Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Νορβηγός μακελάρης : Οι Αλβανοί είναι τρομοκράτες, κλέφτες και συνεργάτες των ναζί



Όσο περίεργο και αν ακούγεται, ο μακελάρης που αιματοκύλισε την Νορβηγία, δολοφονώντας πάνω από 90 πολίτες, στο ιδεολογικό του μανιφέστο (το πολυσέλιδο βιβλίο του 2083- Μια Ευρωπαϊκή Ανακήρυξη Ανεξαρτησίας) κάνει μνεία μέχρι και στο ΚΕΑΔ.

Ο 32χρονος Anders Behring Breivik, εξηγώντας ποιο ...ήταν το κίνητρο που τον ώθησε στην «εξάντληση της ανοχής» του για την «ισλαμο-μαρξιστική συνωμοσία», τονίζει:
«Για μένα, προσωπικά, ήταν η ανάμιξη της κυβέρνησής μας στις επιθέσεις εναντίον της Σερβίας (...)

Ηταν απολύτως απαράδεκτος ο τρόπος με τον οποίο ΗΠΑ και δυτικά ευρωπαϊκά καθεστώτα βομβάρδισαν τους Σέρβους αδελφούς μας. Το μόνο που ήθελαν οι Σέρβοι ήταν να απομακρύνουν το Ισλάμ εξωθώντας τους Αλβανούς μουσουλμάνους πίσω στην Αλβανία.

Ενώ σε άλλο σημείο χαρακτηρίζει τους Τσάμηδες ως συνεργάτες των ναζί, και επιδοκιμάζει τον υποτιθέμενο διωγμό 25.000 από το Ελληνικό κράτος. Τα ίδια αισθήματα τρέφει και για τουςΑλβανούς των Σκοπίων, τους οποίους χαρακτηρίζει τρομοκράτες οι οποίοι συνεργάζονται με την Αλ-Κάιντα.

το μανιφέστο του τρομοκράτη
Υπενθυμίζει μάλιστα και τους φόβους των Αμερικανών το 1993 για τρομοκρατικές επιθέσεις από Αλβανούς φονταμενταλιστές του ισλάμ έναντι αμερικανικών στόχων στη χώρα.

Παρόλα αυτά στη λίστα με τους ήρωες της Χριστιανοσύνης, αναγνωρίζει τη συμβολή του Γεώργιου Καστριώτη ενάντια στο Ισλάμ, τον οποίο περιέργως τον μνημονεύει με το οθωμανικό του όνομα, δηλαδή Σκεντερμπέου.

Ενώ τους Αλβανούς σε γενικές γραμμές τους χαρακτηρίζει, ως αντιευρωπαίους και ξεκαθαρίζει "Προσοχή όταν τους συναντάτε, εκείνοι μπορεί να θελήσουν να σας κλέψουν". 

Ο Breivik αναφέρει και τα κόμματα του Αλβανικού κοινοβουλίου τα οποία κατά τον ίδιο είναι αντι-ισλαμικά, αναγνωρίζοντας το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα της Αλβανίας και το Κόμμα Ένωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΚΕΑΔ-ΟΜΟΝΟΙΑ) της Ελληνικής Μειονότητας ως τέτοια.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ο κόκκινος σταυρός είναι ο Σταυρός της Μάλτας, των Μαρτινιστών Μασόνων

Ανώνυμος είπε...

αρχιζω και τον συμπαθω για τις ιδεες του αλλα οχι για το τις πραξεις του

Mme PERIPATETICIENNE είπε...

