Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Σχετικά με τον Νορβηγό


Η ιστορία του Νορβηγού πιστευω έχει ως εξής. Ο ανθρωπος είχε την τρέλλα του την οποία εκμεταλεύτηκαν σκοτεινοί κύκλοι δες CIA για να αποθαρρύνουν την κυβέρνηση της Νορβηγίας από την εξόρυξη κοιτασμάτων στην αν. Μεσογειο.
Οσο για το μανιφέστο του που διάβασα εμπεριέχει και μερικές αλήθειες που αφορούν την ισλαμοποίηση της Ευρώπης. Αλλωστε ο στόχος της νέας ταξης πραγματων είναι η όσο το δυνατό διάβρωση του εθνικού και κοινωνικού ιστού μειώνοντας ταυτόχρονα το βιοτικό επίπεδο κάθε λαού ξεκινώντας από την Ελλάδα.Εδώ έρχονται οι αριστερές αντιρατσιστικές οργανώσεις που νομίζοντας οι περισσότεροι ότι προασπίζουν τα ανθρ.δικαιώματα γίνονται εργαλείο σε αυτην την κατεύθυνση που δυστυχώς στο τέλος θα έχει ολέθρια αποτελέσματα στην χώρα μας.
αναγνώστης

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

θα δημιουργήσουν ενόχους από την εξέταση του υπολογιστή του παρουσιαζόμενου ως παρανοϊκού .
Σε παρόμοιες περιπτώσεις ο παρανοϊκός δράστης ποτέ δεν έζησε. Μόνο οι πράκτορες επιβιώνουν σε τέτοιες αποστολές.
Η ΕΕ φτιάχνει σύστημα προειδοποίησης για ξενοφοβία και ρατσισμό !!!
Η Φιλανδία παίρνει μέτρα παρακολούθησης του ιντερνετ για την τρομοκρατία λόγω του γεγονότος και εννοεί ως τρομοκρατία τον πατριωτισμό , την αντίθεση στην πολυπολιτισμικότητα κλπ.
Η Νορβηγία τα ίδια και χειρότερα.
θα ακολουθήσουν όλοι ενώ για την Ελλάδα ο Σεπτέμβριος θα είναι καυτός άρα θα έχουν ήδη ενεργήσει για λήψη ανάλογων μέτρων.
Πιστεύω ότι ο δράστης έδρασε κατόπιν σχεδίου μυστικών υπηρεσιών με σκοπό να ελέγχονται πλέον τα πάντα ειδικά σε ότι αφορά το διαδίκτυο αλλά πιστεύω ότι θα προχωρήσει και σε θέματα οπλισμού πολιτών και μάλλον θα επιχειρηθεί αφοπλισμός των πολιτών σε χώρες που επιτρέπεται η κατοχή όπλων.
Αυτός θα πλασαριστεί ως παρανοϊκός και ο κόσμος στην ΕΕ θα βιώσει τα αποτελέσματα που θα είναι περιορισμοί στην ελευθερία του με σκοπό την επιβολή του πολυπολιτισμού με το έτσι θέλω.
Κάθε μέρα προκύπτει και κάτι νέο γι'αυτόν τον πράκτορα.
Όσο για το μανιφέστο από πλευράς πατριωτικής ιδεολογίας επιβαλλόταν να ήταν τέτοιο ώστε να ποινικοποιηθεί ο πατριωτισμός .Γι αυτό και συμφωνούν με το περιεχόμενό του οι λογικοί άνθρωποι στην Ευρώπη. Όμως σε πολλά σημεία του φαίνεται ως copy-paste πολιτικών θέσεων εγχώριων κομμάτων! Μια ένδειξη ότι είναι σκηνοθετημένο. Το παράδοξο είναι ότι αυτά που ζητάει μέσω του μανιφέστου ο δράστης να γίνουν για να αποκατασταθεί η Χριστιανική Ευρώπη είναι αυτά που δημιούργησε η αγαπημένη του ιδεολογία,ο σιωνισμός !!! Η άλωση της Ευρώπης από τα σμήνη λαθραίων και οι πληρωμένες πολιτικές απόψεις για άλωση των συνειδήσεων των Ευρωπαίων και ειδικά ο έλεγχος των ΜΜΕ είναι έργο της μασονίας - σιωνισμού.
Ο πράκτορας δεν έπεισε...

Ετεός

Ανώνυμος είπε...

Ολα ξεκινουν απο το γεγονος πως ενας ρατσιστης δεν σκοτωσε ουτε εναν μουσουλμανο. Η ιστορια μπαζει και το γεγονος και μονο οτι τα παπαγαλακια στα ΜΜΕ που φυσικα παιρνουν τις ειδησεις οπως ειναι τα διεθνη πρακτορεια ειδησεων ( πχ Μερντοχ)
μας ταιζουν βλακειες δειχνει ποσο υπολογιζουν τη νοημοσυνη μας.

Ανώνυμος είπε...

So already the attacks come against Christians based on man in the middle staged attacker's, Anders Behring Breivik actions. Brainwashed sheople cannot see they're being conditioned against Christianity and truth sayers and that the Roman Empire is behind it all to aid their hushing up of all the truth getting out. The lack of real intelligence and education of the flock shows as they do not even know the difference between a true-Christian and a Catholicism including the Catholic puppet Church of England which all have nothing to do with Christianity as evidenced by the lack of the King James AV1611 Bibles and the false teachings in the Church including accepting Homosexuality etc. Wake up and stop threatening and digging at me like the sheeps you are just because of this STAGED Oslo operation.