Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Σχετικά με τον ... "ΕΜΕΤΙΚΟ.."


αφορά

αν ακούσατε όμως στην δική του εκπομπή πρίν 5 λεπτά είπε (Σε δικό του ολόδικο του ρεπορτάζ)

- Η Αμερική (η λύση που προτείνει ο Ομπάμα) θα οδηγηθεί στην ύφεση και μελλοντικά χρεωκοπία διότι ο Πρόεδρος προτείνει αύξηση φόρων, μείωση μισθών, απολύσεις κλπ (ότι προτείνεται και για την Ελλάντα)
- Η Ιαπωνία το 1999 έκανε τα ίδια και βρέθηκε ένα βήμα πρίν το χείλος του γκρεμού

αφού και ο ίδιος το λέει, ότι το Αμερικάνικο και Ιαπωνικό Μνημόνιο δε θα ....
δουλέψουν, γιατί προτείνει να γίνει στην Ελλάδα;

Ας μας απαντήσει ο ίδιος ο "οικονομολόγος της συμφοράς"... Γιατί κ. Κώνστα ενώ δεν προτείνεται τη λύση των Μνημονίων για άλλες χώρες, το προωθείται στο Ελλάντιτσα μας;

Έξυπηρετείται κάποιον σκοπό μήπως;

Ένας κοιμισμένος/βλάξ πολίτης

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι να σου απαντησει αυτη η αηδια.μου φερνει ναυτια οταν τον βλεπω καταλαθος βεβαια γιατι τον αποφευγω να μην σπασω την τηλεοραση.γλιτσα γαμω το στανιο μου μεσα κι ολα τα πουσταρια τα μασονακια.αι σιχτιρι.

Ανώνυμος είπε...

Τελευταία ευκαιρία για την πιστοληπτική ικανότητα των Η.Π.Α.
«Moody's»,Tην ελλαδα,κυπρο,πορτογαλια,ιταλια,ισπανια,ιρλανδια,με το παραμικρο τος υποβαθμιζουν την αμερικα την χαιδευουν φαντασου τι ποσοστα παιρνουν στο αμερικα τα μπουρδελοαξιολογησιμα ιδρυματα, οι ευρωπαιοι κοτες γιατι ειναι και αυτοι στο παιχνιδι του τζογου ολα βρωμανε και καταρρεουν οπως τα ντομινο.
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=356025&cid=8

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ. ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΟΛΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΧΑΟΥΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ, ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΕΝΑ ΝΕΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ. ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΚΥΡΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΟΡΦΗ (ΚΑΡΤΑ, ΤΣΙΠΑΚΙ).ΘΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΟΥΝ, ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΟΤΙ ΠΡΟΦΥΛΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΑΠΟ ΚΛΟΠΕΣ,ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ, ΣΑΝ ΑΣΦΑΛΕΣ ΧΡΗΜΑ ΔΗΛΑΔΗ