμογια..

Δε θα ερθει η ωρα..

Ακης είπε...

ΟΡΟΣΕΙΒΙΟΣ ΕΛΛΗΝ τα ναρκωτικά να τα πέρνεις λίγα λίγα , οχι όλλα μαζί.

Ακης είπε...

έχετε ένα θέμα όλλοι εδώ
είστε λίγο εγωκεντρικοί (θα το ξαναπώ) γιατι πολύ απλά παρακαλάτε να δείτε το όνομα σας κάπου,να το παίξετε κάποιοι τέλος πάντων κατακτητές. 'Ολος περιέργος πάντα προσπαθείτε να δικαιολογίσετε οποιαδίποτε μαλακία σας με το πρόσχημα οτι φταίει ο άλλος. Κι εαν δεν έχετε ιστορικά στοιχία πάτε και εφεβρίσκετε στοιχία ,έτσι για να πείτε την βλακεία σας. Αυτό που δέν αντέχετε είναι οτι στην επανάσταση των μακαβαίων δεν σήκωσε κεφάλι το Συριακό Βασήλειο.Δεν μπορείτε όμως να δεχθείτε την ήττα και πάντα εφευρίσκετε δικαιολογίες. Θέλετε να δικαιολογηθείτε και ακομα να προβάλλετε τους εαυτούς σας σαν κάτι το ιδιαίτερο ενώ δεν είστε (όλλοι εσεις με τα εξυπνα σχόλια σας). Για αυτό μια ζωη η Ελλάδα θα είναι στον πάτω αυτά τα χρόνια,γιατι ποτέ οι Έλληνες (σαν σύνολο) δεν θα μάθουν απο τα λάθη τους ουτε θα μάθουν να αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους...

ΟΡΟΣΕΙΒΙΟΣ ΕΛΛΗΝ είπε...

ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΠΑΝΤΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΕΣΕΙΣ,ΠΑΛΙΟΥΑΙΝΕΣ,ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΠΑΓΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΥΛΙΚΟΥ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΥ.ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑ ΠΟΔΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ,ΟΠΩΣ ΟΙ ΥΑΙΝΕΣ ΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΨΕΤΕ, ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΑΚΤΟΥΣΑΝ.ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΟ ΤΟ ΟΤΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΕΛΛΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ,ΕΡΩΤΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ, ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΧΘΟΥΝ,ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΕΔΕΙΞΕ ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΑΣ,ΠΟΥ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΠΕΡΝΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ: "ΙΔΟΥ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ".ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΟ Η ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΙΤΟ.ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ; ΑΦΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΔΙΩΓΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥ ΑΙΓΥΠΤΙΟΥΣ.ΤΥΧΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΣΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΤΕ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕ;ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΑΣ,ΠΑΛΙ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΒΑΜΠΙΡ ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ. ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝΝ ΘΥΣΙΑΣΑΤΕ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΑΣ.ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΜΟΧΘΟΥ,ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΔΟΛΙΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΥΑΙΝΕΣ,ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΔΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ,ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΤΕΡΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΗ Η ΑΛΙΩΣ ΠΩΣ ΣΕ ΛΕΝΕ ΣΕ ΕΤΣΟΥΞΕ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΟΥ;

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΛΟ ΑΠΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΣΤΑΥΡΩΣΕ ΤΟΝ ΥΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. ΑΝΤΕ ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΚΙΠΑ ΑΠΤΗ ΤΣΕΠΗ ΑΚΗ. ΠΡΟΤΙΜΩ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ-ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΤΡΙΧΕΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ- ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ. ''ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ''

Άκης είπε...

ΟΡΟΣΕΙΒΙΟΣ ΕΛΛΗΝ λές βλακείες και το ξέρεις. Απλά δεν αντέχεις να παραδεχθείς τα δικά σου λάθη και τα ρίχνεις αλλού. Θα στο πώ απλά πως ούτε εσύ πρέπει να μιλάς γιατι και εσύ βαμπιρ είσαι. Τρέφεις τον εαυτό σου με αυταπάτες περί ανωτερότητας σου και βάζεις μπροστα τον Αριστοτέλη , τον Πλάτωνα και άλλα τόσα άτομα που πεθάναν μακρυά απο τις πατρίδες τους. Γιατί άτομα σαν και εσάς εδώ της εξορίσατε και με το που είδατε οτι οι ιδέες τους πουλάνε τότε τους αδελφοποιείσατε πάλι με μοναδικό στόχο να προβάλετε τους εαυτούς σας σαν συνεχιστές τις δουλειάς τους. Τυμβορύχει είστε όμως.

Ακης είπε...

α και ανώνυμε 2 λέξεις μονο... Μπέθ-ζούρ
κάτσε να στο μεταφράσω

100.000 πεζικό Σελευκίδες
5.000 ιππικό
300 άρματα
22 ελέφαντε
νικήθηκαν απο 10.000 Ισραηλίτες

είπαμε να λές βλακείες αλλά εσυ το παράκανες και είπα να σου θυμίσω τι τσούζει ποιόν

Ακης είπε...

ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ

δικαίωμα σου είναι να προτυμάς κάτι και για αυτό το δικαίωμα πολεμίσαν οι μακαβαίοι όμως και για τους Ισραηλίτες. Και εγώ αυτό πιστεύω απο την μεριά μου, καλύτερα κιπά παρά κάτι άλλο που δεν υπάρχει στην κουλτούρα μου. Αλλά μην πιστεύεις οτι είσαι ποιό πολύ πατριώτης απο άλλους λόγο του ότι είσαι παραδοσιακός

Ανώνυμος είπε...

to thema einai na min mas enohloun kai oi dikoi mas na min syneortazoun mazi tous.blepe prodotes.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ Μ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ..ΚΑΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΓΙΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΜΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΥΝΗΓΟΥΝ...ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΜΟΝΟΝ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΦΩΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Η ΑΓΑΠΗ Η ΠΟΙΗΣΗ..ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ
Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Ανώνυμος είπε...

Ακομα και την παλαια διαθηκη κλεμμενη την εχουν!Ενα μιγμα απο ολες τις θρησκειες της τοτε εποχης!

Ανώνυμος είπε...

Συγγνωμη ρε παιδια, να πω κι εγω κατι που μου φαινεται λιγο αντιφατικο.

Κατ' αρχας να δηλωσω πως κι εγω δεν τα γουσταρω τα σιχαματα τους Εβραιους. Πιστευω οτι πολλα κακα της κοινωνιας μας σημερα, ειναι εργα αυτων.

Δεν μπορω να καταλαβω ομως αυτους που ενω τους βριζουν και τους καταπτυουν, ασπαζονται την κωλοθρησκεια τους, τον Χριστιανισμο.

Ειναι δυνατον?
Απο την μια να βριζετε τους Εβραιους και απο την αλλη να ασπαζεστε την θρησκεια τους?
Να προσκυνατε ενα θεο που προηλθε απο το Ισραηλ?

ΞΥΠΝΗΣΤΕ επιτελους!
Ολα τα κακα του συγχρονου δυτικου κοσμου αρχισαν με τον εκχριστιανισμο του.

Νισαφι πια με τον χριστουλη και την παρεα του.

ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΡΕ ΦΙΛΑΕ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΙΧΑΜΕΡΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ;ΚΑΜΜΙΑ.ΟΥΤΕ ΕΒΡΑΙΟΣ ΗΤΑΝ.ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ, ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΩΣ ΘΕΟΣ ΤΗΝ ΚΑΚΚΙΑ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΕΙ ΩΣ ΠΟΛΕΥΣΠΛΑΧΝΟΣ ΚΑΙ ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ. ΜΑΤΑΙΑ ΟΜΩΣ.Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Τι λες ρε μεγαλε, γιος του γιεχβα δεν ειναι?
ο γιεχβα δεν ειναι ο θεος των εβραιων?

Η παλαια διαθηκη ειναι κοινη και για εμας και για τους εβραιους και για τους ισλαμιστες.

Στην καινη τα χαλασαμε.