Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Λίγες Σκέψεις... Για τη βοήθεια των ΜΑΤ στην ηρεμία της ζωής μας


Δείτε τα βίντεο!
Από βίντεο στο youtube άλλο τίποτα! Απλά έτσι για να μη ξεχνιόμαστε, τίποτα δεν έγινε για πρώτη φορά! Μέχρι και τα....

κανάλια που μέχρι τώρα λένε "όσα πρέπει" για να τα έχουν καλά με τις κυβερνήσεις, τους κράζουν για το πόσο προστατεύουν τον απλό πολίτη και πώς λειτουργούν! Αυτός ήταν και ο λόγος που προτίμησα να βάλω σήμερα βίντεο που έπαιξαν σε διάφορα κανάλια, για να δείτε πως τα γνωρίζατε και τότε! Απλά τα ξεχάσατε και τώρα νομίζετε πως ήταν η πρώτη φορά που χτύπησαν με τόση βία τα ΜΑΤ! Κι όμως, είναι πολλά και διάφορα βίντεο από διάφορες τελευταίες χρονιές και πώς αντιδρούν τα ΜΑΤ για να διαφυλάξουν τη κοινή ειρήνη του χώρου και πώς σέβονται τους πολίτες που έπρεπε να προστατεύουν και να σέβονται! Αυτούς που τους πληρώνουν...




















Αν δεν ξυπνήσει ο κόσμος να καταλάβει ποιά είναι η δουλειά των ΜΑΤ, θα το καταλάβει όταν κάποια στιγμή θα κλάψουν για κάποιο δικό τους άτομο! Είναι θέμα χρόνου αυτό! Όλο και κάποιον βαράνε κάθε ημέρα, όλο και κάποιος πάλι θα χαθεί από την αστυνομική βία και καταστολή! Ξυπνήστε από το γλυκό λήθαργο και δείτε πως είναι αδύνατο να υπάρχουν τόσοι "κακοί" ανάμεσά μας! Δείτε πάλι πώς τα φιλοκυβερνητικά και νεοταξικά κανάλια πώς δεν μπορούν πια να αναφέρουν "τις ειδήσεις" με πιο γλυκό ύφος για να χρυσώσει το χάπι! Αυτά τα κανάλια είπαν τα λιγότερα, έδειξαν τα λιγότερα έτσι ώστε να μη τα βάλουν με τη κυβέρνηση, απλά να πουν ό,τι δεν μπορούσαν να κρύψουν! Αυτή είναι η δημοκρατία που θέλετε να πιστεύετε πως ζείτε? Αυτή είναι η βοήθεια της πολιτείας να ακούσει τους πολίτες της?

Τίποτα από ό,τι νιώσαμε αυτές τις ημέρες δεν ήταν πρωτόγνωρο, απλά καταφέρνουν να μας κάνουν να ξεχνάμε! Η καταστολή των ΜΑΤ, αυτών των κρατικών τραμπούκων ήταν και θα είναι στην Ελλάδα ο εύκολος τρόπος να λύσουν τις διαφορετικές απόψεις των λίγων που είπαν όχι σε κάτι. Καμαρώστε τους, θα τους ξαναδείτε να κάνουν τα ίδια σύντομα, γιατί κάποιοι ανάμεσά μας αποδέχονται από τους καναπέδες τους ό,τι τους σερβίρουν, ακόμα και αν αύριο χτυπήσουν τα παιδιά τους...

Τα χημικά που χρησιμοποιούν είναι παράνομα για πόλεμο, όχι για πολίτες όμως, με την ανοχή όλων! Τα χρησιμοποιούν όπως νομίζει ο κάθε τραμπούκος σερίφης, ψεκάζουν στα πρόσωπα από μισό μέτρο, όταν προβλέπει ο κατασκευαστής να χρησιμοποιούνται σε απόσταση 4 μέτρων και σε ανοιχτό χώρο! Αν αυτή είναι η ελευθερία και η δημοκρατία σας, σας τη χαρίζω, δεν μου κάνει! Ζητήστε τα χρήματα που δίνουν για τα χημικά και τον εξοπλισμό των ΜΑΤ να πάνε σε βιβλία, σε σχολεία που τώρα τα κλείνουν, σε νοσοκομεία, σε φαγητό για όσους το χρειάζονται, σε όνειρα για να ζήσουμε! Φυλακές και φύλακες έχουμε πολλούς, όπως και βιαστές των ονείρων μας! Ας ξυπνήσουμε και να αντιδράσουμε...

