Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Σχετικά με "Ορθοδοξία και Δωδεκαθεϊσμός αποδείξεις.."



Αφορά
Μπράβο στόν συντάκτη τού άρθρου !!!!!
Προκειμένου νά διαχωρίσουν τήν Ορθοδοξία από τόν Ελληνισμό , οί Εβραίοι μέ τούς παρατρεχάμενους τους στήν Ελλάδα καλιεργούν έντεχνα τόν δωδεκαθεισμό !!!!!
Κοιτάξτε μέ τί λύσσα οί Δωδεκαθειστές καταφέρωνται κατά τής Ορθοδοξίας !! Δέν έχουν τό θάρρος νά πούν ότι είναι Εβραιοκατευθυνόμενοι
καί λένε ότι είναι .....δωδεκαθειστές...!!!!!
αναγνώστης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΤΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΘΑΥΜΑΤΑ? ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΠΑΥΛΟ? ΝΑΙ ΗΤΑΝ ΔΙΩΚΤΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΩΚΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΤΥΦΛΩΘΗΚΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΠΗΡΕ ΤΗΣ ΣΥΓΧΩΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΝΑ ΔΙΑΚΥΡΙΞΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.
Ο ΘΕΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ. ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΟΥΜΕ,ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ, ΝΑ ΝΗΣΤΕΥΟΥΜΕ, ΝΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ.

30 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ξεσφράγησαν πρόσφατα το ιδιαίτερο δωμάτιο του πρώην αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου. Παρόντες, για του λόγου το αληθές, ήταν ο διευθυντής της αστυνομίας, ένας εκπρόσωπος της εφορίας, συμβολαιογράφος, ο αρχιερατικός επίτροπος
Θωμάς Χρυσικός, ο πρώην αρχιερατικός επίτροπος Θωμάς Συνοδινός, ο γνωστός Βρεσθένης Θεόκλητος Κουμαριανός, και.....
δύο διάκονοι του Χριστόδουλου.
Είναι απίστευτο, τί βρέθηκε εκεί μέσα....
-600 ζεύγη χρυσά ή αργυρά μανικετόκουμπα.
-Απ' αυτά τα 140 ζευγάρια έχουν διαμάντια και μερικά έχουν ζαφείρια.
-Πάνω από 100 πολύτιμα χρυσά και αργυρά στυλό και πέννες ανεκτίμητης αξίας.
-Πάρα πολλοί χρυσοί και αργυροί σταυροί ευλογίας με πολύτιμα πετράδια.Πολλές αρχαίες εικόνες.
-30.000 ευρώ και 9 χρυσές λίρες σε φάκελο για τον π. Θωμά Συνοδινό.
-Ένας μεγάλος πολυτιμότατος πολυέλαιος Baccarat αξίας 50.000.ευρώ η ανώτερη φίρμα στον κόσμο.
-Μεταξωτές κουρτίνες πολυτιμότατες από τις καλλίτερες φίρμες στον κόσμο σε όλο το ανάκτορο.
-Εκατοντάδες λευκά πουκάμισα, τα περισσότερα μεταξωτά.
Εκατοντάδες ζεύγη παπουτσιών όλα από τις δυο ακριβότερες φίρμες του κόσμου Sebago και Church' s, απ' αυτά που φορούν μόνο οι Άγγλοι πρίγκιπες, λόρδοι και άλλοι αριστοκράτες. Ο Χριστόδουλος φορούσε μόνο τέτοια παπούτσια, που το κάθε ζεύγος τιμάται πάνω από 1.000 χίλια ευρώ.
-Τρεις δεκάδες σετ με καθημερινά δεσποτικά άμφια.
-50 επίσημες και μεγαλοπρεπείς αρχιερατικές στολές αξίας κατά μέσον όρο 300.000 ευρώ η κάθε μία.
-12 στέμματα ( μίτρες ) από χρυσό και πολύτιμους λίθους αξίας κατά μέσον όρο 300.000 ευρώ το καθένα.Κυρίως έχουν διαμάντια.
-100 εγκόλπια χρυσά και γεμάτα πολύτιμους λίθους, κυρίως διαμάντια και ζαφείρια, αξίας 100.000 ευρώ το καθένα.
-200 εγκόλπιοι σταυροί ίσης αξίας και παρόμοιας διακοσμήσεως ο καθένας.
-25 ποιμαντορικές ράβδοι (πατερίτσες) χρυσές και αργυρές και ελεφάντινες (φιλντισένιες) γεμάτες πολύτιμους λίθους, κυρίως διαμάντια και ρουμπίνια, αξίας κατά μέσον όρο 100.000 ευρώ η κάθε μία.
-40 απλές αργυρές ράβδοι (βακτηρίες, μπαστούνια) με ημιπολύτιμους λίθους, αξίας 20.000 ευρώ η κάθε μία.
-Δύο υπερπολύτιμα δισκοπότηρα χρυσά, σκαλιστά έργα τέχνης, με πολύτιμους λίθους, δώρα το ένα του Βαρθολομαίου και το άλλο του πάπα Ρώμης Βενεδίκτου.
-Δεκάδες χρυσά και αργυρά κηροπήγια (δικηροτρίκηρα).
-Δεκάδες χρυσά και αργυρά επιτραπέζια κηροπήγια με πολύτιμους λίθους.
Εκατοντάδες πανάκριβα αργυρά κρυστάλλινα και πορσελάνινα σερβίτσια ανυπολόγιστης αξίας.
-Εκατοντάδες δωδεκάδες πανάκριβα χρυσά και αργυρά κουταλομαχαιροπήρουνα φίρμας Christofie, που είναι η ακριβότερη στον κόσμο.
-Εκατοντάδες πορσελάνινες δωδεκάδες πιάτων.
-Εκατοντάδες πορσελάνινες και αργυρές πιατέλες.Βαρύτιμες μεταξωτές κουρτίνες σε όλο το ανάκτορο.
-Εκατοντάδες ζεύγη μεταξωτές πιτζάμες.
-Δεκάδες μεταξωτές κλινοστρωμνές και μαξιλάρια.
-Τέσσερις ζωγραφικοί πίνακες αμύθητης αξίας που ανήκουν στο Μουσείο Μπενάκη και τους νοίκιαζε με μηνιαίο μίσθωμα που του καθενός η αξία είναι όσο τα μηνιαία μισθώματα τριών μεγάλων και πολυτελών ρετιρέ.
-Έξι γκραβούρες με πανάκριβο μηνιαίο μίσθωμα από το ίδιο Μουσείο.
-Πάρα πολλά και πανάκριβα έπιπλα από πολύτιμα ξύλα υφάσματα μέταλλα και γυαλιά, φτιαγμένα από τις 4 μεγαλύτερες και ακριβότερες φίρμες στον κόσμο.
-Τα αρχιτεκτονικά σχέδια για δύο βίλες-ανάκτορα του Χριστοδούλου, για να ξεκουράζεται, που θα κτίζονταν σε τεράστια οικόπεδά του πανύψηλης αξίας, ένα στην Ερμιονίδα και ένα στον Άγιο Ιωάννη Θεολόγο σε πανέμορφες τοποθεσίες.
-Ένα τεράστιο ποσό (πολλά εκατομμύρια ευρώ), για να κτιστεί ειδικό μουσείο με την επωνυμία «Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος», για να φυλάγονται και να εκτίθενται εκεί σε κοινή θέα οι στολές, οι μίτρες, οι πατερίτσες, και όλα τα λειτουργικά και μη λειτουργικά κοσμήματα και σκεύη του Χριστόδουλου στους αιώνες των αιώνων, μαζί και με τα έξοδα συντηρήσεως τόσο του μουσείου όσο και των εκθεμάτων, και με τους μισθούς των υπαλλήλων του μουσείου ...

Θεέ μου σχώρα με!!!

H λίστα των αντικειμένων αναρτήθηκε στο httellania.pblogs

Ανώνυμος είπε...

