Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Πόσο βλήματα είναι οι αριστεροί ρε παιδιά;


Συγνωμη ρε παιδια αλλα και τι εγινε που ειναι ναζι???
Το οτι ειναι ναζι δηλαδη μετραει και οχι οτι σκοτωσε 90+ ομοεθνεις του???
Αμα δηλαδη ηταν αναρχικος δεν θα υπηρχε κανενα προβλημα???
Νορβηγος ηταν και Νορβηγους σκοτωσε. Δεν επιτεθηκε ουτε σε μεταναστες ουτε σε ισλαμιστες και μουσουλμανους.
Ενας τρελος σαν και αυτον θα μπορουσε να εχει οποιαδηποτε ιδεολογια, θα μπορουσε να ηταν ανετα αναρχικος,αριστερος κ.ο.κ

αναγνώστης

36 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δε μου λες, εσύ ξέρεις πολλούς αναρχικούς/αριστερούς που να πήραν μια καραμπίνα και να άρχισαν να βαράνε στα τυφλά σε μια κατασκήνωση με πιτσιρίκια, έχοντας γράψει μανιφέστο εναντίον του μαρξισμού/πολυπολιτισμικότητας?
Αντιθέτως, ξέρουμε πολλούς ακροδεξιούς (ίσως όχι στην Ελλάδα) με παρόμοια κατορθώματα. Ο αμερικανός Timothy McVeigh είναι π.χ. ένα πολύ διάσημο παράδειγμα.
Υπάρχει και αριστερη βία, προφανώς, αλλά είναι άλλου τύπου.
Άιντε συνέλθετε εσείς, βλήματα, μην ακούσετε κανένα κανένα καντήλι βραδιάτικα.

Ένας αριστερός

Ανώνυμος είπε...

εγω ξερω και εχω δει αναρχοκουμουνια να σπανε να καινε και να χτυπανε συν+ Ελληνες στους μονο και μονο επειδη κρατουν την ελληνικη σημαια και θελουν μια Ελλαδα Ε Λ Ε Υ Θ Ε Ρ Η αλλα ξερω και δεξιους φασιστες που χτυπαν ομοϊδεατες σου που καθονται και κανουν τα παραπανω πια η διαφορα σου αριστερε απο τον δεξιο? και πια η διαφορα σου δεξιε απο τον αριστερο?

ειστε προβατα και γιαυτο ο λυκος χορταινει και με τους δυο σας

Ενας Ε Λ Λ Η Ν Α Σ

Ανώνυμος είπε...

αριστερε τραβα και γαμησου ρε βλακα γιατι απτη μερια σου πουλιεται η ελλαδα βλημα...την αθηνα και τα μαγαζια του κοσμακι και 3 ατομα στην μαρφιν κουκουλοφοροι αναρχαδες τα καψανε...δεν υποστηριζω το συστημα και τους μπατσους εννοειται γιατι ειναι για τον πουτσο αλλα μη μιλας για αριστερους..οι μεγαλυτεροι προδοτες της ελλαδας οπου εξαιτιας εχουμε 600 συν αυτοκτονιεσ μεσα σε 2 χρονια οφειλεται στην καταντια των "προοδευτικων" βλακα πεπονοφλουδα.ουτε αριστεροι ουτε δεξιοι,,,τραβατε γαμηθειτε ολοι και γινετε αδερφια αλλιως δεστε μια πετρα και βουτια στο φαληρο ζωα.

Ανώνυμος είπε...

''ΑΡΙΣΤΕΡΑ''....Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ''ΦΑΡΑ'' ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ!!! Η ''ΑΓΑΜΗΤΗ ΝΩΘΗ ΚΟΡΗ'' ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ (Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΡΝΗ Η ΒΑΒΥΛΩΝΑ)ΤΗΣ ΣΙΩΝ!!ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ....ΟΥΣΤ!!!

ΦΥΛΕΤΙΣΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

9:53,,, παρεπιπτοντως αν διαβασα καλα ο τυπος μεταναστες σκοτωσε δεν ηταν ακυρη η κινηση που εκανε το ψυχακι τωρα αν κανω λαθος δεν ξερω

Ανώνυμος είπε...

Τα περί ναζι και ακροδεξιου Νορβηγού που ήθελε και καλά να έχει σχέση με το ΛΑΟΣ και την ΧΑ είναι μπούρδες και λάσπη των ΜΜΕ για εσωτερική κατανάλωση στα πρόβατα που τους βλέπουν. Εχετε δεί ναζί να είναι φιλοεβραίος και σιωνιστής;
Όσο για τον αριστερό φίλο, ναι βλέπουμε κάθε μέρα αριστερούς να χτυπούν Ελληνες πολίτες μόνο που αντί για καραμπίνες έχουν λοσταρια και μολοτωφ.
Γιαυτό σώπα και κοίτα τις ευθύνες σου που καταντήσατε όργανα της νεας τάξης και της παγκοσμιοποίησης.

Ανώνυμος είπε...

10:04 Μην πας μακρια. Εχουμε διαβασει σχολια εδω μεσα απο εθνικιστες οπως θελουνε να λεγονται που λενε μπραβο στο ισραηλ που πελεκαει ολους τους αραβικους λαους και δεν μας ερχονται περισσοτεροι μεταναστες. Οποτε εχουμε δει και εδω μεσα ναζι φιλοεβραιους. Οταν αντι για μυαλο εχουνε σκατα μην απορεις με τις αντιφασεις τους. Μεχρι τωρα παντως δεν εχουμε δει αριστερο μακελαρη.

Ανώνυμος είπε...

Να θυμησω εκεινον τον απιστευτο τυπο που καθαριζε ενχρωμους στην αθηνα πριν μερικα χρονια και αναρωτιανταν αν ο κοσμος τον θεωρει ηρωα.

Ανώνυμος είπε...

Ο τίτλος πάσχει , όπως και κάποιες από τις απόλυτες απόψεις αμόρφωτων παιδιών πιό πάνω.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 10.17 Η ιστορία του Νορβηγού πιστευω έχει ως εξής. Ο ανθρωπος είχε την τρέλλα του την οποία εκμεταλεύτηκαν σκοτεινοί κύκλοι δες CIA για να αποθαρρύνουν την κυβέρνηση της Νορβηγίας από την εξόρυξη κοιτασμάτων στην αν. Μεσογειο.
Οσο για το μανιφέστο του που διάβασα εμπεριέχει και μερικές αλήθειες που αφορούν την ισλαμοποίηση της Ευρώπης. Αλλωστε ο στόχος της νέας ταξης πραγματων είναι η όσο το δυνατό διάβρωση του εθνικού και κοινωνικού ιστού μειώνοντας ταυτόχρονα το βιοτικό επίπεδο κάθε λαού ξεκινώντας από την Ελλάδα.Εδώ έρχονται οι αριστερές αντιρατσιστικές οργανώσεις που νομίζοντας οι περισσότεροι ότι προασπίζουν τα ανθρ.δικαιώματα γίνονται εργαλείο σε αυτην την κατεύθυνση που δυστυχώς στο τέλος θα έχει ολέθρια αποτελέσματα στην χώρα μας.

Ανώνυμος είπε...

η θρησκεια σου ανεβαζει το πνευμα, η οικογενεια σε κανει ανθρωπο και η πατριδα σε κανει ν αγωνιζεσαι κουμουνιστοειδη και φασιστοειδη ζωακια.γινετε πατριωτεσ κι αφηστε αριστερες και δεξιες...ακομα και τωρα μεταξυ σας τρωγεστε

Ανώνυμος είπε...

πολυ σωστος ο 10.36...αν και νωμιζω οτι δεν υπακουσε εντολες ο συγκεκριμενος...αλλα ηταν πολυ ευαισθητος...καταρχας δεν εχουμε σαφη αποψη του ιδιου,,,το εκανε για να σωσει το βιοτικο επιπεδο των χριστιανων ευρωπης(εκει κολαει και ο μασωνισμος γιατι οι μασονοι μιλανε στον κοσμο για ανθρωπιστικο ιδρυμα που ιδρυθικε απο ναιτες ιπποτες ..και ο ιδιος μπορει να ειναι θυμα τετιας οργανωσης???///η το εκανε για να σωσει την ευρωπη απο το ισλαμ???και μονο???εχει μεγαλη διαφορα η διατυπωση της σκεψης του μακελαρη...

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΡΙΣΤΕΡΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ. ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ , Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ΒΙΑΙΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟΥ, ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΜΕ ΓΑΡΥΦΑΛΑ ΜΕ ΓΛΑΔΙΟΛΕΣ , Η ΜΕ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ, ΜΟΥ ΛΕΣ??? ΜΗΝ ΛΈΣ ΤΡΕΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΜΗΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΑΝΟΜΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΕΙΔΕΣ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΤΙΜΟΘΙ ΜΑΚΒΕΙΝ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ?? ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑΖΙΣΜΟ , ΕΝΩ ΗΣΑΣΤΑΝ ΕΣΕΙΣ (ΩΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ) ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΤΟ 1937 ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΗ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΡΙΜΠΕΝΤΡΟΠ -ΜΟΛΟΤΩΦ . ΜΙΛΑΤΕ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑΖΙ ??? ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΘΡΑΣΟΣ. ΜΙΛΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Β ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ?? ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΤΡΙΧΕΣΣ. ΗΣΑΣΤΑΝ ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΔΕΞΙΩΝ, ΚΕΝΤΡΩΩΝ, ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΚΛΠ. ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΣΤΕΛΝΕ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ Ο "ΚΕΝΤΡΩΟΣ" ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Ως ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ "ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ", ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

η θρησκεια σε κοιμιζει(εχει ο θεος που λεμε), η οικογενεια σε κανει ανθρωπο και η πατριδα σου παιρνει τον μοχθο σου και γεμιζει τις τσεπες 5-6 οικογενειων(που και αυτοι γινονται ανθρωποι μεσα απο τον θεσμο).

Ανώνυμος είπε...

Πωωω τι καθυστερες φασιστο καθηκια εχουν μαζευτει εδω μεσα...
ΛΟιπόν 1ον.
Ο Νορβηγός ήταν φασίστας από αυτούς μάλιστα που κυκλοφορούν εδώ μέσα σε αυτό το Blog. Κλασική περίπτωση βλάβης.
Το αν ήταν μόνος τρελός ή με παρέα είναι αμφιλεγόμενο.
2ον.Κάποιοι από εσάς φαίνεσθε ότι δεν απέχετε πολύ από το να καταντήσετε έτσι δηλαδή, παρανοϊκοι δολοφόνοι.

3ον.
Βασική Διαφορά του Αριστερού από τον Φασίστα.
Ο αριστερός αγαπάει ο φασίστας μισεί.

Χαβας

Ανώνυμος είπε...

ΥΓ, ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΠΗΡΑΤΕ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΜΑ ΣΑΣ (ΕΣΣΔ ΤΟΤΕ) ΝΑ ΚΤΥΠΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΕΚΑΝΕ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ. ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΤΕ ΩΣ ΣΥΜΜΑΧΟΙ-ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ. ΑΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ, ΔΙΑΒΑΣΕ , ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΛΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Β ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ??

Δεν ηταν και λιγοι οι Ελληνες συνεργατες των γερμανων στον β παγκοσμιο πολεμο.

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΒΑ την ψωλη σου στον χαβα εχεις αναρχοαπλυτο αριστερομουτρο

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ , ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΙΔΕΟΛΟΓΟ ΙΔΡΥΤΗ ΤΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΣΑΣ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΟ ΚΑΡΛ ΜΑΡΞ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙ ......

Ανώνυμος είπε...

Μηπως, λεω μηπως θα ηταν δυνατο να υπαρχει αντιπαραθεση ιδεων και οχι βωμολοχιων σε αυτο το blog;
Ας ξεκινησουμε απο αυτο και μετα παμε παρακατω.
Τωρα στο προκειμενο η ιστορια εχει καταγραψει απειρες φορες το ιδεολογικο υποβαθρο των ατομων που εκτελουν εν ψυχρω αθωους και στην Ευρωπη αλλα και στις Ηνωμενες Πολιτειες..............Λιγο αν ανατρεξουμε σε παλια δημοσιευματα ολα θα γινουν πολυ απλα.

Ανώνυμος είπε...

Με μπερδεψες 10;59. Ο μαρξ ειναι ναζι?

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΥΣΤΕ... STO YOUTUBE...THE MARCH OF THE WAFFEN SS - VICTORIA SEIG HEIL

ΗΕΙL HITLER

Ανώνυμος είπε...

Σκεφτηκε κανεις πως μετεφερε τοσα οπλα μονος του? Μπας και μεταφρθηκε με χρονοπυλη? Μπας και ειχε για συνεργο του τον φτεροτο ερμη?

Ανώνυμος είπε...

Ακουσα πως ειχε και καρτες πανω του. Σιγουρα νεοταξικος ηταν παιδια. Οχι φασιστας.

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΥΣΤΕ... STO YOUTUBE...Waffen SS - Erika (Marching song)

ΗΕΙL HITLER

Ανώνυμος είπε...

ρε φιλε ανοιξε ενα "φασιστας FM" και μην μας πριζεις.

Ανώνυμος είπε...

DEN EIMAI FASISTAS, NAZI EIMAI...EΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ!!!!!

nea είπε...

Ντροπή σας κάποιοι εδώ μέσα να υμνείτε τον σφαγέα της Κρήτης Χίτλερ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΥΣΤΕ... STO YOUTUBE..Marlene Dietrich sings Lili Marleen in German

ΗΕΙL HITLER

Ανώνυμος είπε...

11.46 ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΣΕΝΑ!!!Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ''ΠΙΣΤΕΥΩ'' ΤΟΥ!!! ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΕΙΣΑΙ; ΑΝ ΑΦΗΝΑΜΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΝΑ ΣΥΜΜΑΧΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΛΙΚΝΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΜΟΖΕΙ....ΤΩΡΑ ΦΑΕ ΑΡΙΣΤΕΡΙΚΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΟΚΟ!!!!

ΗΕΙL HITLER

Ανώνυμος είπε...

εχω μερες να γραψω γιατι με εχει προβληματισει το blog με την θεση του .τα ακρα και τα δεξια και τα αριστερα ειναι προβλημα και ξεχναμε ολοι οτι ο ελληνικος λαος ειναι ο αμεσα υπευθυνος για την καταντια της ελλαδος . τι μας φταινε οι εβραιοι οι δυτικοι οι αριστεροι και οι δεξιοι οταν οι ελληνες για να βολευτει ο καθε ενας πουλαγε και την μανα του;

Ανώνυμος είπε...

φαγωθειτε ζωα....καλα μας κανουν....ζητω το ΠΑΣΟΚ!

Ανώνυμος είπε...

Εγω παλι ξερω πολλους αριστερους που εμπαιναν σε χωρια με καραμπινες και σκοτωναν κοσμο. Την εποχη των κομμουνιστοσυμμοριτων που εφαγαν τον προπαππου μου γιατι ηθελε η αγελαδα του να ανηκει σε αυτον και οχι σε ολους και μετα ο παππους μου τους εκανε τις ρογες κομπολοι.

Ανώνυμος είπε...

Να τον χαίρεσε τον Οθωμανό παππού σου! Και τον προππάπο σου μάλλον τον φάγανε επειδή πουλούσε ένα λίτρο γάλα για ένα σπίτι στους συνέλληνές του έχοντας τα πλακάκια με τους κατακτητές της Ελλάδας τους ναζί.

Περαστικά

Ανώνυμος είπε...

Να μας πείτε εσείς οι αριστεροί που είστε φιλάνθρωποι, πόσους εκατομμύρια αθώους σκοτώσατε στην Σιβηρία την εποχή των γκούλαγκ; Για πείτε μας έναν αριθμό νεκρών...

Ανώνυμος είπε...

10.39

O προππαπους μου δεν πουλουσε γαλα και δεν ειχε καμια σχεση με τους ναζι. Καποια μερα σκασανε στο χωριο μια συμμορια μιλωντας αλβανοελληνικα περι κομμουνισμου και οταν τους διαολοστειλανε βγαλανε καραμπινες και αρχισαν να κυνηγανε τον κοσμο, που τη στιγμη εκεινη ητανε γυναικοιπαιδα και ηλικιωμενοι . Την επομενη μερα γυρισανε οι ανδρες και ετσι σημερα εχουμε οικογενειακο κειμηλιο ενα μπλεγλερι με ρογες και αυτια.

Και ολα αυτα γιατι μεριδα υπανθρωπων γουσταρε με το ετσι θελω να επιβαλει παντου μια θεωρια ενος εβραιου και να καταστρεψει τη χωρα και το λαο.

Εννοια σας κουφαλες και ξερουμε ποιοι ειστε εδω στο στρατο.