...για όσους σκεφτούν γιατί έβαλα τα βίντεο που "καίνε" τα ΜΑΤ και όχι όταν τραυματίζονται τα ΜΑΤ, ο λόγος είναι απλούστατος! Γιατί δεν θεωρώ πως χρειάζονται τα ΜΑΤ σε μία δημοκρατική χώρα. Υποτίθεται πως τα ΜΑΤ δημιουργήθηκαν για να χτυπήσουν το χουλιγκανισμό και απέτυχαν! Έτσι λοιπόν τους θεωρώ αποτυχημένους και αυτούς και ό,τι πρεσβεύουν! Ο ένστολος πρέπει να τιμάει τη στολή που φοράει, να είναι δείγμα προς μίμηση και όχι προς αποφυγή! Όταν ο ένστολος λειτουργεί σαν τραμπούκος, όταν βιαιοπραγεί κατά πολιτών, όταν γράφει τους Νόμους στα παλιά του παπούτσια, πώς να λειτουργήσει ο πολίτης? Καλύτερα? Ο όποιος ένστολος θα πρέπει να μάθει πως η στολή δεν είναι δύναμη εξουσίας, αλλά υποχρέωση! Τα βίντεο που ανέσυρα από το youtube ήταν τα ελάχιστα, έδειξαν τα ελάχιστα από όσα έχουν κάνει οι κρατικοί τραμπούκοι και πολύ χρυσωμένα από τα ΜΜΕ για να μη προκαλούν το κοινό αίσθημα! Καλό είναι να κοιτάμε πίσω στην ιστορία, γιατί όταν ξεχνάμε τί έχουμε περάσει, θα το ξαναπεράσουμε...

...και μη ξεχνάμε, η καταστολή δεν είναι λύση και η βία φέρνει βία!

"Σκέψου πως εκατομμύρια σπερματοζωάρια βγήκαν αλλά το δυνατότερο και γρηγορότερο, ίσως και ικανότερο ήταν αυτό που γονιμοποίησε το ωάριο που εμείς δημιουργηθήκαμε! Δεν είναι τυχαίο, έτσι πράττει η φύση για να αντέχουμε τα πάντα, να βρίσκουμε λύσεις και να επιβιώνουμε!" Ωραίο πράγμα είναι να ξέρεις τη θέση σου στο κόσμο και να μπορείς να δείχνεις πως πράγματι είσαι το δυνατότερο και το γρηγορότερο σπερματοζωάριο που ξέρει να επιβιώνει και τί του γίνεται γύρω του..."

 http://ligesskepsis.blogspot.com

22 σχόλια:

αστυνομικος είπε...

Τα ΜΑΤ ειναι εφευρεση των συγχρονων δημοκρατιων.Παλαιοτερα φιλε μου κατεβαινε ο στρατος με ξιφολογχες και "διελυε" τις συγκεντρωσεις.Μαλλον δεν θελετε τα ΜΑΤ για να μπορει ο καθε διαδηλωτης να τσακιζει την αστυνομια.Οπως περιφανευονται οι οικοδομοι για τις συγκεντρωσεις του 60-70 που δεν υπηρχαν μοναδες καταστολης.Εγω εχω να πω ενα σε αυτη την μπουρδολογια και μεγαλοστομια που επικρατει αυτες τις μερες, οι διμοιριες παλεψανε οπως καθε στρατιωτης σε ολες ανα τους αιωνες μαχες για την προσωπικη επιβιωση του εαυτου τους και των συντροφων τους.Εσεις ολοι οι αγανακτισμενοι ασχολειστε με το τι εκανε ,κανει, θα κανει η αστυνομια και δεν βλεπετε οτι το μνημονιο το περασανε. Δυστηχως οι περισσοτεροι απο εσας θα πατε διακοπες στην Μυκονο ή στην Παρο με παρεο και τσοκαρο και δωματιο 150 ευρω την μερα ενω τα αστυφυλακονια θα πανε στο γονικο χωριο για να μειωσουν τα εξοδα,το βραδυ θα κλεισετε τραπεζι στο Ρεμο που δεν πεφτει καρφιτσα και θα ολα αυτα με το αυτοκινητο, με δοσεις ο θεοδοσης, και την βενζινη στο 1,60.Ολοι παρακαλαγατε τα ΜΑΤ να ξεσκισουν τον νταλικερη γιατι κλεινει το δρομο, τον ναυτεργατη γιατι δεν μπορεις να πας διακοπες, τον γιατρο ή νοσηλευτη που απεργει και ουτω καθεξης. Αυτη την χωρα φτιαξατε, εσεις ψηφισατε ΠΑΣΟΚ χαβωντας οτι σας ειπε και τωρα ζητατε τα ρεστα. Και οχι τιποτε αλλο απειλειτε για νεκρους αστυνομικους. Το G3 το εχω σε θεση μαχης και εχω ριξει χιλιαδες σφαιρες,ας ειναι καλα η προλυμπιακη προετοιμασια και η μοναδα που υπηρετουσα.Ασ ερθει οποιος θελει να μπει μπροστα.

αστυνομικος είπε...

