Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Δικαιοσύνη για όλους....


Επιτέλους μετά απο τόσο καιρό η Πλατεία καθάρισε.Οι σκηνές και τα κιόσκια έφυγαν.Το μέρος που είταν το κιόσκι των 300 είναι πλέον άδειο.Η πλατεία τώρα ειναι ''καθαρή'',και παραδώθηκε και πάλι στον Ελληνικό λαο,και στους τουρίστες.Αν είναι δυνατόν τόσο καιρό οι τουρίστες να βλέπουν τσαντήρια και κιόσκια.Αυτό έπρεπε να είχε γίνει εδω και καιρό.Η Ελληνική δικαιοσύνη,για μια ακόμη φορά στάθηκε στο ύψος της,και έδωσε την μάχη για ενα καλύτερο και πιο ''καθαρό""αύριο.


Τώρα αυτό που απομένει είναι η Ελληνική δικαιοσύνη να προχωρήσει το έργο της,και να ''καθαρίσει''και τις άλλες ''ακάθαρτες'' υποθέσεις.Ας πούμε,δίνουμε μερικά παραδείγματα,να ανοίξει και να ''καθαρίσει''τις παραλίες απο τους καταπατητές,που όπως λέει και ο Καπερνάρος,ετσιγουσταρικά μερικοί τις έχουνε κλείσει για τον κόσμο και πρέπει να πληρώσεις για να πας στον αιγιαλό.
Μια άλλη ιδέα είναι να ανόιξει τους δρόμους απο τα παράνομα διόδια,και να ελέγξει τις αποικιοκρατικού τύπου συμβάσεις,τις συμβάσεις που δεν τις συναντάς ούτε στην μποτσουάνα.
Ακόμα μια ιδέα είναι να ερευνήσει σοβαρά,αν το μνημόνιο και η δανειακή σύμβαση είναι αντισυνταγματικά.
Αυτά είναι μόνο μερικές ιδέες.Σίγουρα οι αναγνώστες μας θα αφήσουν και άλλες στα σχόλια.
Όσο για τον ''καθαρισμό''του Συντάγματος,ο Σεπτέμβρης δεν είναι μακριά....
ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

βλακωδες αρθρο

Ανώνυμος είπε...

δηλαδή ρε ηλίθιε τόσος κσόσμος,τόσο καιρό δεν ήταν Ελληνικός λαός;Σε ποιό λαό της δόθηκε η παλτεία μαλάκα; στους λοθρομετανάστες του ισλάμ;
Εσύ που τα γράφεις αυτά τρίψε λίγο την μύτη σου σε καμμιά πέτρα, γιατί αυτό κάνουν όλα τα παπαγαλάκια.Κι αν εννοείς την δικαιοσύνη της εικόνας,πολύ γέρνει η πλάστιγκα κατά την μιά μεριά.

Unknown είπε...

3:17 είπε "βλακώδες άρθρο"
Προφανώς αυτός δεν θέλει να υπάρχουν αγανακτισμένοι, δεν θέλει να υπάρχουν οι 300 έλληνες στο Σύνταγμα, γουστάρει που είμαστε στο μνημόνιο και το μεσοπρόθεσμο. γουστάρει να πληρώνει παράνομα διόδια, γουστάρει τις παράνομες παραλίες.....
Οφείλω λοιπόν να πω σε αυτόν τον "κύριο" οτι καταλαβαίνω το σφάλμα του, προφανώς ήθελε να μπει στο blog ΠΑΣΟΚ Η ΤΕΦΡΑ και καταλάθος βρέθηκε εδώ.
Όσο για το τι είναι βλακώδες η όχι καλό θα ήταν να αφήσουμε την πλειοψηφία να το κρίνει με αντικειμενικά κριτήρια και όχι μερικούς φανατισμένους-κομματόσκυλα που έχουν αγκυλώσεις, προκαταλήψεις και θολή κρίση.
Τέλος πρέπει να πούμε οτι η βλακεία είναι κάτι το υποκειμενικό και αυτό γιατί ένας βλάκας επί παραδείγματι δεν μπορεί να αντιληφθεί την βλακεία που τον δέρνει, πόσο μάλλον να την καταλάβει και να προσπαθήσει να απαλλαχτεί από αυτήν.

Ανώνυμος είπε...

TI NA KANOYME RE MALAKES STO SYNTAGMA OI APLYTOI? NA KATOURANE DEKSIA KAI ARISTERA KAI NA KATAXEZOUN TI PLATEIA? MALAKES VROMIARIDES....

I KANTE EPANTASTASI KAI KAPSTE TI VOULI I ARAKSTE STO PITI KAI MI VROMATE TIS PLATEIES

Αυτόλυκος είπε...

Κύριοι, πλήν ενός
Ίσως δεν προσέξατε τα εισαγωγικά που βάζει ο αρθρογράφος. Ειρωνικό είναι το ύφος του. Ειρωνικό προς την κρατική μηχανή. Τον παρεξηγήσατε!

Ανώνυμος είπε...

στην πλατεια μεινανε ελαχιστοι απο τον αρχικο ''πυρηνα''με αποτελεσμα να γινει χαβουζα απο πρεζακια,γραφικους,κλεφτρο​νια και γαλλους οικολογους απλυτους.βεβαια αυτο φερει προ των ηθικων ευθηνων της την κυρια ραικου,η οποια ξεχασε εις το ονο...μα της ''καθαρσης''να απομακρυνει τους αφγανους στα προπυλαια εδω και 2 χρονια και την παραοικονομια μπροστα στο μετρο.ουτε οι μεταναστες μου φταινε αν βιαστει καποιος να με πει φασιστα.dure lex,sed lex ΑΛΛΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΑΝΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Έλεος ούτε ένα ειρωνικό άρθρο δεν μπορούν να ξεχωρίσουν

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΟΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΙΣ ΤΡΙΧΕΣ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥ.ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΚΟΜΨΑ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΣΠΙΘΑ ΧΡΕΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ.