Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ Η ΝΕΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ.


Βιομηχανία Ενοχών και συλλογική ευθύνη:
Ενοχοποιούν τα αισθήματα φιλοπατρίας διά της μεθόδου της σταδιακής διολίσθησης των εννοιών και της μετακύλισης των ορισμών: Αρχικώς στράφηκαν κατά του εθνικισμού, ταυτίζοντάς τον με τον ναζισμό· ακολούθως, υπέβαλαν στην ίδια διαδικασία τον ...
εθνισμό και, τέλος, τον πατριωτισμό. Αφήνουν δε να εννοηθεί ότι ο μόνος τρόπος για να αποφύγει κάποιος πατριώτης τον χαρακτηρισμό του ναζί είναι να δεχτεί τον επαναπροσδιορισμό της έννοιας του πατριωτισμού επί τη βάση των ιδανικών του Νέου Διαφωτισμού New Age δηλαδή επί τη βάση της πολυπολιτισμικότητας, της πολυφυλετικότητας και της πολυθρησκευτικότητας. Τώρα, ο νέος «πατριωτισμός»-του εξηγούν- δεν ορίζεται πλέον από την προστασία, την άμυνα και την προάσπιση της πατρίδας, αλλά από την αποδοχή και την ενδοτικότητα. Ουδείς, ωστόσο, του διευκρινίζει κατά πόσον αυτός ο αντεστραμμένος πατριωτισμός οδηγεί σε σιωπηρή de facto ανατροπή του Συντάγματος, αφ’ ης στιγμής αυτό επιτάσσει ότι η τήρησή του «επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων».
Συνέχεια εδώ:

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ

Ανώνυμος είπε...

Ναι αγαπητοί μου νεοταξίτες,είμαι και φασίστας και ρατσιστής και εθνικιστής...είμαι έτοιμος να με ξεφτιλίσετε!αρχίστε τα κοσμητικά επίθετα,αρχίστε την ειρωνεία!!ΑΝΤΈΧΩ!!