ΑΑΑΑ και κατι αλλο επειδη υπηρετησα σε αυτες τις μοναδες σας λεω τουτο οταν τυχαινε και τυχαινε αρκετες φορες να συλλαβουν αναρχοαπλυτους τοτε εμφανιζονταν ολοι οι κουλτουριαρεοι του ΣΥΝ και των ακροαριστερων στην ΓΑΔΑ για να τους βγαλουν εξω και το πετυχαιναν. Για να μην πω για τις μαυρες MERCEDES απο την πισω πορτα που τους παραλαμβανανε. Αρα η αστυνομια δεν μπορει ουτε θα μπορεσει να κανει την δουλεια της ποτε. Αυτοι ειστε σαν πολιτες αυτους τους πολιτικους θελετε και αυτο το κρατος δημιουργησατε με αυτη την αστυνομια. Με τις υγειες σας.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΟΙ 300 ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΝΑ ΕΞΑΓΡΙΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΘΥΜΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ!!!! ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ...ΜΜΕ, ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ,ΟΛΟΙ, ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΞΕΣΠΑΕΙ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΘΑΥΜΑΣΙΑ, ΒΡΗΚΑΝ ΤΟ ΕΞΙΛΑΣΤΗΡΙΟ ΘΥΜΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΦΑΝΗΚΕ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΣΕ ΑΡΘΡΑ.
ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ 300 ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΔΕ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΝ Η' ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΣΥΧΝΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ;;; ΓΙΑΤΙ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΤΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΡΜΑΡΑ, ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΚΑΝ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥΣ;;; ΘΕΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ....ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ...ΤΟΣΟ ΕΞΥΠΝΗ ΕΙΜΑΙ;;; ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ, ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΔΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ;; ΕΚΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ "ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ" ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΒΡΙΣΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ..ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ...ΕΝΑ ΣΤΕΝΟ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ

Ανώνυμος είπε...

1.) Η αστυνομία δεν είναι εφέυρεση των σύχρονων δημοκρατιών ,υπήρχει από την αρχαιότητα στην Αθηναική Δημοκρατία και ήταν μια δουλειά αποκλειστικά για δούλους διότι θεωρούνταν ντροπή για τους αθηναίους πολίτες .... αναφορικά στο λέω επειδή το έθιξες.Όσο για τις ξιφολόγχες λές μαλακίες διότι αυτό γινόταν μόνο σε τυραννικά καθεστώτα τις περισσότερες φορές.
Στις σημερινές κοινωνίες υπάρχει η αστυνομία (καλώς ή κακώς δεν θα το κρίνω) και είναι το όργανο διαφύλαξης του νόμου άρα και κατεπέκταση το όργανο διαφύλαξης του λαού αφού ο νόμος υποτίθετε ψηφίζετε από το λαό για τον λαό.

Πάμε παρακάτω για να δείς πόσο αστυνομικός είσαι .
Εκεί που λές για την προσωπική επιβίωση του εαυτού τους και των συντρόφων τους , δεν το κατάλαβα , λές δηλάδη ότι χτυπάς το γέρο για να επιβιώσεις ή χτυπάς γυναίκες για να επιβιώσεις ή χτυπάς παιδάκια γυμνασίου - λυκείου για να επιβιώσεις ; Πως θα σου στερήσουν αυτοί οι άνθρωποι και οι αγανακτισμένοι την επιβιωσή σου ενώ κάνουν ειρηνική διαμαρτηρία ; Αλλά για να δείς πόσο μουλάρι είσαι (προσβάλω το καιμένο το ζώο ) αυτοί που διαμαρτήρονται διεκδικούν τα δικά τους αλλά και τα δικά σου δικαιώματα ηλίθιε , γιατί τις στολές τα αλεξίσφαιρα και όλα αυτά τα αγοράζετε με δικά σας λεφτά σύν ότι σας κόβουν από το μισθό σας.

Τα περί G3 και απειλές που λές δεν αξίζει να τα σχολιάσω απλά φανερώνουν τα στρατόκαυλα ενστικτά σου , αλλά να ξέρεις στο Έλληνα δεν πιάνουν αυτά και όταν θα τον πάς στον τοίχο θα πάρει φόρα και θα σου γαμίσει και εσένα και στα τσογλάνια τους βουλευτές ότι έχετε και δεν έχετε αλήτες ρουφιάνοι. (Πάντα υπάρχουν και εξαιρέσεις για να μην ξεχνιόμαστε, και δεν αναφέρομαι στο ζώον πιο πάνω)

Προμηθέας

Ανώνυμος είπε...

psofos stous kwlompatsous!!

αστυνομικος είπε...

Για να δεις Προμηθεα ποσο πορωμενος εισαι δεν μιλαω για αστυνομια αλλα για ΜΑΤ και οσο για τους γερους και τα παιδακια που αναφερεσαι αυτα αλλου,πεστα στα εξαρχεια που πιανουν τοπο τα μαρμαρα δεν τα πετανε παιδακια δημοτικου και για να σε προλαβω και οι διμοιριες πεταγανε οταν τελειωσανε τα χημικα,στα οποιο ειμαι κατα.Τωρα επειδη διαβαζω ιστορια αστο καλυτερα γιατι οντως μεχρι τις αρχες του 20 αιωνα η καταστολη γινοτανε απο τον στρατο. Σε βλεπω νευριασμενο γιατι μαλλον ψηφισες ΠΑΣΟΚ και δεν σου βγηκε,μηπως εισαι και στις ΔΕΚΟ? μηπως επαιρνες 100ευρω το νυχτερινο? γιατι εγω παιρνω 20 με 24 ευρω το 22-06. Επειδη εισαι κουτος δεν υπερασπιζομαι το συστημα και δεν υπαρχει περιπτωση να σηκωσω οπλο εναντιον ΕΛΛΗΝΑ αλλα σε οποια καριολα επιδοξη να το παιξει καουμποι. Ολοι σχεδον οι αστυνομικοι ειμαστε κατα της παρουσης καταστασης. Αλλα ευκολα μπορεις να με βριζεις αλλα απο επιχειρηματα μηδεν, απαντησες τελειως αστοχα σε ολες τις παρατηρησεις μου, μην διαβαζεις επιλεκτικα. Εγω εχω το κεφαλι μου ησυχο γιατι δεν τους ψηφισα. Αν εχεις παει στρατο,πρωτα εκτελεις και μετα παραπονιεσαι. Η Ελλαδα μας εχει 1.000.000 και βαλε ανεργους που ειναι αυτοι?να πανε πλατεια? .Αλλα ειπαμε πρωτα επανασταση μετα Μυκονο και μετα ξενυχταδικα στην παραλια.Κατσε δες τον επαναστατη πορσεκαγενακια Μακη και την αχρηστη φυλη του που κουμανταρει την χωρα δεκαετιες τωρα στα ΜΜΕ. Και τελος σου επιστρεφω τις βρισιες, τουλαχιστον τιμα το αρχαιελληνικο nickname που εχεις.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΡΟΜΗΘΕΑ.....ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ Σ'ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΑ ΜΑΤ, ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ, ΟΠΩΣ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ;;

Ανώνυμος είπε...

οπως τα λετε ειναι...ο καθε ματατζης ξυπναει καθε μερα το πρωι και λεει...τελεια, θα παω συνταγμα να δειρω μερικους ειρηνικα διαμαρτυρομενους πολιτες...μετα αναλογα το πως θα με βρει το τελος τησ βαρδιας μου αν δεν ειμαι σε κανενα νοσοκομειο, θα παω στο σπιτι μου και ουτω καθ' εξης....μα σοβαρολογειτε;;; πως γινεται να παρασυρεστε ετσι απο αυτα που σας πουλανε τα ΜΜΕ; οταν κατεβαινουν οι κουκουλοφοροι με τα "οπλα" τους και τις μολοτωφ γιατι δεν αναφερεται η δεν δειχνεται πουθενα; σε καμια φωτο. οσο δεν υπηρχαν οι "αγριοι" δεν ηταν μια χαρα οι συγκεντρωσεις των αγανακτισμενων; ξυπνηστε....ακομα κοιμαστε....ακομα ειναι ο Γιωργακης ενα βημα μπροστα απο το μυαλο του Ελληνα...που απο οτι φαινεται να ξεσπασει καπου τον νιαζει...και οχι το αποτελεσμα...

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν καταρχάς να ζητήσω συγγνώμη για τις βρισιές αλλά τις προκαλείς. Για το ποιός είναι πορωμένος ή όχι διάβασε το πρώτο σχόλιό σου ,ακόμα να σε διαβεβαιώσω πως δεν ψήφισα ποτέ ΠΑΣΟΚ ούτε ΝΔ ,εφόσον είναι τα ίδια σκατά με διαφορετικό όνομα.

Επιλεκτικά λοιπόν σου απαντάω γιατί αν σου αναλύσω όλο αυτό που έγραψες θα μου πάρει 2 σελίδες και δεν έχω και την διάθεση να προσπαθώ να πείσω κάποιον που ήδη "ξέρει".

Για τις διαταγές που λές και για το ότι είστε κατά.
Αν σου πώ να πας να πνιγείς θα πας (έστω ότι είμαι αξιωματικός σου ); Σου κλέβουν την πατρίδα σου και εσύ μου λες ότι εκτελείς διαταγές ,συγγνώμη φίλε λάθος λέξεις βρήκες για να χαρακτηρίσεις την δειλία. Να σου πώ ακόμα αλλά μην τρομάξεις, δεν είσαι ο μόνος που παίρνει τόσα και που πεινάει.

Για το έχω το κεφάλι μου ήσυχο που δεν τους ψήφισα.
Αυτό δεν το κατάλαβα. Υπονοείς ότι οι άλλοι που ψήφισαν τι; δεν πρέπει να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο ,θύματα ήταν και αυτοί όπως και εσύ και εγώ ,ο κάθε ένας στον τομέα του , αυτό όμως δεν μας εμποδίζει να αγωνιστούμε και να διεκδικήσουμε μαζί.

Για τα μάρμαρα .
Κουκουλοφόρους του συστήματος βαλτούς βλέπω να τα πετάνε ,που πολλοί από αυτούς δεν ξέρουν καν ελληνικά .Δεν αμφιβάλω όμως πως υπάρχουν και βλάκες δικοί μας που εμπλέκονται σε επισόδια.
Για να το διαπιστώσεις αυτό δεν χρειάζετε μυαλό απλά δες , 15 μέρες ήταν οι αγανακτησμένοι και δεν δημιούργησαν φασαρία και κατά τύχη όταν πήγε να ψηφισθεί το μεσοπρόθεσμο δημιουργήθηκαν από το πουθενά φασαρίες.(κάνε μια βόλτα στο ιντερνετ και δες αγάπες ματ-κουκουλοφόρων )

Τέλος να απαντήσω και στον άλλο το φίλο .Θεωρώ πως η ποιό καλή κίνηση που θα μπορούσε να γίνει είναι αυτή τον αγανακτησμένων και ο τρόπος που γίνετε .ΕΙΡΗΝΙΚΑ .Απλά πρέπει να αρχίσει να ανεβαίνει επίπεδο γιατί θα πεθάνει.Τον τρόπο δεν θα τον υπαγορεύσω εγώ ούτε θα παραθέσω άποψη γιατί όποιος βιάζετε σκοντάφτει και ειδικά σε τόσο σοβαρά ζητήματα όπως το να ανεβεί επίπεδο η διαμαρτηρία.

Προμηθέας

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕ ....ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ 1ο POST ΣΟΥ ΛΕΩ ΤΟ ΕΞΗΣ.ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΙ ΚΑΥΛΩΣΤΡΑΤΟΥΣ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΓΙΑ ΠΡΩΗΝΟ...ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΟΥΝ ΜΠΑΤΣΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕΣ ΜΕ G3 ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ Κ ΟΥΤΕ ΑΠΟΚΤΑΣ ΣΕΒΑΣΜΟ.ΕΧΕΙΣ ΤΟ G3 ΣΟΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΜΑΓΚΑΚΙΑ ΣΑΝ Κ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΑ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΠΑΚΕΤΟ ΣΤΙΣ ΜΑΝΑΔΕΣ ΣΑΣ ΜΕ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ...ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΜΕΡΙΔΑ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΣΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ.ΟΛΗ Η ΣΚΑΡΤΑΔΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΣΤΡΑΤΟΥ Κ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.Κ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ,ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΙΜΟΣ Ο.Υ.Κ.'ας ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΣΑΝ Κ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΛΛΑ Κ ΜΕΓΑΛΩΝ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΦΟΡΑΝΕ ΜΙΑ ΜΑΣΚΑ Κ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΣΑΣ ΛΕΩ ΤΟ ΕΞΗΣ:ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΣΤΕ ΓΚΑΤΖΟΙ,ΡΩΣΟΠΟΝΤΙΟΙ,ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΜΗ ΦΤΑΣΕΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΘ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ ΟΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΚΛΟΥΒΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΧΡΙΣΗΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΤΩΜΑΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΣΑΣ.
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ=ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.-ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΝ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΥΝΗΘΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΑΓΡΙΑ ΣΥΝΤΟΜΑ...ΘΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΡΑΒΙ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ...

Ανώνυμος είπε...

Συνταγμα Αγανακτισμένοι
6/6 - 6μμ

Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΥΤΗ ΠΕΡΑΣΕ.
ΕΣΥ ΑΛΗΤΑΡΑ ΟΜΩΣ,ΤΟ ΔΙΑΤΗΡΕΙΣ.

mariosich είπε...

Αστυνόμε... μιά που είσαι τόσο μάχιμος, μάθε πως το G3 είναι τουφέκι που έχουν στον Ελληνικό Στρατό σε αντικατάσταση του Μ1! Αυτά για την ιστορία, άρα μη καμαρώνεις για τη τέλεια μαχητικότητα σου...

...πάμε πιο κάτω λοιπόν: Άρα εγκρίνεις τη στάση των ΜΑΤ στο Σύνταγμα έτσι? Γιατί δεν σε είδα να ιδρώνεις, δεν σε είδα να ζητάς συγνώμη για κάτι! Κατάλαβες γιατί λέει ο κόσμος πως τρεις και εξήντα παίρνετε και το κόσμο δέρνετε? Διότι για 900 ευρώ και μία στολή χωρίς Εθνόσημο δεν έχετε ενδοιασμούς να χτυπήσετε γυναίκες, γέρους και παιδιά και μετά περιμένετε να έχετε το κόσμο με το μέρος σας...

...Εκεί στο Σύνταγμα όταν δήλωνα αξ/κος των Ε/Δ (έφεδρος) κανείς δεν με έκραξε! Βγες ρε μάγκα και πες σε μία πλατεία τί δουλειά κάνεις και περίμενε καμαρωτός! Εκεί καταντήσατε κρατικοί τραμπούκοι, να σας φτύνει ο κόσμος και εσείς να γυαλίζετε τα σήματά σας...