Πέρα από αυτό καθ' εαυτό τό θλιβερό γεγονός που συνεκλόνισε όλον τόν Κόσμο, εκείνο που εμένα μέ συγκλονίζει αυτές τίς ημέρες είναι ο τρόπος και η "γλώσσα" δια τών οποίων αυτή η φρικαλεότητα μετεδόθη ως είδησις από τά "ελληνικά" μέσα πληροφόρησης: στά Δελτία Ειδήσεων ΟΛΩΝ τών τηλεοπτικών σταθμών (συμπεριλαμβανομένης τής Κρατικής Τηλοψίας), στίς εφημερίδες, στά διαδικτυακά ειδησεογραφικά "πόρταλς" τής χώρας μας, ΟΛΟΙ οι έλληνες δημοσιοκάφροι ομιλούν και γράφουν για τόν "ΜΑΚΕΛΑΡΗ". Αυτή ακριβώς η λέξη ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ... Μ' ενοχλεί π-ά-ρ-α ΠΟΛΥ: από πότε οι λέξεις ΦΟΝΙΑΣ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ, ΚΑΚΟΥΡΓΟΣ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ, ή έστω "ΧΑΣΑΠΗΣ", αντεκατεστάθησαν στήν νεοελληνική καθομιλουμένην με τήν αδόκιμη λέξη ..."μακελλάρης";;; Γιατί, ναί, είχαμε και έχουμε συνηθίσει να μιλάμε για "μακελλειό" όταν επρόκειτο να αναφερθούμε σε αλληλοσφαγή με πολύ αίμα που θυμίζει σφαγείο με τά ρέοντα αίματα τών σφαγίων να προκαλούν φρίκη. Τόν αιμοσταγή σφαγέα θα τόν λέγαμε και "χασάπη" καμμιά φορά για να δώσουμε έμφαση στήν φρίκη τής αποτρόπαιης πράξης του. Αλλά, "μακελάρη"; Πότε άλλοτε οι έλληνες στό καθημερινό λεκτικό τους χρησιμοποίησαν αυτόν τόν δημοσιοκαφρικόν όρο; Λοιπόν, αυτό είναι που εμένανε μέ ενοχλεί, μέ τρομάζει, μέ ανησυχεί και μέ θλίβει: τό ότι κάτι δημοσιοκάφροι σαν τόν ποντικομούρη Άκη Παυλόπουλο και κάτι γυφτοκάναλα σαν τό ΣΤΑΡ και τό ΑΛΤΕΡ γίνονται οι οδηγοί τών σημερινών ελλήνων στήν γλώσσα. Τουτέστιν, κάτι χλεχλέδες πληρωμένοι κρεττίνοι τών καναλιών και τών εφημερίδων μάς εθίζουν στό σκουπιδαριό τής ανοησίας και μάς οδηγούν σε μαζική αφασία. Αυτοί είναι οι πραγματικοί "ΜΑΚΕΛΛΑΡΗΔΕΣ" τής σκέψης τών νεοελλήνων, αυτοί γεννούν τίς γελοίες "διεκδικήσεις" τών χυδαίων γιδοβοσκών που έγιναν ταξιτζήδες, φορτηγατζήδες, λεωφορειατζήδες, βενζινάδες, κλπ, αυτοί προξένησαν τήν μαλάκυνση από τήν οποία πάσχει ο λαός σήμερα και τά αποτελέσματά της τά πληρώνουμε όλοι μας...
Ό,τιδήποτε άλλο είναι για φτηνή κατανάλωση από όσους έχουν αυτοαναλάβει τόν ρόλο τών προβάτων και έχουν επιλέξει τούς βοσκούς τους..

Ανώνυμος είπε...

γιατι αδικο εχει?

Υιοτα είπε...

Μπορει να εχει την "ιδεολογια του"....σεβαστον! Μα...τι του εφταιγαν οι "αμαχοι"κ τα "14χρονα";;;;;; Αμα ηταν Μαγκας...ας πηγαινε να "τουφεκισει"καναν "μαγκα"!!!!Ασε "παλιομουτροσχιζοειδηβαλτενεοταξιτη"!!!!Δεν μασαει η "αιγα" ταραμα!!!!

Ανώνυμος είπε...

Λέει τους αλβανούς συνεργατές των ναζί ποιός ο μεγαλύτερος ναζιστής - δολοφόνος - μασόνος παπάρας.

Κοπροσκυλο είπε...

Απο μικρο και απο τρελο μαθαινεις την αληθεια...

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ........ ΦΙΛΕ 5,07, ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Σ'ΑΥΤΟ??

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΥΚΑΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΣΥΝΝΕΦΟ.