Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

ΚΥΠΡΟΣ: Οι Τούρκοι μετέτρεψαν Εκκλησία σε ξενοδοχείο με πισίνα



Ακόμα ένα δείγμα του… τουρκικού πολιτισμού και πώς οι γείτονες σέβονται τη διαφορετικότητα. Στα κατεχόμενα εδάφη της Κύπρου, Τούρκοι μετέτρεψαν Εκκλησία σε ξενοδοχείο και έφτιαξαν και… πισίνα (προφανώς με τη δικαιολογία της… μεγάλης κολυμπήθρας). Ο βανδαλισμός σταμάτησε, λόγω Ε.Ε., και η εκκλησία της Αγ. Αναστασίας δεν είναι πλέον ξενοδοχείο, η πισίνα έχει κλείσει. Οι Τούρκοι το έκαναν αυτό για να δείξουν καλό πρόσωπο στην Ευρώπη και να λαμβάνουν Κοινοτικά κονδύλια. 

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΤΩΝ ΟΘΩΜΑΝΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΝΑ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΟΛΑ..

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΕΚΘΕΣΗ

Ανώνυμος είπε...

OI XΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, ΣΤΑΒΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΘΡΟ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΤΑ ΑΛΛΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

etsi akribos 6:33 kai polu kala ekanan ,kairos na ginoun kai sthn ellada oi eklhsies ksenodoxeia me pisines, outos oi allos axrhstes einai opos panta .....666......

Ανώνυμος είπε...

Εδω μέσα σχολιάζουν πιο πολύ οπαδοί της νέας τάξης παρά πολέμιοι της!

Ανώνυμος είπε...

28 Ιουλίου 2011 6:33 μ.μ. οι ελληνες δωδεκαθεοι εγιναν χριστιανοι και αφου αλλαξαν θρησκεια μετετρεψαν και τους ναους τους..αλλο αυτο και αλλο να κατακτας ξενα εδαφη και να καταστρεφεις ξενα μνημεια οπως εκαναν οι τουρκοι στην κυπρο..μην μπερδευται την π..τσα με την βουρτσα..