...όπως τότε στη Χούντα, έτσι και τώρα μόνο μεταξύ σας γουστάρετε και καμαρώνετε! Θα σου υπενθυμίσω πως ο προηγούμενος αφέντης σας (Χρυσοχοϊδης) απαίτησε να φοράτε το νούμερο σας για τυχών αστυνομική βία! Εσείς λειτουργείτε ακόμα με κουκουλοφόρους και ρουφιάνους! Φαίνεται πως η Χούντα σας κάνει να νιώθετε καλά...

...άντε να πάτε στις χήρες των Αστυνομικών που έχασαν τη ζωή τους για το Σώμα και πείτε πως εσείς με τις κινήσεις σας τιμάτε το χαμό τους τραμπούκοι του συστήματος και σκυλάκια της κάθε κυβέρνησης ή Χούντας...

Μάριος

mariosich είπε...

...ΥΓ. Εγώ κυκλοφορώ με τη ταυτότητά μου, εσείς κρύβεστε χωρίς στολές και δεν κυκλοφορείτε πια με ταυτότητες γιατί ξέρετε μέσα σας τί υπηρετείτε! Για να μη ψάχνεσαι ποιός ξεκάρφωτος είμαι, οι Λίγες Σκέψεις είναι ο χώρος που γράφω και εύκολα θα με βρεις!

Απλά σου ξαναλέω πως το G3 που καμαρώνεις είναι τουφέκι και ο κάθε απλός φαντάρος που δεν έχει βγει σε Ι4 το ξέρει και σίγουρα θα γέλασε που έγινες μάχιμος γιατί κουβαλάς και ξέρεις να χειρίζεσαι το πιο παρωχημένο τουφέκι στην Ελλάδα. Όταν το χαϊδεύεις απλά στο λέω, μη το καμαρώνεις, ΑΝ είχες πάει φαντάρος θα ήξερες πόσο ξεφτιλισμένο είναι μάχιμε και έμπειρε οπλοφόρε του G3! Είσαι πιο μάχιμος από τον Τζακ Νόρις εσύ, να φοβόμαστε...

Μάριος

mariosich είπε...

Αστυνόμε, έτσι για να σε φτιάξω ακόμα περισσότερο και να ψάξεις να με βρεις, διάβασε ένα ακόμα κείμενο μου: "Λίγες σκέψεις... Για τους τρομοκράτες κουκουλοφόρους" http://ligesskepsis.blogspot.com/2010/12/blog-post_20.html ξέρεις το κόλπο, ρουφιάνους έχετε πολλούς, φυτέψτε μου και τίποτα ναρκωτικά, ή φάτε με και ρίξτε με σε κανένα χαντάκι, πιάστε με 3-4 από το τμήμα και χτυπήστε με, δικαιολογώντας το πως χτύπησα στη ζαρντινιέρα...

Τα γνωστά σας κόλπα, δοκιμασμένα και πετυχημένα!
Αλλά πια δεν μου κλείνετε το στόμα, δεν έμαθα να λουφάζω, ούτε με τη πρώτη σφαλιάρα να κρύβομαι...

Μάριος

mariosich είπε...

Αστυνομικέ αναφέρεις: "Αν εχεις παει στρατο,πρωτα εκτελεις και μετα παραπονιεσαι."!

Μάλλον δεν πήγες φαντάρος, διότι ΑΝ ήξερες τον 20-1 θα γνώριζες πως δεν εκτελείς διαταγές που δεν προβλέπονται, που θεωρούνται προδοτικές για τη Πατρίδα με τη φράση: "δεν δύναμαι" και αυτό αρκεί!

Μπορούν να σε περάσουν στρατοδικείο αλλά έχεις τη συνείδηση σου ήσυχη όπως έπραξες από που νόμιζες σωστό και μετά στο στρατοδικείο εξετάζουν αν είχες δίκιο ή όχι...

...αυτά για να μη λες ό,τι σου κατεβαίνει μάχιμε και έμπειρε οπλοφόρε και χειριστή του G3!

Μάριος

Ανώνυμος είπε...

ΜΗ ΣΚΑΣ ΦΙΛΕ ΜΑΡΙΕ...ΑΠΛΑ Ο ΤΥΠΟΣ ΟΥΤΕ ΑΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ....ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΤΗΣ ΚΑΚΗΣ ΠΑΣΤΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΝΤΑΧΤΕΙ Κ ΑΥΤΟΣ ΣΑΝ ΚΑΛΟΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΗΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.
ΑΛΛΑ ΦΙΛΕ ΜΑΡΙΕ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΣΩΕΙΔΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ....ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΣΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΑΡΧΙΔΑΤΟΙ Κ ΣΩΣΤΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ Κ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΝΑ ΜΑΤΩΝΕΙ?ΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΤΕ ΑΓΟΡΙ ΕΙΤΕ ΕΝΗΛΙΚΑΣ....ΑΠΛΑ ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ....ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΣ.

Υ.Γ- Ο ΠΑΣΣΑΡΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ,ΗΤΑΝ ΗΡΩΑΣ...ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕ ΛΑΘΟΣ ΑΤΟΜΑ...

αστυνομικος είπε...

Μπραβο ωραια λογια απο μονιμους ΟΥΚαδες που διαταχθηκανε να κατεβασουνε την σημαια απο τα Ιμια και το κανανε ,γιατι??? Γιατι ητανε διαταγη. Ενω τα ΜΑΤ τρεξανε μεσα απο φωτιες για να παρουν την σημαια που καιγανε οι συντροφοι σας οι αναρχικοι στο πολυτεχνειο.
Οσο για χουντες κλπ αυτα αλλου.Η αστυνομια πληρωνει τις αμαρτιες του στρατου μεχρι σημερα.Ο στρατος εκανε πραξικοπημα οχι η αστυνομια. Αν ειμαι εγω κακη παστα αστυνομικου το ξερω εγω και κανενας αλλος,εδω βγαλατε ηρωα τον Πασσαρη και το παιζετε και Ελληνες? Και να σου πω κατι Μαριε αυτο το τουφεκι εχω με αυτο θα πολεμησω και δεν απειλω Ελληνες επαναλαμβανω. Εγω Μαριε δεν ντρεπομαι για τιποτα γιατι απλα δεν τους ψηφισα ουτε τους υποστηριζω και ειμαι απο τα πρωτα θυματα του μνημονιου .Οσο για τον ΟΥΚα σου λεω οτι αν εσυ εισαι ουκας εγω εχω κανει στην Φαλουτζα. Και απο οτι καταλαβα μαλλον του INDY ειστε παρα πατριωτες. Γιατι τουλαχιστον εγω ακομα δακρυζω στον Υμνο και δεν παρακαλαω να πεθανει κανεις. Μαλλον απο το ποστ μου μονο το G3 σας ξυνησε το οποιο παραγματικα το εχω για κατι αλβανοσυμμοριτες κλπ και οχι για πατριωτες. Βγαλτε παρωπιδες δειτε μακρυτερα. Δεν υπαρχουν αλλοδαποι στα ΜΑΤ οσο και αν το θελετε.Μην βγαζετε μυθοπλασιες. Για τον προμηθεα , συμπατριωτη δεν ποσταρα για να θιξω ΕΛΛΗΝΕΣ αλλα ηθελα να δωσω ενα στιγμα του πως νιωθει ενας απλος αστυνομικος απεναντι σε αυτη την κατασταση στην οποια δεν ευθυνεται η αστυνομια αλλα το συστημα.Και να φυγω απο το σωμα οπως ειπε ο Μαριος οπως κανουν αλλοι οπως λεει,αληθεια ποιοι, θα βρουν αλλους 100 και πιθανοτατα εσενα, τον Μαριο, τον υποτιθεμενο ΟΥΚα κλπ. Εγω ομως απεξω...μαλακας, στην πεινα.Εξω απο τον χορο ολοι ξερουμε τραγουδια πολλα αλλα μεσα στο χορο..... Μαριε εχω φιλο ΔΕΑ που καθησε σε φυλακιο συνορων 2 μηνες ενω προβλεπεται 1,ομως εκτελεσε τη διαταγη και εχω ενα κατεβατο απο στρατιωτικους που διαταχθηκανε παραλογα αλλα εκτελεσανε. Ααα και ουτε χρυσαυγιτης ειμαι μην θεωρητε οτι βγαλατε λαγο. Παντως για τους κουκουλοφορους σας εξηγησα αρκετα πιστευω, αναζητηστε εξηγησεις στο ΣΥΝ και πιο αριστερα ακομα.
Ειμαι ΕΛΛΗΝΑΣ και θα πεθανω ΕΛΛΗΝΑΣ.....για αλλους δεν ξερω.

mariosich είπε...

Αστυνομικέ επειδή ανέφερες για τα Ίμια, τότε λόγω ειδικότητας στο Στρατό ενώ ήμουν πολίτης 2 χρόνια έκαναν μερική επιστράτευση και μέσα σε αυτούς που κάλεσαν ήμουν και εγώ. Ήμουν διατεθειμένος να σκοτωθώ για την Ελλάδα και το έδειξα στη πράξη. Άλλο να σκοτωθώ για την Ελλάδα και άλλο να χτυπήσω Έλληνες. Το θέμα μας είναι πως τα ΜΑΤ χτύπησαν άμαχο πληθυσμό στο Σύνταγμα και κανείς από εσάς δεν κατεβάζει το βλέμμα, κανείς από εσάς δεν ζήτησε συγνώμη! Χτυπήσατε γέρους, γυναίκες και παιδιά που σε περίπτωση πολέμου θεωρείται έγκλημα πολέμου, ενώ στην Ελληνική πραγματικότητα θεωρείτε εσείς πως κάνατε αυτό έπρεπε. Για αυτό είμαστε απέναντι...

Έτσι για την ιστορία, μια που μίλησες για Ίμια λες και είναι το ίδιο πράγμα με αυτό που κάνετε εσείς...

Καμπάνα" στους αξιωματικούς των Ο.Υ.Κ...
http://ligesskepsis.blogspot.com/2010/05/blog-post_2315.html

...και κατάλαβε πως η μεριά των ΜΑΤ δεν είναι με τους Έλληνες και μη βλέπεις παντού Σύριζα και αναρχοκουμούνια! Κοίτα πρώτα τα λάθη σας! Στα έγραψα και πιο πάνω αλλά δεν είδα και καμία απάντηση...

Μάριος

αστυνομικος είπε...

Ξεκινωντας απο τελος σου λεω οτι σε καθε διμοιρια οσο παραξενο και αν σου φαινεται υπαρχει σημαια ΕΛΛΗΝΙΚΗ και ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ. Οσο για τους αναρχοσυριζοκουμουνες οντως τους βλεπω παντου.Λαθη καναμε ,κανουμε και θα κανουμε,"μαχη" γινεται απωλειες υπαρχουν απο ολες τις πλευρες. Ησουν αξιωματικος απο οτι καταλαβα αμα διδαχτηκατε πολεμο το γνωριζεις. Για τα Ιμια που λες ειναι για μενα χειροτερο γιατι το εκανε μια επιλεκτη μοναδα, αλλα τους καταλαβαινω τους διαταξανε, καταλαβαινω τι θα ενιωθαν στο στομαχι οταν το κανανε.Αληθεια ποτε εγινε επιστρατευση?Γιατι δεν γνωριζω να εγινε κατι τετοιο και το ξερω απο μεσα. Οσο για τα παιδια και τις γυναικες μην το λες συνεχεια γιατι εχω δει πολλα βιντεο και ειδικα του χωρου σας και πουθενα δεν ειδα παιδια μικρα . Και επειδη διαβασα το site σου σου λεω ξανα οτι την χουντα την εκανε ο στρατος και οχι η αστυνομια και το ΕΑΤ ΕΣΑ ηταν του στρατου και οχι της αστυνομιας. Παντως οι αποψεις σου στο μεγαλυτερο ποσοστο με εκφραζουν και συμφωνω σε αρκετα απο αυτα. Αμα με γνωριζες θα καταλαβαινες οτι δεν εχεις ενα αλλοδαπο παραιτωρα ουτε ενα ημεδαπο εφιαλτη. Σου λεω και παλι οτι ακομα δακρυζω στον Υμνο μας και οταν βλεπω την Σημαια.

mariosich είπε...

Για τα Ίμια και ό,τι έγινε από τις μάχιμες ομάδες όπως αναφέρεις ξέρεις, ξέρω, ξέρουν την αλήθεια που θέλουν να δείξουν! Πιστεύεις πως έγιναν όλα τόσο απλά όσο φαίνονται? Κάτι άκουσα πως η δική μας ομάδα πρώτα έπιασε τη Τουρκική, μετά πάλι άκουσα πως από του Τούρκικη ομάδα δεν υπάρχει πια κανένας στη ζωή. Τί σου είναι η τύχη...

Πάντα να φοβάσαι τη μισή αλήθεια γιατί μπορεί να κρατάς τη λάθος μισή...

Κανένας δεν πάει τυχαία στις Ειδικές Δυνάμεις, πιστεύεις πως κάποιος από εμάς θα παρέδιδε έτσι τυχαία τη Σημαία? Ψάξε καλύτερα αφού έχεις τις άκρες από μέσα και θα βρεις πολλά...

Μάριος

mariosich είπε...

...άλλωστε το θέμα που συζητάμε είναι άλλο και ξεφεύγουμε!

Μάριος

mariosich είπε...

Αναφέρεις "Και να φυγω απο το σωμα οπως ειπε ο Μαριος οπως κανουν αλλοι οπως λεει,αληθεια ποιοι, θα βρουν αλλους 100 και πιθανοτατα εσενα, τον Μαριο, τον υποτιθεμενο ΟΥΚα κλπ. Εγω ομως απεξω...μαλακας, στην πεινα.Εξω απο τον χορο ολοι ξερουμε τραγουδια πολλα αλλα μεσα στο χορο....."

Προστατεύοντας από το φόβο της ανεργίας το ίδιο το Σύστημα, το μόνο που κάνεις είναι να παίρνεις δανεικά που θα τα πληρώσουν τα παιδιά σου γιατί αύριο τα παιδιά σου με τα παιδιά μου θα είναι σκλαβάκια και χωρίς δικαιώματα! Αν αύριο σε ρωτήσουν τα παιδιά σου τί έκανες όταν τους έκοβαν τα δικαιώματα τί θα τους πεις? Θα τους πεις την αλήθεια ή θα βρεις κάποια ιστορία φοβερή που και καλά επαναστάτησες ή ήσουν αμέτοχος?

Είναι η ίδια ερώτηση που έκανα εγώ στους δικούς μου γονείς ποιά ήταν η στάση τους στη Χούντα...

Μάριος