Αληθής Λόγος κατά χριστιανών.
Ωριγένης κατά Κέλσου…178ΜΧ
Ο Κέλσος πραγματικά αποθησαύρισε την Αρχαιοελληνική Γραμματεία και έδειξε τον δρόμο στο πως πρέπει να αντιμετωπίζονται οι Θρησκείες (κάθε είδους αλλά και όλες οι θρησκείες…), όταν μια θρησκεία επιβάλει ΔΟΓΜΑ τότε χάνεται και ο πραγματικός σκοπός της, οι ευθύς εξαρχής δογματικές θρησκείες όπως ο Ιουδαιοχριστιανισμός χωρίς τα μυθολογήματα των Εβραίων (Παλαιά Διαθήκη)είναι μετέωρη χωρίς ουσία , ένα Κενό Δοχείο!!!.
Ο «Αληθής Λόγος» είναι έργο υπεράσπισης του Ελληνισμού, το πρώτο ελληνικό έργο αντιιουδαϊκής και αντιχριστιανικής πολεμικής. Ο Κέλσος, Έλληνας εκλεκτικός φιλόσοφος της ύστερης αρχαιότητας, αντλώντας επιχειρήματα από το οπλοστάσιο της Ελληνικής Φιλοσοφίας, από την Ιστορία και τη Θρησκειολογία, δίνει την ελληνική απάντηση σε ένα δόγμα που το θεωρεί προϊόν βάρβαρης και απολίτιστης σκέψης Ο «Αληθής Λόγος», γραμμένος το 178 μ.Χ., σώζεται σχεδόν αυτούσιος χάρη στον χριστιανό κατηχητή Ωριγένη ο οποίος, προκειμένου να αντικρούσει τον Κέλσο, τον παρέθεσε μέσα στο απολογητικό του έργο «Κατά Κέλσου», ακριβώς ως είχε. Έτσι, η ανασύνθεση του «Αληθή Λόγου» δεν στάθηκε ιδιαίτερα δύσκολη υπόθεση: Χρειάστηκε να ανασυρθεί το κείμενο μέσα από το αρχικό χειρόγραφο του Βατικανού (‘Ά”, Vat gr. 386. 13ος αι.) και να αποδοθεί στο ακέραιο, με την διατήρηση, στα σημεία όπου χρειαζόταν, μόνο των “συνδετικών” λέξεων ή φράσεων του Ωριγένη.
Σήμερα οι ειδικοί συμφωνούν ότι ο «Αληθής Λόγος» όπως περιέχεται στο «Κατά Κέλσου» αποτελεί το 80% του αρχικού, και θεωρείται ότι μόνο οκτώ-εννιά σημεία έχει απαλείψει ή συντομεύσει ο Ωριγένης.
Η αντιχριστιανική πολεμική του Κέλσου είναι η πρώτη που ξεφεύγει από το μέχρι τότε επίπεδο αντιμετώπισης των χριστιανών από μέρους των λογίων -αν μπορεί βέβαια να θεωρηθεί ως σοβαρή αντιμετώπιση, είτε η διακωμώδηση των απλοϊκών αντιλήψεων και της ευπιστίας των χριστιανών είτε οι περιστασιακές και χονδροειδείς επιθέσεις κατά της υποτιθέμενης ανηθικότητας ή και εγκληματικότητάς τους. Τέτοιες επιθέσεις άλλοτε στηρίζονταν σε -συνήθως συκοφαντικές και ιουδαϊκής έμπνευσης- φήμες που ήθελαν τους χριστιανούς να τελούν αιμομικτικά όργια κ.τ.λ., και άλλοτε σε προκλητικές και «ασεβείς» συμπεριφορές και γενικά στην αντικοινωνική στάση των ίδιων των χριστιανών.
Ο Κέλσος μεταφέρει για πρώτη φορά την πολεμική στο ιστορικό και φιλοσοφικό πεδίο, επιχειρώντας να δώσει μια όσο το δυνατό ολοκληρωμένη ελληνική απάντηση σ’ ένα δόγμα που θεωρεί ότι προέρχεται από έναν δεισιδαίμονα και απολίτιστο λαό, ένα δόγμα που το θεωρεί προϊόν βάρβαρης σκέψης. Φυσικά δεν του διαφεύγει, μ’ όλη την περιφρόνηση του για το χαμηλό επίπεδο των συγχρόνων του χριστιανών δασκάλων, ότι τη νέα θρησκεία, ήδη στα 170 μ.Χ., δεν μπορεί κανείς παρά να την πάρει στα σοβαρά, και ότι δεν έχει πια να κάνει με τις ολιγομελείς κοινότητες των “γραφικών” και αξιοπερίεργων τύπων του 1ου αιώνα.

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΕ ΡΕ ΦΙΛΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΥΤΟ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΑΝΕΞΙΘΡΗΣΚΟΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΕΒΟΤΑΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΤΩΡΑ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΜΝΕΙΤΑΙ ΑΠ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΝΩ ΚΑΤΑΡΙΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΑΥΤΟ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΤΕ

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΓΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΙΣ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΡΥΣΟΠΟΙΚΙΛΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΕΛΕΜΠΙΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ "ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ".

ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠ'ΟΛΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.

ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΕΓΟΤΑΝ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΟΣ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΛΕΚΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ. ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ.

ΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ ΤΩΡΑ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

Αν δούμε την ιστορική αλήθεια, θα διαπιστώσουμε ότι δεν υπάρχει καμία πληροφορία που να τεκμηριώνει την παρουσία του Ιησού στη γη.

Η γέννηση του είναι μια υπέροχα γοητευτική ιστορία , η οποία όμως δεν μπορεί να αποδειχτεί.

Η φάτνη, οι μάγοι, η σφαγή των νηπίων δεν έχουν καμιά ιστορική βάση.

Ο βασιλιάς Ηρώδης ήταν ιστορικό πρόσωπο, αλλά η σφαγή των νηπίων δεν είναι εξακριβωμένη και δικαιολογημένη από καμιά μαρτυρία.

Το ίδιο και η επίσκεψη του Ιησού στο ναό του Σολομώντος και, βέβαια, ο ξυλοδαρμός των εμπόρων.

Ακόμη και να έγιναν ορισμένα περιστατικά, η ταραγμένη εκείνη εποχή ήταν γεμάτη από παρόμοια γεγονότα χωρίς ιδιαίτερη σημασία.

Eνα πλήθος από προφήτες διεκδικούσαν το προνόμιο να σώσουν τον άνθρωπο από την αμαρτία.

Ο Ιησούς, ίσως, ήταν ένας από τους Μεσσίες της εποχής.

Ξυπνήστε Έλληνες, καταλάβετε επιτέλους ότι προσκυνάτε τον παραλογισμό και αυτούς που προσπάθησαν (και ως ένα βαθμό τα κατάφεραν) να καταστρέψουν το Ελληνικό μεγαλείο.

Ανώνυμος είπε...

EΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ,ΠΛΑΤΩΝΑ ΚΕΛΣΟ,ΛΙΒΑΝΙΟ,ΣΟΦΟΚΛΗ,ΑΙΣΧΥΛΟ,ΝΙΤΣΕ, ΚΑΛΟΠΟΥΛΟ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΙΣΤΕ-ΡΕ...

ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΑΡΜΕΞΕ Η ΘΥΓΑΤΡΙΞΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ,ΤΩΝ ΠΟΙΜΕΝΑΡΧΩΝ ,ΤΩΝ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΑΡΙΩΝ....

Ανώνυμος είπε...

Είναι καιρός πλέον να αποκατασταθεί η ιστορική αλήθεια και η πραγματικότητα, για να μπορέσουμε να πάρουμε την οδόν της αληθείας, που οδηγεί στο φως, την γνώση και την θέωση.

Φως και Αλήθεια είναι έννοιες συγκλίνουσες και ταυτόσημες, που μόνον με τον ελληνικό λόγο είναι δυνατόν να τις προσεγγίσουμε και να τις κατανοήσουμε εν μέρει και όχι με την άκρατο, άλογο και στείρα πίστη και την κατ’ αποκάλυψιν αλήθεια, που επινόησαν διάφοροι για τους δικούς τους σκοπούς ανά τους αιώνες, οδηγώντας έτσι την ανθρωπότητα σε ποταμούς αίματος, στον σκοταδισμό και στην σημερινή επάρατο νεοβάρβαρη παγκοσμιοποίηση.

Είναι γνωστό στους αδέσμευτους ερευνητές-μελετητές της ιστορίας, ότι δια μέσου των αιώνων, έχουν επέλθει απαλοιφές, αλλοιώσεις, προσθήκες και επεμβάσεις σε ιστορικά και χριστιανικά κυρίως κείμενα, διότι ενοχλούσαν με τις αποκαλυπτόμενες αλήθειες και τα πραγματικά γεγονότα, που είχαν λάβει χώρα, τις διάφορες ηγεσίες των εκκλησιών και των διαφόρων δογμάτων ανά τους αιώνες.

Ανώνυμος είπε...

«Ανέγνων, Έγνων, Κατέγνων».

«Εμελέτησα, Εγνώρισα, Απέρριψα».

Ανώνυμος είπε...

Η ΝΑΣΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΒΓΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΝΑΖΩΡΑΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΝΑΝΑΙΑ...

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΘΕΟΣ... ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΑΛΑΞΙΕΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ Η ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ,ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ,ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ.

ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΞ ΤΗΣ ΚΑΠΕΡΝΑΟΥΜ ΠΟΥ ΕΔΡΑΣΕ ΜΕ ΘΑΥΜΑΤΑ ...ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΕΣ ΔΟΞΑΣΙΕΣ...

Δυο πράγματα είναι άπειρα.
Το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν πολλοί πού δυστυχώς δέν έχουν καταλάβει ακόμη, γιατί από την Εβραϊκή φυλή βγήκε ο Θεάνθρωπος Κύριος Ημών Ιησούς Χριστός, ο Σωτήρας τού κόσμου, καί μάς λένε κάθε τόσο "τί δουλειά έχουμε εμείς με την Εβραϊκή θρησκεία, Εβραίοι θα γίνουμε; ( άσε πού καί οί ίδιοι οι Εβραίοι δεν πιστεύουν στόν Χριστό σήμερα...)

Γιατί όμως από τούς Εβραίους ήλθε ο Χριστός; Δέν μπορούσε να έλθει πχ. από τούς Γερμανούς, τούς Ελβετούς, τούς Αφρικανούς , καί δεν ξέρω από ποιούς άλλους;

Υπάρχει βέβαια απάντηση!

Επειδή λοιπόν η φυλή τών Εβραίων ήταν η μόνη φυλή τού κόσμου πού παρ΄ όλες τίς αθλιότητές της, κράτησε τήν θρησκεία τών πατέρων της, αρχής γενομένης από τήν Δημιουργία τών πρώτων ανθρώπων από τον Θεό-Δημιουργό, την Έξωσή τους από τον αρχαίο Παράδεισο, φθάνοντας ώς την εποχή τού Χριστού, καί επειδή δεν έπεσε σε πολυθεϊα καί ειδωλολατρεία στόν βαθμό καί στήν έκταση πού έπεσαν όλα τα άλλα έθνη, γι΄ αυτό επέτρεψε ο Θεός να έλθει από αυτή την φυλή καί ο Σωτήρας τού Κόσμου;

Παρ΄ όλα λοιπόν τα σκαμπανεβάσματά τους, κράτησαν την θρησκεία τους συνεχώς, αρχίζοντας από τον Δημιουργό Θεό, τόν Αδάμ, Αβραάμ, Ισαάκ, Μωϋσή ( με 10 εντολές ), Δαβίδ, κλπ, μέχρι πού στό γενεαλογικό δένδρο τους έρχεται τέλος καί ο Χριστός.

Ο Χριστός δεν υπήρξε ένα τυχαίο πρόσωπο, αλλά ήταν προφητευμένος 800 καί 1000 χρόνια νωρίτερα ( μέχρι καί το ότι θα γεννηθεί στήν Βηθλεέμ, θα κάνει πολλά θαύματα, καί τέλος θα σταυρωθεί ανάμεσα σε 2 κακούργους τα δε ιμάτιά του θα τα παίξουν σε κλήρους οί στρατιώτες, κλπ-κλπ, κι΄ ένα σωρό άλλες προφητείες για το πρόσωπό Του…)

Αφού λοιπόν οί Εβραίοι υπήρξαν το μόνο Έθνος πού κράτησε τίς εντολές καί τίς Παραδόσεις του Θεού, από ποιό άλλο έθνος δηλαδή θα έπρεπε να γεννηθεί ο Χριστός ώστε να μή είναι Εβραίος;

Από τούς Ελβετούς; τούς Ρώσους; τούς Έλληνες; αφού όλοι αυτοί ήσαν ειδωλολάτρες!

Πώς λοιπόν θα ερχόταν από αυτούς ο Χριστός;

Μή βλέπουμε λοιπόν κάποια θέματα επηρεασμένοι από μία νεοειδωλολατρεία αλλά να τα εξετάζουμε και από μία λογική τών πραγμάτων...

Αττικός

Ανώνυμος είπε...

Ποιός είναι ο βλάκας και ποιός ο ασχετο-πανύβλακας όμως παίζεται. Υπάρχει κανείς αντι-νεοταξίτης εδώ;

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΤΟΥ ΑΘΡΟΥ. ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ.ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ.ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ. ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΑΩΝ, ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ, ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΑΥΤΗΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥΘΕΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΔΑΜ ΚΑΙ ΕΥΑΣ.ΕΜΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ''ΘΡΗΣΚΕΙΑ'' ΤΩΝ ΠΡΟΓΩΝΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΔΑΞΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΤΣΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΛΑΣ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΒΡΑΙΟΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΙ ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΑΙ. ΑΛΛΑ ΕΒΡΑΙΟΚΑΥΕΘΥΝΟΜΕΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΟΥ ΚΥΡΙΣΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.ΕΣΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΑΔΑΜ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΑΣ, ΕΣΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΝΩΕ ΟΧΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχως για ορισμενους,απο τοτε που ο ΕΛΛΗΝΑΣ δεχθηκε Τον ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ως Ορθη Δοξασια προς το Θ ειο,εδειξε σαν μοναδα και σαν Εθνος οτι δεν το εβαζε κατω ευκολα,λογο της πιστεως[Αγιοι που μαρτυρισαν στο ονομα Του ΧΡΙΣΤΟΥ απο τους τουρκους].Ευτυχως τωρα για πολλους υστερα απο αγωνες πολλων χρονων ο ΕΛΛΗΝΑΣ τελικα φαινεται να χανει την πιστη του.Γιαυτο και το παρτυ που εστησε ο διαβολος στη χωρα αυτη, ειναι απο τα πιο σημαντικα.ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΑΝΘΡΩΠΟΝ.ΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΩΣ ΕΧΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ρε γαμω τις θρησκειες ολου του κοσμου παλιο νεαντερταλ.εβραιοι χριστιανοι μουσουλμανοι ιουδαιοι.ρε δεν πατε να γαμηθητε ολοι λεω εγω παλιο τηλεκατευθηνομενα.

Ανώνυμος είπε...

καλα ρε 8,44 που χωρεσανε ολα αυτα στο δωμ του χριστοδουλου; ξεχασες να πεις και για την πορσε στη βιβλιοθηκη, αι σιχτηρ πια.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΣΟ??? ΓΙΑΤΙ ΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ??? ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΔΙΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΟΣ ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΑΣ!!! Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΗΤΑΝ ΦΙΛΙΣΤΑΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΟΙ ΦΙΛΙΣΤΑΙΟΙ ΗΤΑΝ ΜΙΝΩΙΤΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟ ΦΩΣ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟ "ΜΥΘΟ¨ ΤΟΥ ΔΑΒΙΔ ΜΕ ΤΟ ΓΟΛΙΑΘ ΠΟΙΟΣ ΝΙΚΗΣΕ??? ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΔΑΒΙΔ ΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΗΤΤΗΜΕΝΟΣ ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΦΙΛΙΣΤΑΙΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΛΛΗΝΑΣ....

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΥΤΕ ΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ''ΖΩΑ'' ....Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΜΑ.ΛΑ.ΚΙΑΣ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ!!!....ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑ ΞΑΝΑ ...ΑΡΤΙ ΑΦΙΧΘΗΣ ΕΚ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ Μ΄, ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΛΑΓΟΥ, ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΛΛΕΙΨΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΓΗΙΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ (1 ΠΕΡΙΠΟΥ ΓΗΙΝΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΕΚΕΙ)...ΕΜΑΘΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΓΥΣ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ Ή ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΩΝ ΕΛ!!!!...Η ΜΕΓΑΛΗ Π Ε Ρ Ι Π Ο Λ Ο Σ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ''ΘΕΡΙΣΕΙ'' ΟΤΙ ΕΣΠΕΙΡΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 26.000 ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ...ΟΛΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ..ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ....ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΚΑΙ Ο ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΝΙΑΙΟ ΠΛΕΟΝ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟ!!....Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΦΕΛΙΜ ΚΑΙ ΤΑ ΓΗΙΝΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ ΚΑΙ ΑΙΩΝΙΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ!!...ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΦΡΑΓΙΣΤΕΙ ΜΕ ΒΙΟΤΣΙΠ, ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΦΕΛΙΜΙΚΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ...''ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ'' ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!......21/12/2011 Η ΠΡΩΤΗ ΑΦΙΞΗ ΣΤΟ ΑΣΤΡΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ (ΟΡΑΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ)... ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΤΟΛΟ ΤΩΝ ΕΛ......ΣΤΙΣ 21/12/2012..... Η ΑΦΙΞΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΙΝΗΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΤΩΝ ΔΙΑ - (ΣΤΗΜΑ) - ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΡΟΠΑΤΟΡΩΝ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!....ΤΑ ΝΕΦΕΛΙΜ ΠΝΕΟΥΝ ΤΑ ΛΟΙΣΘΙΑ ΚΑΙ ΤΡΕΛΕΝΕΤΑΙ ΟΛΟΕΝΑ Ο ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΤΟΥΣ....ΔΙΑ ΤΟΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ''ΜΠΟΥ.ΡΔΕΛΟ'' ΤΗΝ ΓΑΙΑ...ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΟ...ΤΥΧΕΡΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ........ΕΙΡΗΝΗ ΥΜΙΝ.....

Ο ΧΡΟΝΙΚΟΣ ΞΑΝΑ

......666......

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω με τον 1:09 π.μ. Υπαρχουν τοσο βλακες που να πιστευουν οτι αυτα ηταν του Χριστοδουλου;

Ανώνυμος είπε...

για το φελέκι που λέει ότι ο Θεός δεν μας είπε τίποτε για τους πλανήτες και την δημιουργία ας διαβάσει λίγο Μέγα Βασίλειο και την ομιλία του για την δημιουργία κατά την "εξαήμερο" επίσης να διαβάσει Ιωάννη Δαμασκηνό περί ακριβούς ορθοδόξου πίστεως επίσης για την δημιουργία .Το άλλο το φελέκι που λέει για τον Ηρώδη και την σφαγή των νηπίων ας πάει μια βόλτα στην Βηθλεέμ στον ναό της γεννήσεως του Χριστού μας για να δει με τα βιονικά του μάτια τα εκατοντάδες μίκρα κρανία τών νηπίων που σώζονται για να τα δούνε κάτι άπιστοι σαν και σένα.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ είμαι χριστιανός και ως χριστιανός δεν δίναμε να είμαι Έλλην....

πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως
Γεώργιος Σχολάριος.

Με μία λέξη τα είπε όλα ο άνθρωπος....
Παρόλα ταύτα θα καταθέσω μόνο δύο επιχειρήματα για να αποδείξω τι είναι χριστιανισμός,τιΕλληνισμός,και τι Ελληνοχριστιανισμός....στην γένεση των χριστιανων ο αδάμ και η ευα κατέπεσαν του παραδείσου διότι έφαγαν από το δενδρο της γνώσης...βλέπεται ο θεός τους ήθελε μακάκες...στην γέννεση των Ελλήνων ο Προμηθέας έκλεψε την φωτια από τον Ήφαιστο (θεο) για να την δώσει στους ανθρώπους...ενώ ήξερε ότι θα τιμωρηθεί....τώρα αν παντρέψεις τον χριστιανισμό με τον Ελληνισμο είναι σαν να παντρεύεις ένα τραγί με μία έλαφο...από αυτό προκύπτει τραγέλαφος ...γιατι τραγέλαφος ειναι ο περιλάλητος ελληνοχριστιανισμός.Αν ψάξουμε στα λεξικά, ελληνικά και ξένα η λέξη ελληνοχριστιανισμός δεν υπάρχει πουθενά...γιατί; Γιατί απλά δεν υφίσταται ο όρος αυτός.
Γιαύτο ελληναράδες μου επί δεις οι περισσότεροι θεωρούμε τους εαυτούς μας λιοντάρια ενώ οι ξενοι μας βλέπουν ως ποντίκια...ας ξεστραβωθούμε διαβάζοντας κανένα βιβλίο και ας αφήσουμε τις επάρσεις...

ΥΓ.

Η ΗΜΙΜΆΘΕΙΑ ΕΊΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ
ΤΗΣ ΑΜΑΘΕΙΑΣ...

ellinonenosis είπε...

Επειδή βλέπω μεγάλη πόρωση παντού. Θα πώ λίγα πραγματάκια...
Όποιος έρθει να μου χαλάσει κομάτι απο την κληρωνομιά μου την Ελληνική θα του περάσω το σπαθί απο τον λαιμό του.
Όποιος έρθει να μου χαλάσει τις εκκλησίες τις χριστιανικές θα του περάσω το σπαθί απο τον λαιμό του.
Είμαι χριστιανός στο θρήσκευμα και είμαι έλλην στην ιθαγένεια. Ακούω συνεχώς μαλακίες 12θεϊστών ενάντια σε χριστιανών αλλά όχι το αντίθετο. Αυτό που θα πώ στους τηλεκατευθηνόμενους κοκορόμυαλους είναι πως έτσι και έρθουν ενάντια στην θρησκεία μου είτε κάποιος κινηθεί ενάντια στην ιστορία μου την Ελληνική ξεχνώ τον λόγο Του Χριστού και Θεού μου και θα σφάξω κάθε τί είδος...κάθε εθνικότητα κάθε θρησκεία...αδιαφορώ. Θα υπερασπιστώ την Ελλάδα μου και την θρησκεία μου και όπως θέλετε πάρτε το. Θα πρέπει λοιπόν να σας πληρώσουν περισσότερο τα αφεντικά σας λοιπόν γιατί δέν με θέλετε εναντίων σας αλλά στο πλευρό σας. Κόψτε λοιπόν τις μαλακίες σας γιατί η Ελλάδα μας μας χρειάζετε όλους.

Ανώνυμος είπε...

Αθηνά Παλλάδα Παρθένος - Παναγία Παρθένος

Ευθεία γραμμή παραδοσιακής μητριαρχικής (φυσιολογικής)κοινωνίας.

Μην τσακώνεστε γυρίστε στις απασχολήσεις σας και φροντίστε για το μέλλον του έθνους.

Έλεος! σαν τρίχρονα παιδιά κάνουμε, σταματήστε επιτέλους!

Ανώνυμος είπε...

ellinonenosis, έχω τρομάξει με το πόσο χαζός και φανατισμένος μπορεί να είναι ένας εβραιοχριστιανός! Ευχαριστώ, μίας και τώρα θα έχω τον νου μου...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΘΕΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΜΕ ΛΥΠΑΤΕ ΓΙ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ. ΛΟΙΠΟΝ 5:03 ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΜΗΝ ΜΕ ΛΥΠΑΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ,ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΜΕ ΘΕΩΡΕΙΣ ΚΑΘΗΣΤΕΡΙΜΕΝΗ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ,ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ? ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΔΙΤΣΕΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ.
ΕΜΕΝΑ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΜΑΘΑΝ
1)ΝΑ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΟΝ ΘΕΟ, ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΞΕΚΙΝΑΝ ΟΛΑ. Ο ΘΕΟΣ ΟΥΤΕ ΕΚΑΝΕ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΤΗΡΟΥΣΑΜΕ (ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΕΛΕΙΑ)ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ? ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ,ΘΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΑΝ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ,ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΑΠΛΟΙ,ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΙΨΑ ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ,ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΦΟΝΙΑΔΕΣ,ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
2)ΝΑ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.
3)ΝΑ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑ.
ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΜΑΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 1821, ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 1940 ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΠΟΙΣΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΦΑΓΙΑΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ. ΔΙΑΒΑΣΕ ΛΙΓΟ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ Η ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ Η ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΩΝΑΝ? Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΙ ΑΓΙΟΥΣ,ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ ΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΣΤΟΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

Κοπελιά όντως από τα γραφόμενά σου βγάζω το συμπέρασμα ότι είσαι πολλή διαβασμένη,σπουδασμένη,μορφωμένη.....έλεος

Ανώνυμος είπε...

ευχαριστω πολυ για το ειρωνικο σου σχολιο.....

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΟΜΩΣ ΕΣΥ ΡΕ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ?
ΜΑΣΟΝΟΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ.
ΕΓΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΙ ΑΣ ΕΙΜΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΗ........

Ανώνυμος είπε...

Μακάριοι οι φτωχοί το πνεύματι........

ΥΓ.

Δυστυχώς πρέπει να τους υποστούμε......

Ανώνυμος είπε...

Ξέχασα να σας πω εγώ δεν είμαι μασόνος,είμαι σατανιστής....χααα,χα,χα

ΥΓ.
Όπως προανέφερα δυστυχώς πρέπει να σας ανεχτούμε....

Ανώνυμος είπε...

οι σατανιστές δεν ανέχονται ψεύτη. Δεν τους το επιτρέπει η σατανοθρησκεία τους που με λίγα λόγια είναι το αντίθετο του καλού δηλαδή το κακό . Φως-σκοτάδι αγάπη-μίσος παρθενία-πορνεία ταπείνωσ-υπερηφάνεια πραότητα-θυμός στοργή προς τα παιδιά-παιδική γιά,παιδοφιλία Θεία κοινωνία,πνευματική ζωή-ναρκωτικά άσωτη ζωή. Για κάτσε συλλογίσου τώρα η μεγαλύτερη μερίδα του κόσμοτ μας τι ζωή κάνει... Άρα κάνουμε τα χατίρια του σατανά και είμαστε σχεδόν όλοι χωρίς να το ξέρουμε σατανιστές σαν και σένα. αφού