Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Σχετικά με : ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ-ΕΚΤΡΩΜΑ ΤΗΣ ΡΕΠΟΥΣΗ ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!


Νομίζω ότι είναι προτημότερο κανείς, να καταγράφει με ιστορική ακρίβεια τα γεγονότα, διότι μόνον έτσι υπάρχει περίπτωση να μην συμβούν ξανά τα ίδια.

Εάν προσπαθείς να λειάνεις και να στρογγυλέψεις τα γεγονότα, το μόνο που κάνεις είναι το να αυξάνεις κατακόρυφα τις πιθανότητες της επανάληψης λόγο άγνοιας.

Οπότε αυτό που απαιτείται στην ουσία, είναι η ψυχολογική και συναισθηματική ωρίμανση του έθνους με κυρίαρχο φυσικά τον Ελληνικό Λόγο.
αναγνώστης

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι θέλει να πει ο ποιητής; Οτι η αισχρή ανθέλληνας κ. Ρεπούση έγραψε καλή Ιστορία; Το έχεις δει το βιβλίο; Ότι χειρότερο...Πολλά στημένα μηνύματα ανεβάζεις τώρα τελευταία (με φανταστικούς αλλοδαπούς, καλές κ. Ρεπούσες...)...Δεν καταλαβαίνετε πως είναι απάτη και από κομματόσκυλα της χούντας Πασοκ...Και η Δραγώνα καλή είναι ε...Βρε άντε από δω ανθελληνικά τομάρια...

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΝΑ ΔΙΔΑΧΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ!!! ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ!!! ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ!!! ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΘΕΛΕΙ!! ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ;; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ;;;; ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΑΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ!!! ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΞΟΚΛΑΙΜΕ!!!